- 19 Ekim 2024
- 86
- 43
Tüylerim diken diken, inşaallah rüyanın birebir aynısını yaşarsınİnşallah canım kızım cennetten mutlu olucak tekrar bebişimiz olursa rüyamda gördüm tam 1 senesi doluyor kızımın erken doğdu 1 saat yaşadı rüyamda görüyorum erkek kardeş müjdeliyor bana rabbim nerde bebek bekleyen aile varda bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah
Ne güzel bir rüya ben de birden benim olduğunu söyledikleri bir erkek çocuğumun olduğunu gördüm anneme iyi de ben kız istiyordum deyip anneme iteliyordum al sen bak diyeİnşallah canım kızım cennetten mutlu olucak tekrar bebişimiz olursa rüyamda gördüm tam 1 senesi doluyor kızımın erken doğdu 1 saat yaşadı rüyamda görüyorum erkek kardeş müjdeliyor bana rabbim nerde bebek bekleyen aile varda bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah
Canım başka marka test alabilme imkanın var mı en azından için rahat eder strese de girmemiş olursun.Ama markası artı med diye yalancı pozitiftir diye korkuyorum canım yakoyulaşma var mı birini gece yaptım birini şimdi
Prodoctor iyi diye biliyorum canımBu test markası ile ilgili bir bilgim yok ben prodoctor almıştım inşallah yalancı pozitif seğildir
İnşallah canım hepinize duacıyımTüylerim diken diken, inşaallah rüyanın birebir aynısını yaşarsın
Benimde kasıklarım ara ara ağrıyor gögüslerim iğneden sonra hep ağırdı bişey yediğim zaman mide bulantım çok oluyor 30 u adet günüm o günden sonra test yapmak istiyorum senin adet zamanın ne zamanAaa selam aynıyız, bende yapmadım negatif görürsem diye test. Bendede aynı durumlar oldu. Şu an nasıl belirtin var. Ben sanki adet oldu olacakmışım gibi. Dün gögüs ağrım da başladı, kasıklarıma ara ara giren ağrı var.
Aman kız olsun erkek olsun olsunda rabbim sağlıklı versin gerisi önemli değilNe güzel bir rüya ben de birden benim olduğunu söyledikleri bir erkek çocuğumun olduğunu gördüm anneme iyi de ben kız istiyordum deyip anneme iteliyordum al sen bak diye
Evet canım düşüyorum bugün çıkıcam bakıcam eczanelere artı med var hep bizim burda da başka marka bulursam alırım miratech olur mı ?Canım başka marka test alabilme imkanın var mı en azından için rahat eder strese de girmemiş olursun.
ay haber ver bana da bizim seninle yumurtlama ve BAT tarihlerimiz aynı :)Evet canım düşüyorum bugün çıkıcam bakıcam eczanelere artı med var hep bizim burda da başka marka bulursam alırım miratech olur mı ?
Canım marka fark etmiyor içini ferah tut inşallah pozitifi göreceksin. Ben diğer topikler de görmüştüm seni inşallah bu kez bizde mutluluğuna ortak oluruzEvet canım düşüyorum bugün çıkıcam bakıcam eczanelere artı med var hep bizim burda da başka marka bulursam alırım miratech olur mı ?
Tamam haber veririm öğlen 3 gibi yapmış olurumay haber ver bana da bizim seninle yumurtlama ve BAT tarihlerimiz aynı :)
Teşekkür ederim canım inşallah vardır güzel haber alayım hemen haber vercem size deCanım marka fark etmiyor içini ferah tut inşallah pozitifi göreceksin. Ben diğer topikler de görmüştüm seni inşallah bu kez bizde mutluluğuna ortak oluruz
Aa ne güzel aynı yaştayızAhh bende 27 yaşındayım, 1 senelik evliyim. 2 aydır deniyoruz, olursa ilk bebeğim olucak
Aynenn, çok memnun oldum buarada. İkimizde bu hafta sonu güzel haberler alırsak mükemmel olurAa ne güzel aynı yaştayızinşallah beraber takip ederiz
Bunu da şimdi uyanır uyanmaz yaptım idrara sıkışıktım anında belirdi
Ay amin canım inşallah sen de alırsın kucağınaİnşallah canım kızım cennetten mutlu olucak tekrar bebişimiz olursa rüyamda gördüm tam 1 senesi doluyor kızımın erken doğdu 1 saat yaşadı rüyamda görüyorum erkek kardeş müjdeliyor bana rabbim nerde bebek bekleyen aile varda bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah
Kız nerdesin sen? Bezginlik yok bezmek yok. Bu ay ağustos analarinda gircem seniDöngünün 9.gününden selamlar
Daha önümde cok yol var gibi bi bezginlik var bu ay ya zaman geçmiyor yumurtlamaya bile 5-6 gün var
Evet canım düşüyorum bugün çıkıcam bakıcam eczanelere artı med var hep bizim burda da başka marka bulursam alırım miratech olur mı ?
Ahhaah erkek çocuğa karşı temkinliyim biraz ama onu da çok çok severim tabi kiAman kız olsun erkek olsun olsunda rabbim sağlıklı versin gerisi önemli değil
Ondan alıcam birde onu deneyim diyorum canım varsa onda da çıkar herhaldeAy amin canım inşallah sen de alırsın kucağınaben seni mayıs annelerinden hatırlıyorum ben de oradaydım. Düşük yaptım. Düşük yaptığım günün seneyi devriyesinde yumurtlama gördüm.
Şimdi sen de aynı gün güzel haberi aldım bence çizgiler silik ama ben de görüyoruminşallah diğer testlerin de pozitif çıkar
Kız nerdesin sen? Bezginlik yok bezmek yok. Bu ay ağustos analarinda gircem seniinancım tam. Ovulasyonlarını güzelce yap, güzelce degerlendir. Bu ay güzel haber gelecek senden inanıyorum
Benim ikinci testim miratech'ti ama normal gebelik testiydi biraz dandik ama erken gebelik testini bilmiyorum
Bende de Pcos var insulin direnci çıktı biraz kilo verdim üstünede inositol kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım malesef kürtajla sonuçlandı ama doktorumda kesinlikle önerdi bana inositolu o yüzden tavsiye ederim ben tekrar başladım kullanmayaCanim inositole bir arkadasimdan sahit oldum pcos varsa gercekten ise yariyor. Coenzim ve keciboynuzu icin forumda 3 ay kullanan ve sperm sayisi hareketliligi artan bir cok kisi gördüm sperm testlerinide paylasmislardi. Denemekten zarar gelmez :)
Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hazırlayacağınız kürün ölçülerini yarıya düşürerek hazırlayınız ve hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Yani şu ab biraz erken gibi normal gebelik testinde çıkması için canım negatif görürsem üzülme yani ama denemek için yapabilirsin. Bebe time var bir de marka onu da sorabilirsin benim ilk yaptığım test bebe time diOndan alıcam birde onu deneyim diyorum canım varsa onda da çıkar herhalde
Erken alıcam tekrar canım normal testte çıkıcağını sanmıyorum beta ya 10 ya 15 öyle düşünüyorum bunlar çıkmaz kasetteYani şu ab biraz erken gibi normal gebelik testinde çıkması için canım negatif görürsem üzülme yani ama denemek için yapabilirsin. Bebe time var bir de marka onu da sorabilirsin benim ilk yaptığım test bebe time di