2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Tüylerim diken diken, inşaallah rüyanın birebir aynısını yaşarsın

Ne güzel bir rüya ben de birden benim olduğunu söyledikleri bir erkek çocuğumun olduğunu gördüm anneme iyi de ben kız istiyordum deyip anneme iteliyordum al sen bak diye

Benimde kasıklarım ara ara ağrıyor gögüslerim iğneden sonra hep ağırdı bişey yediğim zaman mide bulantım çok oluyor 30 u adet günüm o günden sonra test yapmak istiyorum senin adet zamanın ne zaman

Evet canım düşüyorum bugün çıkıcam bakıcam eczanelere artı med var hep bizim burda da başka marka bulursam alırım miratech olur mı ?
Canım marka fark etmiyor içini ferah tut inşallah pozitifi göreceksin. Ben diğer topikler de görmüştüm seni inşallah bu kez bizde mutluluğuna ortak oluruz

Canım marka fark etmiyor içini ferah tut inşallah pozitifi göreceksin. Ben diğer topikler de görmüştüm seni inşallah bu kez bizde mutluluğuna ortak oluruz
Teşekkür ederim canım inşallah vardır güzel haber alayım hemen haber vercem size de

Bunu da şimdi uyanır uyanmaz yaptım idrara sıkışıktım anında belirdi

Ay amin canım inşallah sen de alırsın kucağına ben seni mayıs annelerinden hatırlıyorum ben de oradaydım. Düşük yaptım. Düşük yaptığım günün seneyi devriyesinde yumurtlama gördüm.

Şimdi sen de aynı gün güzel haberi aldım bence çizgiler silik ama ben de görüyorum inşallah diğer testlerin de pozitif çıkar
Döngünün 9.gününden selamlar
Daha önümde cok yol var gibi bi bezginlik var bu ay ya zaman geçmiyor yumurtlamaya bile 5-6 gün var
Kız nerdesin sen? Bezginlik yok bezmek yok. Bu ay ağustos analarinda gircem seni inancım tam. Ovulasyonlarını güzelce yap, güzelce degerlendir. Bu ay güzel haber gelecek senden inanıyorum
Evet canım düşüyorum bugün çıkıcam bakıcam eczanelere artı med var hep bizim burda da başka marka bulursam alırım miratech olur mı ?

Benim ikinci testim miratech'ti ama normal gebelik testiydi biraz dandik ama erken gebelik testini bilmiyorum

Ondan alıcam birde onu deneyim diyorum canım varsa onda da çıkar herhalde

Bende de Pcos var insulin direnci çıktı biraz kilo verdim üstünede inositol kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım malesef kürtajla sonuçlandı ama doktorumda kesinlikle önerdi bana inositolu o yüzden tavsiye ederim ben tekrar başladım kullanmaya

Ondan alıcam birde onu deneyim diyorum canım varsa onda da çıkar herhalde
Yani şu ab biraz erken gibi normal gebelik testinde çıkması için canım negatif görürsem üzülme yani ama denemek için yapabilirsin. Bebe time var bir de marka onu da sorabilirsin benim ilk yaptığım test bebe time di

Erken alıcam tekrar canım normal testte çıkıcağını sanmıyorum beta ya 10 ya 15 öyle düşünüyorum bunlar çıkmaz kasette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…