- 7 Aralık 2024
- 238
- 59
- 13
- 35
Bende erkenden öğrenip stres yaşamak istemiyorum ama daha önce hiç böyle bir yumurtlama ağrısı yaşamadım birde ilişkiden sonra başlaması dikkatimi çekti. Normalde akıntımdan anlıyordum yumurtlama olduğunu. Bu tarihlerde olması gerekirdi akıntım hiç yok1 haftada hiç bişey belli olmaz canım sağdan yumurtan catlamış demekki onun ağrısıdır zaten erken bilmek emin ol daha stresli geçiyor
İçerde sprem olunca agrı yaşanıyormuş doktor öyle söyledi bana bu ay ben yaşadım akıntıyı gördükten sonra ilişki yasagumda 2 gün agrm olmuştuBende erkenden öğrenip stres yaşamak istemiyorum ama daha önce hiç böyle bir yumurtlama ağrısı yaşamadım birde ilişkiden sonra başlaması dikkatimi çekti. Normalde akıntımdan anlıyordum yumurtlama olduğunu. Bu tarihlerde olması gerekirdi akıntım hiç yok
Vala bilmiyorum canım ama zaten tüm ilişkiler öncesinde ogünü ve sonrada oldugu için onu belli etmek ve anlamak zor yinede cinsiyet ögrenene kadar bilemeyiz yani benimde bir oğlum var kız olmasını cok isterdim ilk bebegimde hep kız hissetmiştim ama ögremeden kalbi durdu hala kızdı o diyorum oglumdada test yaptım gün erkek demiştim onuda hissetmiştim doktora hatta boşuna söylemeyin ben erkek olduğunu biliyorum demiştim 12. haftada yüzde yüz erkek demiştiSöylenti değil kuzum o erkek spermle kız sperm yaşama süresiyle alakalı erkek spermler daha az yaşıyor kız sperm daha uzun süre yaşayabiliyor. Yani erkek istiyorsanız özellikle yumurtlama günü birlikte olmak gerekiyor
Bu bir ölçüt olabilir mi peki daha önce olmuş muydu sende?İçerde sprem olunca agrı yaşanıyormuş doktor öyle söyledi bana bu ay ben yaşadım akıntıyı gördükten sonra ilişki yasagumda 2 gün agrm olmuştu
merhaba sizin kistinizde olabilir benim bildiğim kistte bu şekil ovu çıkartıyo yumurtlama olsa silinirdi gebelik olsa testte mutlaka silik te olsa çıkardı bence başka bişey bu normal değilKızlar ovu testlerime bakar mısınız son 5 günün en alttakini az önce yaptım
Bende de aynı alt karın bölgede ağrı var. Regl olacak gibi ağrım var erken gelecek sanki. Adet gününe kadar test yapmak istemiyorumAlt karın bölgemde bir yoğunluk var, arada kasıklarda ağrı ancak bunlar regl belirtilerine de çok benziyor bence, kendimiz tutabilirsem gecikene kadar test yapmayacağım. Sizde var mı belirti? Ne zaman test yapacaksınız, tarihlerimiz aynı
Korunduğum dönemde dikkat etmedigim için anlamıyordum buay korunmayı bırakınca anladım canım doktorda onaylayınca öyle emin oldumBu bir ölçüt olabilir mi peki daha önce olmuş muydu sende?
Evet biraz sabretmemiz gerekiyor ama dayanamayıp pazartesi/salı test yapabilirimBende de aynı alt karın bölgede ağrı var. Regl olacak gibi ağrım var erken gelecek sanki. Adet gününe kadar test yapmak istemiyorumperşembeye ne kaldı surda
Belki olumlu birşeydir yani inşallah öyledirKorunduğum dönemde dikkat etmedigim için anlamıyordum buay korunmayı bırakınca anladım canım doktorda onaylayınca öyle emin oldum
Bence braz kafanı dağıtmalısın kendini cok dinlememeye çalış canımBelki olumlu birşeydir yani inşallah öyledirpsikolojiktir diyip kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum. Bu ay bir farklı belirti de yoklayan kasık ağrısına eşlik eden ara sıra sıcaklık hissediyorum alt kısımda sanki anlık ısınıp geçiyor anlamadım. Delirmişte olabilirim
Bazen 22 günde bir adet oluyorum salıya denk geliyor zaten gerek kalmaz testeEvet biraz sabretmemiz gerekiyor ama dayanamayıp pazartesi/salı test yapabilirim
Salı benim 27.günüm olacakBazen 22 günde bir adet oluyorum salıya denk geliyor zaten gerek kalmaz teste
Dayanamadım, yine test yaptım days doctor, yine silik çizgi çıktı hemde bir dakika içinde ama baya silik fakat gözle gayet görünüyor . Kaç farklı markada silik çıkması , testlerin hepsi hatalı değildir herhalde yarın bat günüm, pazartesi ilk idrarla yapacağım tekrarevet ben görüyorum yarın sabah bi test daha yapın bakalım koyulaşma olacakmı
Canım gözün aydınEldorin merhaba ovulasyon testlerimi burda sizlere göstermiştim ve yumurtlama yok denildi bense ısrarla olduğunu tahmin ettim predictor test yaptım bugün regl tarihim olmadım ve benim mucizem gerçekleşmiş pazartesi kan vermeye gidicem burdan yazımı okuyan olursa testlerde ne kadar olmasa da yumurtlama oldu mu oluyor bunlarda yok denilen ovulasyon testlerim
Döngün kaç gün normalde?Salı benim 27.günüm olacak
Haklısın canım zaten bu hafta çok yoğun çalışıyorum düşünmeye vaktim olmaz boş kaldıkça neti kurcalıyorumBence braz kafanı dağıtmalısın kendini cok dinlememeye çalış canım
Gözünüz aydın 23ünden sonraki lh testleri koyu aslında ben mi yanlış gördüm acabaEldorin merhaba ovulasyon testlerimi burda sizlere göstermiştim ve yumurtlama yok denildi bense ısrarla olduğunu tahmin ettim predictor test yaptım bugün regl tarihim olmadım ve benim mucizem gerçekleşmiş pazartesi kan vermeye gidicem burdan yazımı okuyan olursa testlerde ne kadar olmasa da yumurtlama oldu mu oluyor bunlarda yok denilen ovulasyon testlerim
Teşekkür ederimGözünüz aydın 23ünden sonraki lh testleri koyu aslında ben mi yanlış gördüm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?