bende çocuğu soyuyorum öyle alıştırmak istedim doktorum da ince giydirmemi söylemişti herkes kızıyır annem vs ama dinlemedim dışarıds bile ince battaniye örttüm benim arkadaşım vardı Almanyada kız emzirirken cam açık emziriyordu biz donuyorduk iyi gelir diyordu orda öyleymşşKızlar selam ev 23-24 derece bu bebe üşüyor mudur düşüncesi beni deli ediyor sarıp sarmalamak istiyorum aslında çok rahattım ama kvnin arayıp sorması beni tetikledi iki patikli penye don bir çorap giydiriyorum bir çıtçıtlı uzun kol badi üzerine uzun kol üst giydiriyorum ince penye yelek terlemiyor elleri soğuk oluyor göğüs ve ensesi ılık uyurken muslin kundak yapıp üzerine Himalaya ipinden el örgüsü battaniye örtüyorum penye şapkası var benden bir kat kalın giymiş oluyor bende yelek ve çorapsız gezmiyorum sancısı olurmuş diyorlar
Balım battaniye altına elledigimde serin geliyor banaCanım çok giydirirsen bu sefer sıcak hasta eder ve sıcağa çok alışır, benim evim 25 derece ben zıbın, üstüne tulum ve çorap giydiriyorum. Gecede sadece Müslin örtüyoru
Canım eşinle bebeğin battaniyesi mi serip hamak gibi sallayın hemen sakinleştirip uyutuyorOfff bebeğim hiç durmuyor 5. Haftada böyle huysuzluk yasayan var mı kakasını yaptı karnı tok herseyi tamam dusunuda aldırdım uykusuzluktan yapıyor uyumuyorda
valla canım ruh halin iyiyse şahane bakarsın kafa sağlığın iyi olacakYarın annem gidiyor salı günü tek kalıcam oğluşumla gerçi geceler zaten annemi kaldırmıyordum ama öğlenler acaba yapa bilecemmi çok merak ediyorum
Hahah kız hafif araba istiyorum deyip benimkinden bile ağır araba almışsınAslıııı kız kocam aldıgım arabayı beğenmedi iptal ettik, mağazaya gittik baktık, kraft kenya bakıyordum, başka biri geldı o ara napolileri sordu, benımkı arabaya aşık oldubunu alalım dedi aldık madem iyisi olsun dedi diğer evdekı arabaları sat dedi napoli pr aldık 2024 modelmiş
İyice korkuttun beniCnm yaparsın tabii ne var ondaarada huni takarsın
Bendede inmiyor canım hortumda kalıyor suyla yıkıyorum sonraNiqu seni gördüğüm iyi oldu kız bu wee nın burun temızleme aparatını nasıl temizliyorsun hortumda kalıo hem sümükler aşağı sarı yere pek ınmıyor
İskandinav ülkelerinde bebeklerini varenda da bırakıyorlar gece bebek arabasında sadece yüzleri açık kalacak şekilde eve almıyorlar ebeler özellikle ilk 40 gün eve almayın diyormuşbende çocuğu soyuyorum öyle alıştırmak istedim doktorum da ince giydirmemi söylemişti herkes kızıyır annem vs ama dinlemedim dışarıds bile ince battaniye örttüm benim arkadaşım vardı Almanyada kız emzirirken cam açık emziriyordu biz donuyorduk iyi gelir diyordu orda öyleymşş
Yok şimdi iyiyim çok şükür ama şimdilikvalla canım ruh halin iyiyse şahane bakarsın kafa sağlığın iyi olacak
Ultra air bizimki canımAvent ultea air mı soft olanı mı, air almıstım bugun araba bakmaya gittik orda kaybettik ya kafam göt gibi oldu oğlum saolsun anne anne anne anne bok var anne dicem olmuyorneyse diğeri duruyor ama en cok kaybettiğini tutuyordu, pöfff
Canım bana çok geldi giydirdiklerinKızlar selam ev 23-24 derece bu bebe üşüyor mudur düşüncesi beni deli ediyor sarıp sarmalamak istiyorum aslında çok rahattım ama kvnin arayıp sorması beni tetikledi iki patikli penye don bir çorap giydiriyorum bir çıtçıtlı uzun kol badi üzerine uzun kol üst giydiriyorum ince penye yelek terlemiyor elleri soğuk oluyor göğüs ve ensesi ılık uyurken muslin kundak yapıp üzerine Himalaya ipinden el örgüsü battaniye örtüyorum penye şapkası var benden bir kat kalın giymiş oluyor bende yelek ve çorapsız gezmiyorum sancısı olurmuş diyorlar
Mis gibi yaparsın, hatta daha iyi yaparsın, düzenin daha iyi olurYarın annem gidiyor salı günü tek kalıcam oğluşumla gerçi geceler zaten annemi kaldırmıyordum ama öğlenler acaba yapa bilecemmi çok merak ediyorum
Ayy nem kısa kol, kapriyle uyuyorumCnm gce müslin çok ince olmuyormu, mesela bn şahsen kndim müslin gbi bısey örtünsem gce donarım
Ay İn şa Allah dediğin gibi olurUltra air bizimki canım
Kız yazdığına güldüm
Canım bana çok geldi giydirdiklerin
Ben sıfır kol zıbın üstüne de uzun kollu üst, bir patikli don üstüne çorap, yada tulum, altına sıfır kol zıbın, üstüne de ince battaniye örtüyorum geceleri, gündüzleri sadece karnını sarıyorum, bizim ev sıcak, çok güneş alıyor 25 26 derece oluyor gündüz
Mis gibi yaparsın, hatta daha iyi yaparsın, düzenin daha iyi olur
Ayy nem kısa kol, kapriyle uyuyorum
Üstümde de ince pike, ona rağmen de sıcak terliyorum yazın ne yapavam
Bizim evimiz sıcak baya
ne var kız verirsin. Ben hamilelikte değil de evlenmeden önce almıstım. 60 kilo idealim ama su an 8 kilo fazlam var vermem lazımSus kız sinir bozmane var biz 25, kılo aldıysak
Olur kuzum ben hep evimde tek kaldığımda daha güzel düzen kuruyorum, bebekte daha düzene uyum sağlıyorAy İn şa Allah dediğin gibi olurbakalım istediğim gibi olurmu..daha çok konuşmak vakit geçirmek istiyorum oğluşumla
Bir şeylerin ters gitmesinden korkuyorum tedirginim. Aslında dayanıklıyımdır ama bilemiyorumCnm neden gerginsin
Sezeryandan bu kdar korkma
1 gün kalıyorlar genelde, kndini salma ve bol yürü, bebeğinle ilgılen. Tabiiki gerekirse destek al ama sana tavsıyem yatalak gbi yatma.
Bn 2 gce kalmk istedim herhangi bişeye karşı. 2 gce kalınan bi hastane tercih ettım
Bencede evde tek kalınca çocuğun evin düzeni oluyor bakalım nasıl olucakOlur kuzum ben hep evimde tek kaldığımda daha güzel düzen kuruyorum, bebekte daha düzene uyum sağlıyor
Uyandı az önce babası altını aldı donları giydirmedi şapkasını çıkardı altını sardım öyle emzirdim peynir kesiği gibi kustu bütün emdigini çok üzgünüm şuan üşüdü de kustu acaba diye düşünmeden duramıyorumbende çocuğu soyuyorum öyle alıştırmak istedim doktorum da ince giydirmemi söylemişti herkes kızıyır annem vs ama dinlemedim dışarıds bile ince battaniye örttüm benim arkadaşım vardı Almanyada kız emzirirken cam açık emziriyordu biz donuyorduk iyi gelir diyordu orda öyleymşş
Serum fizyolojik damlatıp temizliyorumKızlar burun tıkanıklığı nasıl gideriyorsunuz, aspiratörle temizliyorum ama açılmıyor. Yıkama işlemini yapamıyorum cesaret edemiyorumçok burnundan hırıltı geliyor ememiyor resmen
Hayır canım emdikten sonra hemen dikleştir bir süre öyle tut,çok giydirirsen sen farkına varmadan terler o zaman daha çok üşür. Şuan artık üşünecek hava kalmadı, çok giydirme canım. Çok sarıp sarmalamak ne kadar kustu belki fazla emdi fazlalığı çıkardıUyandı az önce babası altını aldı donları giydirmedi şapkasını çıkardı altını sardım öyle emzirdim peynir kesiği gibi kustu bütün emdigini çok üzgünüm şuan üşüdü de kustu acaba diye düşünmeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?