2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin

❤️👶♥️ 🤲🤰🙏
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
1.384
2.167
Üye Son Adet Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
M Melek3419 1 Ekim2 Kasım
M melis7171 10 Ekim8 Kasım
K kizilsaclikiz1313 13 Ekim8 Kasım
asiliris 4 Ekim9 Kasım
S slaslasla 13 Ekim13 Kasım
S sey06 20 Ekim17 Kasım
Eldorin 23 Ekim19 Kasım
T Tugce9242 20 Ekim20 Kasım
parla1212 24 Ekim21 Kasım
L lilya 0 25 Ekim22 Kasım
kittenlyy 26 Ekim25 Kasım
94bassuk
I incim1 17 Eylül19 Ekim
P papatya5571 1 Ekim29 Ekim
S seklla 3 Ekim30 Ekim
tilyam 24 Ekim18 Kasım

Selam Kızlar

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin

Son düzenleme:
Merhaba benimde Ekim 13 son regl tarihim beklenen 12 yada 13 Kasım

Selam canım. Benimde sat 20 ekim bat 20 kasım gösteriyor kullandığım uygulama eklersen sevinirim

Selam canım. Benimde sat 20 ekim bat 20 kasım gösteriyor kullandığım uygulama eklersen sevinirim
Hoşgeldin canım hemen ekliyorum inşallah uğurlu gelir bu grup sana da

Yakınmış da beklenen adetlerimiz

Amin canım çok sağol
Ne zamandır deniyorsunuz? İlk mi olacak?
Bu ay ilk denmemiz benim 4 cü olucak Allah nasip ederse 3 oğlum var bide bişey sorucam biliyor musunuz birisi soru sormuştu test ile bende 3 cü yazacağımı 4 cü gebeliğimde yazmışım sonradan farkettim o yorumu nasıl düzeltebilirim yeniyimde burda bilmiyorum

Canım hangi konudaysa test tekrar o konuya girip cevabını değiştirebiliyor olman lazım. Geçmiş mesajlardan da bulunur herhalde kendi profiline gir mesajlar kısmına girnoradan çıkar diye tahmin ediyorum canım

Canım hangi konudaysa test tekrar o konuya girip cevabını değiştirebiliyor olman lazım. Geçmiş mesajlardan da bulunur herhalde kendi profiline gir mesajlar kısmına girnoradan çıkar diye tahmin ediyorum canım
Senin yaptığına verdiğim cevaplarda düzeltme var onda yokbulamadım canım kaç saattir uğraşıyorum bulamadım

Oyyy Allah bağışlasın yavrularını canım 4. valla iyi cesaret hayırlısı olsun inşallah

Senin yaptığına verdiğim cevaplarda düzeltme var onda yokbulamadım canım kaç saattir uğraşıyorum bulamadım
Demek ki sadece ankete cevap verdiğin için çıkmıyor konunun başlığını hatırlıyor musun?

İnşallah canım ben daha önce 4 kez çatlatma iğnesi ve 2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef
Canım, gerçekten çok zorlu bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum ve nasıl hissettiğini anlıyorum. Her denemede umutlanmak ve sonra beklediğini bulamamak insanı çok yoruyor. Ama unutma ki bu yolculukta yalnız değilsin ve her adım seni hedefinle buluşmaya bir adım daha yaklaştırıyor. Gücünü ve sabrını koruduğun için kendinle gurur duy. Umarım en kısa zamanda gönlündeki mucizeyi yaşarsın

Ay dünya kadar silik çizgi konusu vardır kuzum ya artık öyle kalacak yapacak bir şey yok denk gelirsen tekrar duEltirsin çok zor bulmak S slaslasla

Evet canım gerçekten çok zor bir süreç pcos var bende sorunun o olduğunu söylemişlerdi bugün başka bir doktora gittim prolaktin değerim yüksek çıktığı için dostinex verdi alttan baktı ultrasonla çok hafif pcos olduğunu asıl sorunun bu olmadığını düşündüğünü söyledi rahim duvarımın ince olduğunu bu yüzden tutmamış olabilir dedi akıntı gördüğü için enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi ve antibiyotik 2 hap ve fitil verdi onları kullanıcam haftaya tekrar gidicem bakalım duruma bakıcak tekrardan kalınlaşmış mı kendiliğinden yumurta gelişiyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…