Erken alıcam tekrar canım normal testte çıkıcağını sanmıyorum beta ya 10 ya 15 öyle düşünüyorum bunlar çıkmaz kasette
Öğlen 3 gibi yapmış olurum canım inşallah çıkar da hamiş olarak işaretlersinBebe time da erken gebelik testiydi canım. Ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
Grubumuz pek bereketli çıktı
Ay inşallah kuzumÖğlen 3 gibi yapmış olurum canım inşallah çıkar da hamiş olarak işaretlersin
Canm yumurtlamadan 14 gün sonra regl tarihiymis yani bize 6 gün var 10 15 değilErken alıcam tekrar canım normal testte çıkıcağını sanmıyorum beta ya 10 ya 15 öyle düşünüyorum bunlar çıkmaz kasette
Canım günü değil tahmin ettiği beta değer 10-15Canm yumurtlamadan 14 gün sonra regl tarihiymis yani bize 6 gün var 10 15 değil
YaaaCanım günü değil tahmin ettiği beta değer 10-15
Beta değerini dedim canım benCanm yumurtlamadan 14 gün sonra regl tarihiymis yani bize 6 gün var 10 15 değil
Beni de etiketle canımÖğlen 3 gibi yapmış olurum canım inşallah çıkar da hamiş olarak işaretlersin
Aaa evet demek ki görmemişim kuzumYazmıştım canım gözden kaçmışEldorin kalp atışını alinca da diğer gruba eklenirim
Benim de BAT ikisi bugün sabah meraktan elimde ki son testle yaptım sanki silik bir çizgi görüyorum. 1 yıldır yaptığım hiç bir testte görmemiştim siz görüyor musunuz bir bakar mısınızKızlar 18 inde yumurtlamam oldu bugün test yapsam çıkar mı reglim 2 sinde bekleyeyim mi. Aslında belirtim de yok ayın başında midem falan bulanıyordu çok kasık ağrım vardı ama yumurtlamadan sonra pek ağrım olmadı 22 sinde tekrar yumurtlamam oldu
Evet görünüyor benim de ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı inşallah pozitiftirBenim de BAT ikisi bugün sabah meraktan elimde ki son testle yaptım sanki silik bir çizgi görüyorum. 1 yıldır yaptığım hiç bir testte görmemiştim siz görüyor musunuz bir bakar mısınız
Canım çok üzgünüm. Umarım bundan sonraki süreciniz size şans getirir.Eldorin maalesef 2 erken testim de negatif çıktı doktorumla görüştüm 1 yıl aradan sonra tekrar sperm testi istedi bugün sperm testi sonucu çıkıcak galiba gidişat tüp bebek
Canım senin daha erken değil mi ama bat 5 Aralık görünüyor ?Eldorin maalesef 2 erken testim de negatif çıktı doktorumla görüştüm 1 yıl aradan sonra tekrar sperm testi istedi bugün sperm testi sonucu çıkıcak galiba gidişat tüp bebek
Ya çok teşekkür ederim . Elimde ki eski testlerime baktım ama hiç birinde çizgi yoktu . Bunu görünce şok oldum. İnşallah rabbim nasip eder benimle kalır . Daha regl 4 gün var o yüzden iki gün sonra tekrar edeyim biEvet görünüyor benim de ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı inşallah pozitiftir
Canım çok silik iki gün sonra tekrarlamak harika bir fikirYa çok teşekkür ederim . Elimde ki eski testlerime baktım ama hiç birinde çizgi yoktu . Bunu görünce şok oldum. İnşallah rabbim nasip eder benimle kalır . Daha regl 4 gün var o yüzden iki gün sonra tekrar edeyim bi
Mutluluk bile paylaştıkça çoğalıyor teşekkürler kızlarCanım çok silik iki gün sonra tekrarlamak harika bir fikir