2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benimde kasıklarım ara ara ağrıyor gögüslerim iğneden sonra hep ağırdı bişey yediğim zaman mide bulantım çok oluyor 30 u adet günüm o günden sonra test yapmak istiyorum senin adet zamanın ne zaman
Benim adet zamanımda 29 u gösteriyor. Bakalım 29 u olmazsam ben de test yaparım diyorum. İnşallah hamileyizdir

Benimde öyle. bu sabah bile test yaptım. çok takıntı yaptım. bugün 3. girişim buraya. kendimi uzaklaştırıcam biraz. sürekli bunu düşnür oldum. bat 1 aralık ama sanmıyorum. braktım artık olursa olur olmazsa kısmet. vardır bi hikmeti.

Kızlar benim krem rengi akıntım var. ne zaman wc gitsem afedersiniz iç çamaşırım ıslak oluyor. Bu normal mi?

Katılıyorum benimde 2 Aralık gidip gelip buraya bakıyorum

Kızlar benim krem rengi akıntım var. ne zaman wc gitsem afedersiniz iç çamaşırım ıslak oluyor. Bu normal mi?
Bende de yumurta akı gibi krem gibi ya regl olacağım ya da gebe . Gebelikte rahim kendini hazırladığı için savunma amaçlı üretiyor diye biliyorum

Lioo Eldorin Candy7777 ve diğer kızlar bakabilir misiniiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…