- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Mesela 30 günde bir oluyorsun diyelim 11 gün yumurtlama görmenle 18 gün yumurtlama görmen arasında değişir canım sen yumurtlamadan sonra 14 gün say 15 gün adet başlaması gerekiyor normal şartlarda24 pik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela 30 günde bir oluyorsun diyelim 11 gün yumurtlama görmenle 18 gün yumurtlama görmen arasında değişir canım sen yumurtlamadan sonra 14 gün say 15 gün adet başlaması gerekiyor normal şartlarda24 pik
canım peki 9/10 aralıktaysa şuan 4 gündür pik çıkması normal miSen çatlamanın üstüne 14 gün say canım 14 gün gelmesi gerekiyor adetin eğer 15 i bulursa geç adet olmuş oluyorsun Buda dediğin gibi dengesiz adete işaret oluyor ama olman gereken tarih senin 9-10 aralıkta olman gerekiyor
Bugün test yaptım vex diye bir marka ama şöyle bir çizgi çıktı 5 dakika içinde telefonda görünüyor mu bilmiyorumbenim hislerim kuvvetlidir siz yapın testi
Sorup ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. Sen nasılsın detay verseneCanım döngünün düzenli olması büyük şans ama genelde korunmasız ilişkiye başlayınca bazen degisiklikler oluyor. Amh cok önemli değil aslında çok çok daha düşük değerle hamile kalanlar oluyor sonuçta döllenmesi gereken sadece 1 adet yumurta sen 6 ay oldu oldu gibi düşünme o daha çok stres yaratır bir iki ay normal deneyin baktın olmadı bir de test ile denersin hemen teste gerek yok zaten inşallah en kısa sürede gebe kalırsın canım
Yaa anladım kuzum hiç belli olmaz salınca surprizler olabiliyor biliyorsun güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Darısı bana canım 1 hafta oldu gelmediEldorin canım beklenen geldi. Regl oldum. Sil beni aralık-ocak grubuna geçicem
Görünüyo hemen mi cıktı çizgi kac gun var adeteBugün test yaptım vex diye bir marka ama şöyle bir çizgi çıktı 5 dakika içinde telefonda görünüyor mu bilmiyorumEki Görüntüle 3516499 Eki Görüntüle 3516500
5 dakika içinde çıktı yarın adet günümGörünüyo hemen mi cıktı çizgi kac gun var adete
Cok silik görünüyor ama kendi yeride olablir 2 gün daha bekleyin bakalımBugün test yaptım vex diye bir marka ama şöyle bir çizgi çıktı 5 dakika içinde telefonda görünüyor mu bilmiyorumEki Görüntüle 3516499 Eki Görüntüle 3516500
Kurumuş halinide atarmsn bakalımkızlar ben şimdi bu kaset tesi sabah uyanınca yaptım bi 5 dk falan bekledim belki beklemedim işe yetişmeye çalışıyordum hahahah size foto çektim testide yanıma aldım işe geldim şimdi öğle arası kimse yokken baktım bi pembelik var ama çok aşırı soluk belki kamerada çıkmaz gölge gibi ama pembe
Ay canım ben de nasıl olayım ilk çocuk hamileliği prenseslikmis kiymetini bilememisim biraz halsizlik var yatmak istiyom ama ne mümkün. Surkeli bir talep var. Bir de hissetti mı ne yaptı yapışık geziyoruz beş dakika yanında olmasam aglatip aramaya başlıyor beniSorup ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. Sen nasılsın detay versene
Kurumuş halinide atarmsn bakalım
Kendi yeri galiba sadece çıplak gözle gözüküyor şuan pembelik yok zatenKurumuş halinide atarmsn bakalım
Hayırlısı olsun canım. İnsan düşünüyor duruyorDarısı bana canım 1 hafta oldu gelmedi
Hormonlarıma baktı adetin 2 veya 3. günüydü hepsi normal dedi yumurtalıkların iyi görünüyor dedi ama amh 0.8 diye tüp bebeğe yolladı bizi. Bizde başka doktordan fikir aldık tüp bebeklik noktada değilsin 6 ay bir yıla kadar deneyin dedi.Canım döngünün düzenli olması büyük şans ama genelde korunmasız ilişkiye başlayınca bazen degisiklikler oluyor. Amh cok önemli değil aslında çok çok daha düşük değerle hamile kalanlar oluyor sonuçta döllenmesi gereken sadece 1 adet yumurta sen 6 ay oldu oldu gibi düşünme o daha çok stres yaratır bir iki ay normal deneyin baktın olmadı bir de test ile denersin hemen teste gerek yok zaten inşallah en kısa sürede gebe kalırsın canım
Yaa anladım kuzum hiç belli olmaz salınca surprizler olabiliyor biliyorsun güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Adetin bittiği gün sonrasında 6 ve 9. Günlerde oldu yarın yani 11 i değerlendirirsek sonrasında çarşamba akşamına anca görüşebiliyoruz iyi mi tarihler acaba daha çok bilgim yok bu konularda doktor gün vs söylemedi bana sadece korunmayın akısına bırakın dediMerhaba regl uzunlugumuz aynı dün doktora gittim banada doktor 11. günden birgün arayla 17.güne kadar dedi 5 ay deneme verdi suan 2.denmedeyiz bu ayda olmazsa ben obur ay yumurtlama testiyle devam edicem denemeye sizde öyle yapın isterseniz
Ne kadar süredir olmuyor? Amh 1 yıl içinde daha fazla düşebilir. Eğer 1 yıldır denediniz ve olmadıysa bence ilk Dr un dediği daha mantıklı.Hormonlarıma baktı adetin 2 veya 3. günüydü hepsi normal dedi yumurtalıkların iyi görünüyor dedi ama amh 0.8 diye tüp bebeğe yolladı bizi. Bizde başka doktordan fikir aldık tüp bebeklik noktada değilsin 6 ay bir yıla kadar deneyin dedi.
Valla koyu çizgi bile zor belli oluyor fotoda. Daha ışıklı bir çekim lazımKızlar bata 6 var. İlk idrarla olmasa da innovita gebelik yaptım. Sadece benim görebildiğim bir çizgi çıktı. Kafada kurmuyorsam az da olsa var gibi
11 13 15 17 olarak devam edin gün söylemesine aslında cokta fçgerek yok seninde döngüne göre 11 ve 14 arası en önemli günlerAdetin bittiği gün sonrasında 6 ve 9. Günlerde oldu yarın yani 11 i değerlendirirsek sonrasında çarşamba akşamına anca görüşebiliyoruz iyi mi tarihler acaba daha çok bilgim yok bu konularda doktor gün vs söylemedi bana sadece korunmayın akısına bırakın dedi