Gerçekte de zor ayırt ediliyor zaten. Yarın mi tekrarlasam yoksa 2-3 gün beklesem mi bilmiyorumValla koyu çizgi bile zor belli oluyor fotoda. Daha ışıklı bir çekim lazım
Henüz geçen ay başladık bu ay ilk tamamen korunmasız ilişkimiz oldu ben çocuk düşünmeye başladığımız için genel kontrol amaçlı gitmiştim bir şikayetim yoktu adetlerim düzenliNe kadar süredir olmuyor? Amh 1 yıl içinde daha fazla düşebilir. Eğer 1 yıldır denediniz ve olmadıysa bence ilk Dr un dediği daha mantıklı.
Forumu baya bir okudum kız bebek için tam da yumurtlama gününde ilişki olmasını önermiyorlarmış11 13 15 17 olarak devam edin gün söylemesine aslında cokta fçgerek yok seninde döngüne göre 11 ve 14 arası en önemli günler
Öylemiymiş ben pek inanmıyorum ya o söylentilereForumu baya bir okudum kız bebek için tam da yumurtlama gününde ilişki olmasını önermiyorlarmış
Yanlış gördünüz herhalde mmatmazellll içşn yazmıştımRegl düzensizliğim yok cnm ama bugün yapıldı hormon testi sonuçları bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun. Doktora gitmekte iyi etmişsin. Yoksa daha bekliyor olacaktın hala. Merak etme o ilaçlar kisti söküyor ve döngün kısa zamanda geri geliyor. Umarım bundan sonraki sürecin su gibi sorunsuz geçerKızlar benim reglim gelmemekte direnip kasık ağrım devam ettiği için doktora gittim bugün. Yumurtlamışım ancak yumurta çatlamamış dev bir kiste dönüşmüş şu an 7 cm. Regl olmamı sağlayacak şekilde bir ilaç yazdı, onunla birlikte sökülüp yok olmasını bekliyorum dedi. Regl olup bitince kontrole gideceğim. Yılın 11 ayı böyle bir şey olmamışken ilk deneme yaptığımız ay yumurtamın çatlamaması=insanın psikolojik olarak kendine her şeyi yapabilir olması hakikaten. Bunu hepimiz için yazdım, hakikaten demek ki bir şeyi çok istememek/kafaya takmamak gerekiyormuş. 4 gün kullanacağım şimdi ilacı söküldükten sonra bakacağız durumlara
Söylenti değil kuzum o erkek spermle kız sperm yaşama süresiyle alakalı erkek spermler daha az yaşıyor kız sperm daha uzun süre yaşayabiliyor. Yani erkek istiyorsanız özellikle yumurtlama günü birlikte olmak gerekiyorÖylemiymiş ben pek inanmıyorum ya o söylentilere
Aynen öyle canım bugün papatya çayına başladım belki sökülür en azından baştan başlarım tekrarHayırlısı olsun canım. İnsan düşünüyor duruyor
Canım benimde bir hafta gecikti geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı mı bilmiyorum bende papatya çayına başladım adetim belki sökülür diye baktım olmuyor birkaç gün sonra hastaneye giderim artikKızlar benim reglim gelmemekte direnip kasık ağrım devam ettiği için doktora gittim bugün. Yumurtlamışım ancak yumurta çatlamamış dev bir kiste dönüşmüş şu an 7 cm. Regl olmamı sağlayacak şekilde bir ilaç yazdı, onunla birlikte sökülüp yok olmasını bekliyorum dedi. Regl olup bitince kontrole gideceğim. Yılın 11 ayı böyle bir şey olmamışken ilk deneme yaptığımız ay yumurtamın çatlamaması=insanın psikolojik olarak kendine her şeyi yapabilir olması hakikaten. Bunu hepimiz için yazdım, hakikaten demek ki bir şeyi çok istememek/kafaya takmamak gerekiyormuş. 4 gün kullanacağım şimdi ilacı söküldükten sonra bakacağız durumlara
Canm kekik kaynat ılık olunca hepsini tek seferde iç söküyo diye biliyorum adetiAynen öyle canım bugün papatya çayına başladım belki sökülür en azından baştan başlarım tekrar
Canm teşekkür ederim ilk fırsatta gidip hormonlarıma baktıricamYa
Yanlış gördünüz herhalde mmatmazellll içşn yazmıştım
E yumurtlama olmayınca gebelik nasıl olucakForumu baya bir okudum kız bebek için tam da yumurtlama gününde ilişki olmasını önermiyorlarmış
Canm sen bu ay gün aşırı mi deniyceksin?11 13 15 17 olarak devam edin gün söylemesine aslında cokta fçgerek yok seninde döngüne göre 11 ve 14 arası en önemli günler
Canım kanaman nasıldı seninEldorin Merhaba, listeden silinmemi istemistim cunku regl oldugumu sanmistim ama sanirim yerlesme kanamasiymis. Emin olmak icin test yaptim sanirim hamileyim :)
Çok teşekkürler canım, ben de anormal bi şeyler olduğunu hissettiğim için uzatmadan gittim iyi ki de gitmişim. Gitmişken vajinal kültür falan da aldı iyi oldu bakalım bir sonraki döngüyü artık akışına bırakacağım hazır kaymış da olacak zaten böylece plan programla stres yüklemem kendimeCanım çok geçmiş olsun. Doktora gitmekte iyi etmişsin. Yoksa daha bekliyor olacaktın hala. Merak etme o ilaçlar kisti söküyor ve döngün kısa zamanda geri geliyor. Umarım bundan sonraki sürecin su gibi sorunsuz geçer
Yürüyüşte iyi geliyormuş. Bende kalktım yürüdüm şimdiAynen öyle canım bugün papatya çayına başladım belki sökülür en azından baştan başlarım tekrar
Sizinki belki kimyasal sonrası tam oturmamış olabilir döngü ama bence kontrol etmekte fayda var, bilemiyoruz içerde neler oluyor çünkü. Aklınızda kalacağına içiniz rahat etsin bence de bir gidin biraz daha bekleyip. Ben yumurtladığımı da çatladığını da hisseden bir tipim, daha önceki mesajlarımda kendim bile yazmışım hatta bu ay yumurtladım evet akıntıdan anladım ama çatladığını hissetmedim diye. Hakikaten de öyle olmuşCanım benimde bir hafta gecikti geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı mı bilmiyorum bende papatya çayına başladım adetim belki sökülür diye baktım olmuyor birkaç gün sonra hastaneye giderim artik
Onu da denerim canım teşekkür ederimCanm kekik kaynat ılık olunca hepsini tek seferde iç söküyo diye biliyorum adeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?