- 29 Temmuz 2024
- 286
- 108
Bende 2 ay ovulasyon testi yaptım pcosum ve yumurtlama görmedim artık doktora gitmeyi düşünüyorum tabikini yaptırmak için belki de yumurtalarım büyümeden çatlıyorYa eldorin ben neyden korkuyorum. Gene pik görememekten
Çok teşekkür ederim. Eşimin takviyelerine çok umut bağladım.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız süreç gerçekten bi noktadan sonra yıpratıcı hale geliyor
Aynı benim de 4 cmdi canım ama benim reglim şaşmadı çatlama iğnesinden sonra 14. gün olurdum 13. gün geldi hatta. bana 16. gün başla 10 gün sabah akşam dediiGörüyorum sankii
Canım benmde geçen ay 4 cm kist vardı regl olamamıştım. Duğhastona başladım ve sogan kürü yaptm ama 3-4 gün. Duphostan bitti 1 kutu 2 gün sonra regl oldum kist gitmişti
Hadi inşallah o zamanayy sanki beni anlatıyorsun kızz benim tek fark sağ kasık hahshsj
bende 19kasımda zaman hiç geçmiyo bugün kasıklarımda hafif hafif ağrı hissediyorum belim de ağrıyo sizde bi belirti var mı test yapmak istiyorum ama daha da erken..Benim de bugün aşılama günü dahil (18 kasımda yapıldı) 11. günüm test yapmadım ama o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. buradaki yorumlarda ilaç vücuttan ancak çıkıyor 14 günde denmiş, 14 gün geçmeden test yapılmaması yazılmış, ben de bekliyorum gelecek salı itibariyle yapabileceğim heralde
İnşallah olmazsınızfa bebişiniz vardırYani ben fotoğrafta göremiyorum açıkçası hayta ss aldım bakmaya çalıştım ama adetin geçmesini bekle veya sabah erken gebelik testi yap caanım. Ben regl olucam sanırım akıntım çoğaldı. Yarın regl günü tam. Umarım olmam
İnşallah Allah hepimize nasip etsinİnşallah olmazsınızfa bebişiniz vardır
ağrı akıntı gaz hepsi bende de olmuştuBenim adetim 31 günde bir oluyor sanıyorum SAT 7 Kasım yumurtlama 23 Kasım çatlama 24 Kasım 5 gün oldu ve bugün alt karnım ve kasığımda ağrı oluyor akıntılarım var bide afedersiniz çok gazım var
Ben geç kaldım topige geri mesajlara dönüyorum gebemisiniz benim daha 9 gün var regleağrı akıntı gaz hepsi bende de olmuştu
yok değilim çatlatma iğnesi oldum 19 Kasımda ilk hafta aynı sizin gibiydim o yüzden söyledimmmBen geç kaldım topige geri mesajlara dönüyorum gebemisiniz benim daha 9 gün var regle
Kız sen ne ara pro oldun hayırlı olsunAynı benim de 4 cmdi canım ama benim reglim şaşmadı çatlama iğnesinden sonra 14. gün olurdum 13. gün geldi hatta. bana 16. gün başla 10 gün sabah akşam dedii
Az önce oturduğum yerden kalktım bi gözüm karardı 2 adım atmışım hatta nasıl attım o adımı hiç hatırlamıyorum normalde diğer hamileliklerimde hiç yaşamadım bak böyle bişey psikolojik diyim üstelik yeni de yemek yemiştim. İşte böyle şeyler yaşanınca kesin hamileyim diyor insanHiç sanmıyorum bebiskom. benim her ay oluyo hüsran mesela hhahhhs
Bence her vücudun dengesi başka hiç öyle düşünme
Ayy dikkat et kızzz tansiyonun mu düştü ay bi heyecanlandımAz önce oturduğum yerden kalktım bi gözüm karardı 2 adım atmışım hatta nasıl attım o adımı hiç hatırlamıyorum normalde diğer hamileliklerimde hiç yaşamadım bak böyle bişey psikolojik diyim üstelik yeni de yemek yemiştim. İşte böyle şeyler yaşanınca kesin hamileyim diyor insan
Demekki sökülemedi kist canm.reglken soğan kürüde yap ama bebek olmadıgından emin olup öyle yap reglken diye o yuzden dedimAynı benim de 4 cmdi canım ama benim reglim şaşmadı çatlama iğnesinden sonra 14. gün olurdum 13. gün geldi hatta. bana 16. gün başla 10 gün sabah akşam dedii
Ayyy bilmiyorum ki kuzum bende heyecan yaptımAyy dikkat et kızzz tansiyonun mu düştü ay bi heyecanlandım
Şuan var ya zaman asla akmıyor yaaAyyy bilmiyorum ki kuzum bende heyecan yaptım