- 5 Aralık 2021
- 2.613
- 2.954
Haklı olmam keşke bişeyleri değiştirse bide bebeğim krize girdiğinde mudahele görüyorum umarım sakince atlatırız akşamıAy nefret ettiğim şey şöyle emri vaki gelmeler gitmeler. Gerçekten şu bebeleri bi salsınlar nefes alalım. Geç gelip ne yapacak sizin de bir düzeniniz oluşmasın mı. Dediğin gibi sen bebeğe bebek size alışsın bu izin verseler keşke sinir oluyorum yangından mal kaçırıyoruz sanki. Çok haklısın
Canım hiç riske girmeyip mama takviyesi de yap bence bak bizim ki pazartesi 15ti şuan 3.9a düştü mama sayesinde. Karşı değilsen öyle yap kan muhabbetine uzun sürebilir evet. Eee aslıcım doğuram da doğuram dedin sen şimdi naneyi yemedin miKuzum anam ağlamış durumda bugün akşam 6 da hastaneden cikis yaptık eve geldik çocuğumu uyandiramadim bı turlu emziremedim hastaneye geri gittik uyandirdilar mama takviyesi verildi geçen konuştuğumuz muhabbet başıma geldi ben 0+ eşim A+ kızım A- dünyaya geldi o yüzden sarılık olma riski daha yüksekmiş ve sinir daha alttaymis uyanmayinca panik olduk şimdide uyumuyor bayılmak uzereyiz iki gün sancı çektim bı gün doğurdum artık yorgunluktan pertim çıktı Allah razı olsun eşim baktı da bı saat uyudum... ağladığı zaman elim ayağım birbirine dolanıyor canım çekiliyor sanki