2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Erkek bebek daha hızlı olduğu için yumurta çatlaksa direk içine alıyo

Oyy canım Allah kolaylık versin

E yumurtlama olmayınca gebelik nasıl olucak ben anlamadım bu işi
Canım spermler 48 yaşayabildiği için yumurtalar çatlak değilse bile kız bebek yavaş ilerlediği için yumurta çatlayana kadar ancak yetişiyor erkek bebek ise daha hızlı. yumurta çatlaksa hemen dölleniyor ben böyle biliyorum

Aynen doğru ümit işte ne hissediyorsun peki?
Alt karın bölgemde bir yoğunluk var, arada kasıklarda ağrı ancak bunlar regl belirtilerine de çok benziyor bence, kendimiz tutabilirsem gecikene kadar test yapmayacağım. Sizde var mı belirti? Ne zaman test yapacaksınız, tarihlerimiz aynı

Anladm canm teşekkür ederim

ben dün ovulasyon testine başladım çok silikti, bugün 4. Günüm reglden sonra. Ovulasyon testini bugün yapmasam olur mu ki nasıl olsa dün silikti. 5li almıştım devamı da yoktu eczane de yetmez diye korktum

E yumurtlama olmayınca gebelik nasıl olucak ben anlamadım bu işi
Aynı gün yani tam yumurtlama gününde y olan kromozom yumurtaya ilk ulaşıyormuş. Y kromozomu hızlı ama ömrü kısaymış. X kromozomu ise yavaş ama uzun ömürlüymüş. Yumurtlamadan iki gün önce birlikte olunca da y ler öldüğü xler canlı kaldığı için yumurtaya onlar ulaşıyormuş. Erkek için tam yumurtlama günü öneriliyormuş yani araştırmalarımdan bunları öğrendim

İki gün sonra yumurtlıycagini bilmen gerekiyo o zaman işin şansa kalıyo amaaan olsun da sağlıklı olsun yeter cinsiyetin önemi yok

Kızlar diyelim ki gebelik oluştu biz bunu âdet gecikmeden anlayamaz mıyız? Sağ kasık ağrım var ilk birliktelikten beri. 1 hafta oldu ilk korunmasız ilişki. Adetin bittiği gündü. Yoksa psikolojik mi

Kızlar ovu testlerime bakar mısınız son 5 günün en alttakini az önce yaptım

Eklentiler

• IMG_1628.jpeg
    254,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar diyelim ki gebelik oluştu biz bunu âdet gecikmeden anlayamaz mıyız? Sağ kasık ağrım var ilk birliktelikten beri. 1 hafta oldu ilk korunmasız ilişki. Adetin bittiği gündü. Yoksa psikolojik mi
1 haftada hiç bişey belli olmaz canım sağdan yumurtan catlamış demekki onun ağrısıdır zaten erken bilmek emin ol daha stresli geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…