Evet inan sanki birisi dövüyor sanirsin susmuyor benimde artık sinirlerim bozuluyor sinirlenince sabır diliyorum ve onun bütün rahatsizligini bana geçmesini diliyorum. Kendime hatirlatiyorum o daha bebek. bilerek aglamiyor bir şey rahatsiz ediyor ki agliyor sinirlenme diye kendimi yatiştiriyorum. Böyle dua ettigimde biraz sakinliyorum. Yoksa gerçekten dayanilacak gibi degil. Evet yoruldugu içinde uyuyor olabilir. Hani mesela saat 22 den önde gayet keyfi yerindeydi çok sakın gülüyordu hatta çekim bile yaptik. noluyorsa gece oluyor başliyor. Biliyorum dün aç degil ama meme veriyorum emmeye başliyor süt geliyor bile ama bir anda kivranmaya başliyor normalde kucakta dik taşisam sakinliyor. Ama gece oluyor abartisiz diyorum ne yaparsamda ağliyor. Bildigniz hamak gibi beşik aldık onda bile sakinlemiyor. gaz degil çünkü gaz olsa ayaklarini çekerek ikinir gibi yapardi. Bu oyle degil. Neden oluyor anlamiyorum. Artik sadece atağa yormaya çalsiyorum.
Evet bir an önce 3 4 ay olsun istiyorum. Ama bu bebekligi kalmicaginada uzuluyorum