Olur tabi daha önce girmistim ama düşük olunca üzülmüştüm çok çıkmak zorunda kaldım.bunda seri takip yapmicam 1kere kan veririm.kizim hastaneye girmiyo kıyamet kopuyo zor olcak benim için takip.haftaya 1seferlik veririm kan ona göre doktora gitme zamanımızda belirlerim.iğne falan baslanilcak hergunAaa evet demek ki görmemişim kuzumay kalp atışını bile beklemene gerek yok kan vereceksen kandan sonra ekleriz seni de
Anladım canım bu sefer inşallah sağlıkla gelecek kucağınaOlur tabi daha önce girmistim ama düşük olunca üzülmüştüm çok çıkmak zorunda kaldım.bunda seri takip yapmicam 1kere kan veririm.kizim hastaneye girmiyo kıyamet kopuyo zor olcak benim için takip.haftaya 1seferlik veririm kan ona göre doktora gitme zamanımızda belirlerim.iğne falan baslanilcak hergun
İnşallah canım bende heyecanla bekliyorum güzel haberle gel inşallahTeşekkür ederim canım inşallah vardır güzel haber alayım hemen haber vercem size de
Ben de görüyorumBenim de BAT ikisi bugün sabah meraktan elimde ki son testle yaptım sanki silik bir çizgi görüyorum. 1 yıldır yaptığım hiç bir testte görmemiştim siz görüyor musunuz bir bakar mısınız
14 kasım çatlatma iğnesi olmuştum 14. Günüm ikisi de erken testtiCanım senin daha erken değil mi ama bat 5 Aralık görünüyor ?
Her ay 1 tane yumurtlanıyor, fazla vücudunuzu dinlemeyin derim. Daha çok erken test yapsanız da asla cıkmazKızlar 18 inde yumurtlamam oldu bugün test yapsam çıkar mı reglim 2 sinde bekleyeyim mi. Aslında belirtim de yok ayın başında midem falan bulanıyordu çok kasık ağrım vardı ama yumurtlamadan sonra pek ağrım olmadı 22 sinde tekrar yumurtlamam oldu
Kaset test mi erken gebelik mi ben çok korkuyorum yaBenim de BAT ikisi bugün sabah meraktan elimde ki son testle yaptım sanki silik bir çizgi görüyorum. 1 yıldır yaptığım hiç bir testte görmemiştim siz görüyor musunuz bir bakar mısınız
Ovü testi yaptım 18-22 de ikisinde de koyulaştıHer ay 1 tane yumurtlanıyor, fazla vücudunuzu dinlemeyin derim. Daha çok erken test yapsanız da asla cıkmaz
Artımedse büyük ihtimalle bozuktur bunu bilmiyordum kaç kere yaptım pozitif çıktı ama kanda negatiftiKızlar bu test bozuk mu sizce ? İlk başta yatay çizgiler çıktı sonrasında kontrol çizgisine yakın bi yerde böyle silikleşti acaba renk dağılması mı bu
Prodoctor markası. Artimedle aynı şeyi ben de yaşadımArtımedse büyük ihtimalle bozuktur bunu bilmiyordum kaç kere yaptım pozitif çıktı ama kanda negatifti
İnşallahhh vardır prodoctora bende güveniyorum ama bence yarın ilk idrarla bir daha yapımProdoctor markası. Artimedle aynı şeyi ben de yaşadım
Dün yapmıştım yine böyleydi olsaydı biraz daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum aslında ama ilk idrarla yapmadım. Yarın ilk idrarla yapabilirsen denerimİnşallahhh vardır prodoctora bende güveniyorum ama bence yarın ilk idrarla bir daha yapım
Benimde ayın başında öyleydim olmamasına tağmen belirtilerim vardı daha sonra test yaptım pozitifti kanda negatif çıktı çok kötü oldım şimdi dua vs ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum heyecanlı ve çok istiyoruz bende 2 sini mi beklesem yoksa erken gebelik mi yapsam bilemedimKızlar ben çok vücudumu dinliyordum ve çok hamile moduna girmiştim. Bat 1 Araliktı, o zmana kadar hamile gibi hissedip negatif görürsem moralim bozulacaktı. 25 kasımda test yaptım negatif çıktı ama çok rahatladım ve o moddan çıktım. Ha testi erken yapmış oldum hala hamile olabilirim ama o negatifi görmek ve fazla gelin güvey olmamak iyi geldi. Eğer her şey belirti gibi geliyorsa test yapmak ve olumsuz sonuca kendini hazırlamak iyi geliyor. Şu an çok daha rahat bekliyorum 1 Aralık'ı. İçim içimi yemiyor en azından.
Bence vardır minnoş lütfen bize de haber verinDün yapmıştım yine böyleydi olsaydı biraz daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum aslında ama ilk idrarla yapmadım. Yarın ilk idrarla yapabilirsen denerim
Ben de doğrudan regliyi görsem daha çok üzülürüm heralde. Testlerde negatifi görünce daha iyi hazırlanıyorum en azından regl fikri daha az üzücü geliyor.Kızlar ben çok vücudumu dinliyordum ve çok hamile moduna girmiştim. Bat 1 Araliktı, o zmana kadar hamile gibi hissedip negatif görürsem moralim bozulacaktı. 25 kasımda test yaptım negatif çıktı ama çok rahatladım ve o moddan çıktım. Ha testi erken yapmış oldum hala hamile olabilirim ama o negatifi görmek ve fazla gelin güvey olmamak iyi geldi. Eğer her şey belirti gibi geliyorsa test yapmak ve olumsuz sonuca kendini hazırlamak iyi geliyor. Şu an çok daha rahat bekliyorum 1 Aralık'ı. İçim içimi yemiyor en azından.
Sen de haber ver canım test yaparsanBence vardır minnoş lütfen bize de haber verin
Çok korkuyorum ama yaparsan haber edeceğimSen de haber ver canım test yaparsan