Ya kızlar sabredemiyorum çok heyecan yapıyorum

Bence en erken 2 gün önce yapılmalı kimisinde 6 gün öncede çıkıyor ama şans işi 🤷🏻‍♀️
Ben dayanamadım bugün DS Sağlık diye bir markanın normal kaset testinini aldım yaptım negatif çıktı ama şöyle ki henüz adet olmama 10 gün var. Hamilelik olsa da çıkmaması normal değil mi bu kadar erkenden

Ben dayanamadım bugün DS Sağlık diye bir markanın normal kaset testinini aldım yaptım negatif çıktı ama şöyle ki henüz adet olmama 10 gün var. Hamilelik olsa da çıkmaması normal değil mi bu kadar erkenden
Canım çok erken daha 10 gün varmış bekle biraz daha hatta en garantisi regl gecikmesi. Birde şöyle bir şey var kaset ile daha geç öğrenirsin yeniyse varsa bile belli olmaz. Erken gebelik testi yaparsın ama dediğim gibi erken daha bekle

Evet günler geçmiyor ya.. kesin döllenme ya da yerleşme belirtisi yaşayan var mı ben şuan normalim sadece belim ağrıyor
Benimde göğüs hassasiyetim var günlerdir bide kasık ağrısı vardı ama şuan geçti gibi çok nadir ara ara oluyor 🤷🏻‍♀️ belki de psikolojik artık düşünmeyi bırakmak istiyorum :KK43:

Bende dayanamadım yaptım çok erken benmde bat ya 14 kadım yada 20 kasım

Eklentiler

• 75650E4D-596D-4C28-8BF3-81BA413B6102.png
    75650E4D-596D-4C28-8BF3-81BA413B6102.png
    596,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 183A0A65-E78A-40E0-93F0-7B30E8127196.png
    183A0A65-E78A-40E0-93F0-7B30E8127196.png
    443,7 KB · Görüntüleme: 28
  • EB43A362-6236-429B-98FA-309575946C94.jpeg
    EB43A362-6236-429B-98FA-309575946C94.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 24
Çok erken yapmısın test doğru conuç vermez canım adet tarihıne bekle bence öyle yap daha iyi olur beklemek zor biliyorum ama mecbur beklıcaz ben de bır hafta sonra yapıcam test bakalım inş hepımız kavuşutuz bebişlerimize
Bende dayanamadım yaptım çok erken benmde bat ya 14 kadım yada 20 kasım

Mrb hanımlar ayın 6sinda pik gördüm degerlendirdim tabi biraz zor oldu ogun kasik bel agrim vardi iliskide cok canim yandi galiba iliski sirasinda yumurtladim ertesi sabak test yaptim ovulasyon testi siliklesmis dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi 1sat oncede adet olucak gibi kasik agrisi oldu bu yerlesme olabilir mi
20241107_110218.jpg

Ayy çok heycanlı bizede haber ver mutlaka 😘
IMG_0985.jpeg

Eşim nöbetçi eczane buldu ben ona predictor resminş atmıştım ama eczacı bundan yok başka var o da aynısı diyip Days Doctor diye bir marka vermiş.. yapmadan önce okuyamadım yorumları Days doctor test hakkında olan yorumları ama yaptım negatif çıktı silik de çıkmadı çok üzüldüm…
Sitede hep yalancı pozitif veren test olarak yazmışlar ve bir çok kişi de hamile olmasına rağmen negatif sonuç almış bu testten… çok üzüldüm tekrar yapıcam ama bu sefer predictor bulup yapıcam… ama kesinlikle adet gününü beklicem net sonuç alamıcam gibi yoksa.. ve dipnot: herkes bu days doctor testten bu kadar memnun değilken niye ısrarla satıyorlar

Aslında o noktada en makbulü 24-26 çünkü sperm kslitesi açısından üst üste değil gün aşırı daha uygun. Ovulasyon takip etmesenizde 2 gün arayla ilişki olsa aynı şey olur
Bende tam bu konu uzerine yeni konu actim daha yeni ovulasyon testi deniyorum biz esimle cocuk denemeye agustos ayinda basladik ve eylul ayinda regl bitiminden itibaren gun asiri iliski oldu 2 gunde bir ve olmadi.. ekim ayinda esim ameliyat oldu o ayda bos gecti kasimda ovulasyon testi aldm ve ilk defa deniyorum okudugm kadariyma yaptik pik ve ertesi gunu benmde demem o ki pik gunu degerlendirilicek mi yoksa catlama oldugu gun mu degerlendirilicek? Cunku iki gun ust uate oldgunda sprem kalitesi dusuyor…

Eki Görüntüle 3502151
Eşim nöbetçi eczane buldu ben ona predictor resminş atmıştım ama eczacı bundan yok başka var o da aynısı diyip Days Doctor diye bir marka vermiş.. yapmadan önce okuyamadım yorumları Days doctor test hakkında olan yorumları ama yaptım negatif çıktı silik de çıkmadı çok üzüldüm…
Sitede hep yalancı pozitif veren test olarak yazmışlar ve bir çok kişi de hamile olmasına rağmen negatif sonuç almış bu testten… çok üzüldüm tekrar yapıcam ama bu sefer predictor bulup yapıcam… ama kesinlikle adet gününü beklicem net sonuç alamıcam gibi yoksa.. ve dipnot: herkes bu days doctor testten bu kadar memnun değilken niye ısrarla satıyorlar
Online sipariş et bence bu deneme olmadı ama âdette pozitif olan çok kişi var hiç canını sıkma

X