2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ya eldorin ben neyden korkuyorum. Gene pik görememekten

Canım ben kullandım kist için duphaston gebelik olmadı ama kisti atmamda yadımcı olmuştu. Soğan kürünü yaptın mı bu arada
Bıraktıktan ne kadar sonra regl oldun canım? Yok kullanamadım haftasonu şehir dışına seyahat ettim o yüzden kaldı ya.
Canım ben hamileyken kullanıyordum duphastonu düşük önleyici diye. Ama hamile kalmak isteyenlerde içiyormuş.
O zaman bu döngümde gebelik için engel değil yine ihtimal var yanii

Bıraktıktan ne kadar sonra regl oldun canım? Yok kullanamadım haftasonu şehir dışına seyahat ettim o yüzden kaldı ya.

O zaman bu döngümde gebelik için engel değil yine ihtimal var yanii
Bıraktıktan 2-3 gün sonra oluyorum ben kuzum. Gebeliğe engel değil aksine bebiş varsa tutunmasına yardımcı oluyor. Düşük tehlikesinde de bu ilaç kullanılıyor genelde

Rahim filmi çekildim çeken kişi çok iyi dedi sonrasında bi hamileliğim oldu düşükle sonuçlndı
şimdi de acaba düşük sonrası bir yapışıklık mı var diye düşünüyorum onun için tekrar rahim filmi çekilmesi lazım galiba
onun haricinde diğer hamileliğim için de çok uzun beklemiştik o zaman da ikimizin de sonuçları iyiydi bilemiyorum kafam çok karışmaya başladı artık
Başka bir doktordan daha fikir almayı düşünüyoruz şimdi

Benim de bugün aşılama günü dahil (18 kasımda yapıldı) 11. günüm test yapmadım ama o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. buradaki yorumlarda ilaç vücuttan ancak çıkıyor 14 günde denmiş, 14 gün geçmeden test yapılmaması yazılmış, ben de bekliyorum gelecek salı itibariyle yapabileceğim heralde

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız süreç gerçekten bi noktadan sonra yıpratıcı hale geliyor

Ya eldorin ben neyden korkuyorum. Gene pik görememekten
Canım ya çok haklısın korkmakta basladigindan beri yumurtlama göremedin. Ama şöyle düşün her şeyin bir çaresi var. Bu ay da testleri i yap eğer göremezsen ileri tetkikler için tekrar doktora gidersiniz ve bir çözüm bulunur muhakkak

Ama bence ona bile gerek kalmayacak bu ay müjdeli haberi alicaz senden de mis gibi bir yumurtlama göreceksin bence

Fıtoğraf ekledim de bi bakar mısınız ben beyaz çizgi gördüö ama kafayı da yemiş olabiliriö
Yani ben fotoğrafta göremiyorum açıkçası hayta ss aldım bakmaya çalıştım ama adetin geçmesini bekle veya sabah erken gebelik testi yap caanım. Ben regl olucam sanırım akıntım çoğaldı. Yarın regl günü tam. Umarım olmam

Benim de BAT ikisi bugün sabah meraktan elimde ki son testle yaptım sanki silik bir çizgi görüyorum. 1 yıldır yaptığım hiç bir testte görmemiştim siz görüyor musunuz bir bakar mısınız
Görüyorum sankii
Canım benmde geçen ay 4 cm kist vardı regl olamamıştım. Duğhastona başladım ve sogan kürü yaptm ama 3-4 gün. Duphostan bitti 1 kutu 2 gün sonra regl oldum kist gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…