• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

1 haftada hiç bişey belli olmaz canım sağdan yumurtan catlamış demekki onun ağrısıdır zaten erken bilmek emin ol daha stresli geçiyor
Bende erkenden öğrenip stres yaşamak istemiyorum ama daha önce hiç böyle bir yumurtlama ağrısı yaşamadım birde ilişkiden sonra başlaması dikkatimi çekti. Normalde akıntımdan anlıyordum yumurtlama olduğunu. Bu tarihlerde olması gerekirdi akıntım hiç yok

Bende erkenden öğrenip stres yaşamak istemiyorum ama daha önce hiç böyle bir yumurtlama ağrısı yaşamadım birde ilişkiden sonra başlaması dikkatimi çekti. Normalde akıntımdan anlıyordum yumurtlama olduğunu. Bu tarihlerde olması gerekirdi akıntım hiç yok
İçerde sprem olunca agrı yaşanıyormuş doktor öyle söyledi bana bu ay ben yaşadım akıntıyı gördükten sonra ilişki yasagumda 2 gün agrm olmuştu

Söylenti değil kuzum o erkek spermle kız sperm yaşama süresiyle alakalı erkek spermler daha az yaşıyor kız sperm daha uzun süre yaşayabiliyor. Yani erkek istiyorsanız özellikle yumurtlama günü birlikte olmak gerekiyor
Vala bilmiyorum canım ama zaten tüm ilişkiler öncesinde ogünü ve sonrada oldugu için onu belli etmek ve anlamak zor yinede cinsiyet ögrenene kadar bilemeyiz yani benimde bir oğlum var kız olmasını cok isterdim ilk bebegimde hep kız hissetmiştim ama ögremeden kalbi durdu hala kızdı o diyorum oglumdada test yaptım gün erkek demiştim onuda hissetmiştim doktora hatta boşuna söylemeyin ben erkek olduğunu biliyorum demiştim 12. haftada yüzde yüz erkek demişti☺️

Kızlar ovu testlerime bakar mısınız son 5 günün en alttakini az önce yaptım
merhaba sizin kistinizde olabilir benim bildiğim kistte bu şekil ovu çıkartıyo yumurtlama olsa silinirdi gebelik olsa testte mutlaka silik te olsa çıkardı bence başka bişey bu normal değil

Alt karın bölgemde bir yoğunluk var, arada kasıklarda ağrı ancak bunlar regl belirtilerine de çok benziyor bence, kendimiz tutabilirsem gecikene kadar test yapmayacağım. Sizde var mı belirti? Ne zaman test yapacaksınız, tarihlerimiz aynı 😊
Bende de aynı alt karın bölgede ağrı var. Regl olacak gibi ağrım var erken gelecek sanki. Adet gününe kadar test yapmak istemiyorum 😀 perşembeye ne kaldı surda 😊

Korunduğum dönemde dikkat etmedigim için anlamıyordum buay korunmayı bırakınca anladım canım doktorda onaylayınca öyle emin oldum
Belki olumlu birşeydir yani inşallah öyledir 😁 psikolojiktir diyip kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum. Bu ay bir farklı belirti de yoklayan kasık ağrısına eşlik eden ara sıra sıcaklık hissediyorum alt kısımda sanki anlık ısınıp geçiyor anlamadım. Delirmişte olabilirim 😂

Belki olumlu birşeydir yani inşallah öyledir 😁 psikolojiktir diyip kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum. Bu ay bir farklı belirti de yoklayan kasık ağrısına eşlik eden ara sıra sıcaklık hissediyorum alt kısımda sanki anlık ısınıp geçiyor anlamadım. Delirmişte olabilirim 😂
Bence braz kafanı dağıtmalısın kendini cok dinlememeye çalış canım ☺️

Eldorin Eldorin merhaba ovulasyon testlerimi burda sizlere göstermiştim ve yumurtlama yok denildi bense ısrarla olduğunu tahmin ettim 😌 predictor test yaptım bugün regl tarihim olmadım ve benim mucizem gerçekleşmiş pazartesi kan vermeye gidicem burdan yazımı okuyan olursa testlerde ne kadar olmasa da yumurtlama oldu mu oluyor 😍bunlarda yok denilen ovulasyon testlerim

Eklentiler

• 1000005685.jpg
    1000005685.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 1000004099.jpg
    1000004099.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 79
evet ben görüyorum yarın sabah bi test daha yapın bakalım koyulaşma olacakmı
Dayanamadım, yine test yaptım days doctor, yine silik çizgi çıktı hemde bir dakika içinde ama baya silik fakat gözle gayet görünüyor . Kaç farklı markada silik çıkması , testlerin hepsi hatalı değildir herhalde yarın bat günüm, pazartesi ilk idrarla yapacağım tekrar 🥹

Eldorin Eldorin merhaba ovulasyon testlerimi burda sizlere göstermiştim ve yumurtlama yok denildi bense ısrarla olduğunu tahmin ettim 😌 predictor test yaptım bugün regl tarihim olmadım ve benim mucizem gerçekleşmiş pazartesi kan vermeye gidicem burdan yazımı okuyan olursa testlerde ne kadar olmasa da yumurtlama oldu mu oluyor 😍bunlarda yok denilen ovulasyon testlerim
Canım gözün aydın ♥️ müthiş bir haber 🥰 gelişmeleri paylaş bizimle de ♥️

Hanımlar herkese merhaba.. Bat a son 4 gün kaldı.. Adet öncesi belirtileriniz neler? Son güne kadar test yapmak istemiyorum

Gözünüz aydın 23ünden sonraki lh testleri koyu aslında ben mi yanlış gördüm acaba

Back