2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Aaa evet demek ki görmemişim kuzum ay kalp atışını bile beklemene gerek yok kan vereceksen kandan sonra ekleriz seni de
Olur tabi daha önce girmistim ama düşük olunca üzülmüştüm çok çıkmak zorunda kaldım.bunda seri takip yapmicam 1kere kan veririm.kizim hastaneye girmiyo kıyamet kopuyo zor olcak benim için takip.haftaya 1seferlik veririm kan ona göre doktora gitme zamanımızda belirlerim.iğne falan baslanilcak hergun

Anladım canım bu sefer inşallah sağlıkla gelecek kucağına sen de benim gibi geç gideceksin kontrole inşallah güzel ilerler

Kızlar bende bugün doktora gittim regl döngümün 11. günündeyim. 4 cm olan kistim küçülmüş ve 2.8 cm olmuş bu iyi birşey dedi. Duphaston verdi adetimin 16. günü başlayıp 10 gün kullanacakmışım. Kistin yok olmasına yardımcı oluyormuş. Sonra regl olunca gel tedaviye başlayacağız dedi. Herhalde yine femara, letu veya klomen yapacak diğer doktorum gibi. Kist için Duphaston kullanan veya kullanıp da sonrasında hamilelik yaşayan var mı acba, yardımcı olabilr misiniz dphaston deneyimlerinize dayanarak?

Her ay 1 tane yumurtlanıyor, fazla vücudunuzu dinlemeyin derim. Daha çok erken test yapsanız da asla cıkmaz

Kızlar bu test bozuk mu sizce ? İlk başta yatay çizgiler çıktı sonrasında kontrol çizgisine yakın bi yerde böyle silikleşti acaba renk dağılması mı bu

Eklentiler

• IMG_20241128_142732.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bu test bozuk mu sizce ? İlk başta yatay çizgiler çıktı sonrasında kontrol çizgisine yakın bi yerde böyle silikleşti acaba renk dağılması mı bu
Artımedse büyük ihtimalle bozuktur bunu bilmiyordum kaç kere yaptım pozitif çıktı ama kanda negatifti

Kızlar ben çok vücudumu dinliyordum ve çok hamile moduna girmiştim. Bat 1 Araliktı, o zmana kadar hamile gibi hissedip negatif görürsem moralim bozulacaktı. 25 kasımda test yaptım negatif çıktı ama çok rahatladım ve o moddan çıktım. Ha testi erken yapmış oldum hala hamile olabilirim ama o negatifi görmek ve fazla gelin güvey olmamak iyi geldi. Eğer her şey belirti gibi geliyorsa test yapmak ve olumsuz sonuca kendini hazırlamak iyi geliyor. Şu an çok daha rahat bekliyorum 1 Aralık'ı. İçim içimi yemiyor en azından.

İnşallahhh vardır prodoctora bende güveniyorum ama bence yarın ilk idrarla bir daha yapım
Dün yapmıştım yine böyleydi olsaydı biraz daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum aslında ama ilk idrarla yapmadım. Yarın ilk idrarla yapabilirsen denerim

Benimde ayın başında öyleydim olmamasına tağmen belirtilerim vardı daha sonra test yaptım pozitifti kanda negatif çıktı çok kötü oldım şimdi dua vs ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum heyecanlı ve çok istiyoruz bende 2 sini mi beklesem yoksa erken gebelik mi yapsam bilemedim

Ben de doğrudan regliyi görsem daha çok üzülürüm heralde. Testlerde negatifi görünce daha iyi hazırlanıyorum en azından regl fikri daha az üzücü geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…