Üye | Son Adet | Beklenen Adet | Ovulasyon testi (pik) | Çift Çizgi? |
M Melek3419 | 1 Ekim | 2 Kasım | ||
M melis7171 | 10 Ekim | 8 Kasım | ||
K kizilsaclikiz1313 | 13 Ekim | 8 Kasım | ||
| 4 Ekim | 9 Kasım | ||
S slaslasla | 13 Ekim | 13 Kasım | ||
S sey06 | 20 Ekim | 17 Kasım | ||
| 23 Ekim | 19 Kasım | ||
T Tugce9242 | 20 Ekim | 20 Kasım | ||
| 24 Ekim | 21 Kasım | ||
L lilya 0 | 25 Ekim | 22 Kasım | ||
| 26 Ekim | 25 Kasım | ||
| ||||
I incim1 | 17 Eylül | 19 Ekim | ||
P papatya5571 | 1 Ekim | 29 Ekim | ||
S seklla | 3 Ekim | 30 Ekim | ||
| 24 Ekim | 18 Kasım | ||
Merhaba benimde Ekim 13 son regl tarihim beklenen 12 yada 13 Kasım
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? L lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Ay canım hadi güzel haberlerle gel inşallahMerhaba benimde Ekim 13 son regl tarihim beklenen 12 yada 13 Kasım
Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsinAy canım hadi güzel haberlerle gel inşallah
Amin canım çok sağolAmin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Selam canım. Benimde sat 20 ekim bat 20 kasım gösteriyor kullandığım uygulama eklersen sevinirim
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? L lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Hoşgeldin canım hemen ekliyorumSelam canım. Benimde sat 20 ekim bat 20 kasım gösteriyor kullandığım uygulama eklersen sevinirim
Bu ay ilk denmemiz benim 4 cü olucak Allah nasip ederse 3 oğlum var bide bişey sorucam biliyor musunuz birisi soru sormuştu test ile bende 3 cü yazacağımı 4 cü gebeliğimde yazmışım sonradan farkettim o yorumu nasıl düzeltebilirim yeniyimde burda bilmiyorumAmin canım çok sağol
Ne zamandır deniyorsunuz? İlk mi olacak?
Canım hangi konudaysa test tekrar o konuya girip cevabını değiştirebiliyor olman lazım. Geçmiş mesajlardan da bulunur herhalde kendi profiline gir mesajlar kısmına girnoradan çıkar diye tahmin ediyorum canımBu ay ilk denmemiz benim 4 cü olucak Allah nasip ederse 3 oğlum var bide bişey sorucam biliyor musunuz birisi soru sormuştu test ile bende 3 cü yazacağımı 4 cü gebeliğimde yazmışım sonradan farkettim o yorumu nasıl düzeltebilirim yeniyimde burda bilmiyorum
Senin yaptığına verdiğim cevaplarda düzeltme var onda yokCanım hangi konudaysa test tekrar o konuya girip cevabını değiştirebiliyor olman lazım. Geçmiş mesajlardan da bulunur herhalde kendi profiline gir mesajlar kısmına girnoradan çıkar diye tahmin ediyorum canım
Oyyy Allah bağışlasın yavrularını canımBu ay ilk denmemiz benim 4 cü olucak Allah nasip ederse 3 oğlum var bide bişey sorucam biliyor musunuz birisi soru sormuştu test ile bende 3 cü yazacağımı 4 cü gebeliğimde yazmışım sonradan farkettim o yorumu nasıl düzeltebilirim yeniyimde burda bilmiyorum
Demek ki sadece ankete cevap verdiğin için çıkmıyor konunun başlığını hatırlıyor musun?Senin yaptığına verdiğim cevaplarda düzeltme var onda yokbulamadım canım kaç saattir uğraşıyorum bulamadım
İnşallah canım ben daha önce 4 kez çatlatma iğnesi ve 2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı maalesefHoşgeldin canım hemen ekliyoruminşallah uğurlu gelir bu grup sana da
Yakınmış da beklenen adetlerimiz
Canım, gerçekten çok zorlu bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum ve nasıl hissettiğini anlıyorum. Her denemede umutlanmak ve sonra beklediğini bulamamak insanı çok yoruyor. Ama unutma ki bu yolculukta yalnız değilsin ve her adım seni hedefinle buluşmaya bir adım daha yaklaştırıyor. Gücünü ve sabrını koruduğun için kendinle gurur duy. Umarım en kısa zamanda gönlündeki mucizeyi yaşarsınİnşallah canım ben daha önce 4 kez çatlatma iğnesi ve 2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef
Bir silik çizgi konusuda ben de sonunda da gülücük var bu şekilde canımDemek ki sadece ankete cevap verdiğin için çıkmıyor konunun başlığını hatırlıyor musun?
Evet canım gerçekten çok zor bir süreç pcos var bende sorunun o olduğunu söylemişlerdi bugün başka bir doktora gittim prolaktin değerim yüksek çıktığı için dostinex verdi alttan baktı ultrasonla çok hafif pcos olduğunu asıl sorunun bu olmadığını düşündüğünü söyledi rahim duvarımın ince olduğunu bu yüzden tutmamış olabilir dedi akıntı gördüğü için enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi ve antibiyotik 2 hap ve fitil verdi onları kullanıcam haftaya tekrar gidicem bakalım duruma bakıcak tekrardan kalınlaşmış mı kendiliğinden yumurta gelişiyor mu diyeCanım, gerçekten çok zorlu bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum ve nasıl hissettiğini anlıyorum. Her denemede umutlanmak ve sonra beklediğini bulamamak insanı çok yoruyor. Ama unutma ki bu yolculukta yalnız değilsin ve her adım seni hedefinle buluşmaya bir adım daha yaklaştırıyor. Gücünü ve sabrını koruduğun için kendinle gurur duy. Umarım en kısa zamanda gönlündeki mucizeyi yaşarsın