O zaman gerçekten kısmetimizde yok ya çözüm bulacağımız bir sorun yok üzülsek mi sevinsek miMaşallah canım sonuçları çok iyi ileri hareketli sayısı çok güzel gebelik için de ençok bu lazım
Canım ben kullandım kist için duphaston gebelik olmadı ama kisti atmamda yadımcı olmuştu. Soğan kürünü yaptın mı bu arada
Benim de düzensiz doktorum Gynopol marka bir inositol verdi birde d vitaminim çok düşük olduğu için onun takviyesini alıyorum omega yılda haftada 3-4 kere almaya çalışıinostol-folik asit içeren inostrol diye bir takviye alıyorum canım sen ? amh 5.02 çıktı benim pcos yok dediler ama korkutuyor, döngüm düzensiz
inşallah test seni yanıltmıyordur. döngünün kaçıncı günündesin?Benim de düzensiz doktorum Gynopol marka bir inositol verdi birde d vitaminim çok düşük olduğu için onun takviyesini alıyorum omega yılda haftada 3-4 kere almaya çalışı
Sorun olmamısa sevin bence canım ya tedavisi zor yada tedavi edilemeycek bir şey olsaydı daha çok üzülürdün. Sorun yoksa sadace zamanını bekliyor demektirO zaman gerçekten kısmetimizde yok ya çözüm bulacağımız bir sorun yok üzülsek mi sevinsek mi
26 . Güne yeni girdim normalde 30 günde oluyor ama son iki aydır erken oluyorum o yüzden beklemedeyim dahainşallah test seni yanıltmıyordur. döngünün kaçıncı günündesin?
Canım ben hamileyken kullanıyordum duphastonu düşük önleyici diye. Ama hamile kalmak isteyenlerde içiyormuş.
Cesaretimi toplayıp yapacağımNormal test erken gebelik değil. Ben erken testlere de çok inanmıyorum. Erken olsa kanda çıkar oda düşük değerde . Gerisi varsa kaset de gösteriyor
Yarın sabah testi tekrarla bence canımm26 . Güne yeni girdim normalde 30 günde oluyor ama son iki aydır erken oluyorum o yüzden beklemedeyim daha
Bence yapın gönlünüz kalmasın kuzenim kaset testte görmemişti kanda 13 çıktı 4 gün sonra kasette silik çizgi gördü. Şimdi kucağındaCesaretimi toplayıp yapacağım
Bugün nöbete gideceğim gece full ayakta olduğum için sabah yapmam pek net sonuç vermez akşamada misafirim var o yüzden ertesi gün uyuyup uyandığımda yapmayı düşünüyorum idrar biraz konsantre olsunYarın sabah testi tekrarla bence canımm
mantıklı canım haber ver banaaBugün nöbete gideceğim gece full ayakta olduğum için sabah yapmam pek net sonuç vermez akşamada misafirim var o yüzden ertesi gün uyuyup uyandığımda yapmayı düşünüyorum idrar biraz konsantre olsun
Sonuçlar gayet iyi. Eğer morfoloji 4’ten küçük olsaydı sperm şekil bozukluğu beklenirdi. Benim eşimdeki sorun morfoloji 0. Takviye ilaç kullanacak, sizin eşinizde sorun görünmüyor.Eki Görüntüle 3511437 Merhaba anlayanlar bakabilir mi şimdi sonuç çıkmış
Yaptım bakalım kaset teste kaç dkka sonra bakmalıyımBence yapın gönlünüz kalmasın kuzenim kaset testte görmemişti kanda 13 çıktı 4 gün sonra kasette silik çizgi gördü. Şimdi kucağında
Tabikide inşallah ağustos annelerinde oluruzmantıklı canım haber ver banaa
10 dk sonra netleşiyor . Değer küçükse daha geç çıkıyor. Ben de awox ve innovita kullanmıştım bir yıldır 40 günde beklese silik çizgi çıkmadı . Hala saklarım bir kaç tanesiniYaptım bakalım kaset teste kaç dkka sonra bakmalıyım
Yaptım çok stresliyim10 dk sonra netleşiyor . Değer küçükse daha geç çıkıyor. Ben de awox ve innovita kullanmıştım bir yıldır 40 günde beklese silik çizgi çıkmadı . Hala saklarım bir kaç tanesini
Rahatla bugün değilse iki gün sonra yine yaparız. Regl olmadığımız hergün için umut vardır ben inanıyorumYaptım çok stresliyim
2 sinde reglimRahatla bugün değilse iki gün sonra yine yaparız. Regl olmadığımız hergün için umut vardır ben inanıyorum