2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ama markası artı med diye yalancı pozitiftir diye korkuyorum canım ya koyulaşma var mı birini gece yaptım birini şimdi
Ayyy batlarımız aynıydı ama ben senden geç yumurtlama görmüştümm. İnşaallahh vardır yaaa banada umut olsuun hayırlı olsuuunnn

Ayyy batlarımız aynıydı ama ben senden geç yumurtlama görmüştümm. İnşaallahh vardır yaaa banada umut olsuun hayırlı olsuuunnn
Kuzum Awox yaptım erken gebelik bişey çıkmadı gibi onda anlamadım bende testin azizliği yine sanırım ama sol kasık batması var çok devamlı açım vajinamın duydukları yumuşadı bütün belirtiler var eminim yani kesin hamileyim diyorum yarın sabah tekrar yapıcam bakalım durum ne olcak

Zaten daha çook varr içini karartmaa

Zaten daha çook varr içini karartmaa
Yok kuzum karartmıyorum testlerin azizliği diyorum ama olsaydı çıkardı biliyorum çünkü ben idrar testinde hep erkenden öğreniyorum yumurtlamadan 8 gün sonra 9 gün sonra öğreniyorum hep yarın tekrar yapıcam bakalım

Off valla şu test markalarına da güvenilmiyor bazen. Neyse umalım ilk baktığın doğru olsun

Off valla şu test markalarına da güvenilmiyor bazen. Neyse umalım ilk baktığın doğru olsun
İnşallah canım devamlı ıslaklık hissediyorum belim ağrıyor sol kasıkta dünden beri geçmeyen batma var bu belirtilere rağmen hala olmazsa bişey diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…