- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
Çişe bile gıdemıyorum bişiler yemeye vaktım yok vs deyıp ağlıyorum yalnız değilsin yanı canom benm birde bir numara var 7 yasında ama 3 yasında gibi davranıyor normalfe cok zekı bir cocuk ama aynı aptal gibi davranıyor dayak ata ata eğiticem yani az kaldı, evde balıklar vardı eşim diyor yem verfın mı ha dedım bir onlar eksıktı üstümde, ben bilmiyorum ben yapamam dıye gecınıyor yapacaksın ben anamın karnında mı öğrendim dedim yapmıyorum hiç bişe dedim hadi bakalım hodri meydan dıye yani seni anlıyorum15tem aşağıya maalesef inmiyor dün doktora gittik tuzu kes 4 gün deneyelim yoksa ilaç vereceğim ama süte gecer dedi inişli çıkışlı devam ediyor eşime 2 gğn dışarı çıkalım dedim gittiğimiz heryerde o kadar çok şikayet etti ki yok kalabalık yok hava sıcak yok soğuk yok yemek lezzetsiz hiç durmadan şikayet en son hüngür hüngür ağladım eve döndük ev cezaevi gibi geliyor annem 2 hafta gelemeyecek tek başına evde kaldım eşim anlamıyor hiç sürekli tartışma halindeyiz şikayet etme ne güzel evdesin bebekle diyor ama kolik gibi bazen hiç durmuyor saatlerce ağlıyor yaşadığım evi hiç sevmiyorum evlenmeden önceki evim kendi evim çok güzeldi yaşamak istemiyorum burada küçük geliyor üstüme üstüme geliyor burada çıkıp gezilecek yer yok tek cesaret edemem