- 19 Kasım 2024
- 22
- 8
- 1
- 41
28 gün geneldeDöngün kaç gün normalde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 gün geneldeDöngün kaç gün normalde?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında doğan tatlı bir bebişiniz olur. Bu gebelik testlerini ard arda iki gün mü yaptınız? Biri negatif çıkarken ertesi gün pozitife m döndü?Teşekkür ederim evet bende koyu dedim pik değil dediler ısrarla olmaz dediler
Kim dedi? Bende daha yeni girdim bu işlere ama gayet yumurtlama olmuş görünüyorTeşekkür ederim evet bende koyu dedim pik değil dediler ısrarla olmaz dediler
Amin amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin çoklu resim olanlar ovulasyon testleri onları hepsi tekli resimdeki sadece gebelik testiMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında doğan tatlı bir bebişiniz olur. Bu gebelik testlerini ard arda iki gün mü yaptınız? Biri negatif çıkarken ertesi gün pozitife m döndü?
Aa evet çizgi görünüyor âdet sonu mu birliktelik oldu? O kadar çok okudum ki bu kadar erken belli olmaz diyorlar hep. Başka test yapma ihtimaliniz var mı?Merhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce regl bitti ancak eşimin ısrarıyla bu gün erken gebelik testi yaptım hayal mi görüyoruz yoksa bize mi öyle geliyor bilemedik ama belli belirsiz bir çizgi çıktı bakabilir misiniz
Eldorin dediKim dedi? Bende daha yeni girdim bu işlere ama gayet yumurtlama olmuş görünüyor
Aa evet çizgi görünüyor âdet sonu mu birliktelik oldu? O kadar çok okudum ki bu kadar erken belli olmaz diyorlar hep. Başka test yapma ihtimali
hadi hayırlısı canım at bakalım fotosunuDayanamadım, yine test yaptım days doctor, yine silik çizgi çıktı hemde bir dakika içinde ama baya silik fakat gözle gayet görünüyor . Kaç farklı markada silik çıkması , testlerin hepsi hatalı değildir herhalde yarın bat günüm, pazartesi ilk idrarla yapacağım tekrar
Eldorin merhaba ovulasyon testlerimi burda sizlere göstermiştim ve yumurtlama yok denildi bense ısrarla olduğunu tahmin ettim predictor test yaptım bugün regl tarihim olmadım ve benim mucizem gerçekleşmiş pazartesi kan vermeye gidicem burdan yazımı okuyan olursa testlerde ne kadar olmasa da yumurtlama oldu mu oluyor bunlarda yok denilen ovulasyon testlerim
Canım bunları kime sorsan pik değil der ki zaten yumurtlama için iki çizginin de aynı koyunlukta ya da T nin c den daha koyu olması lazım. Ama gebelik dediğin şey zaten başlı başına mucize doktorların sen hamile kalamazsın dediği kadınlar doğal yollarla hamile kalıyor. Sen testlerde görünmemesine rağmen hamile kalmışsın tebrik ederim de sanki ben hani senden olmaz demişim gibi yazmışsın. Umarım ben yanlış anlamışımdırEldorin dedi
Ovülasyon test markası sanırım laboquick. Bu marka cidden çok silik çıkarıyor. Dr kontrolüm olmasa ben de bırakır başka marka testlerle denerim. Ama dr bana yumurta yok çatlamış dedi. Ben innovita da çok daha koyu takip ediyordum. Tebrik ederim sizi darısı başımıza en kısa zamandaEldorin merhaba ovulasyon testlerimi burda sizlere göstermiştim ve yumurtlama yok denildi bense ısrarla olduğunu tahmin ettim predictor test yaptım bugün regl tarihim olmadım ve benim mucizem gerçekleşmiş pazartesi kan vermeye gidicem burdan yazımı okuyan olursa testlerde ne kadar olmasa da yumurtlama oldu mu oluyor bunlarda yok denilen ovulasyon testlerim
testin artımed değildir inşAllah canımMerhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce regl bitti ancak eşimin ısrarıyla bu gün erken gebelik testi yaptım hayal mi görüyoruz yoksa bize mi öyle geliyor bilemedik ama belli belirsiz bir çizgi çıktı bakabilir misiniz
25 yumurtlama gibi geldi bana amaEldorin merhaba ovulasyon testlerimi burda sizlere göstermiştim ve yumurtlama yok denildi bense ısrarla olduğunu tahmin ettim predictor test yaptım bugün regl tarihim olmadım ve benim mucizem gerçekleşmiş pazartesi kan vermeye gidicem burdan yazımı okuyan olursa testlerde ne kadar olmasa da yumurtlama oldu mu oluyor bunlarda yok denilen ovulasyon testlerim
Evet markası laboquick canım bende Çarşamba doktora gittim doktorumun dediği güvenme hastalarımin çoğu testlerde pik görmeden gebe kaldı dedi amin amin çok teşekkür ederimOvülasyon test markası sanırım laboquick. Bu marka cidden çok silik çıkarıyor. Dr kontrolüm olmasa ben de bırakır başka marka testlerle denerim. Ama dr bana yumurta yok çatlamış dedi. Ben innovita da çok daha koyu takip ediyordum. Tebrik ederim sizi darısı başımıza en kısa zamanda
Yok canım Days Doktor ne kadar güvenilir bilmiyorumtestin artımed değildir inşAllah canım
aslında laboquıck koyuda gösteriyo ama bazı testleri silik çıkıyo hatalı sanırım bende o yüzden bu ay innovitaya geçtim onda daha net gözüküyoOvülasyon test markası sanırım laboquick. Bu marka cidden çok silik çıkarıyor. Dr kontrolüm olmasa ben de bırakır başka marka testlerle denerim. Ama dr bana yumurta yok çatlamış dedi. Ben innovita da çok daha koyu takip ediyordum. Tebrik ederim sizi darısı başımıza en kısa zamanda
hemenmi çıktı canım inşAllah gebesindir artımed çok kişide pozitif gösteriyoda ondan sordum yanlış pozitif veriyomuş hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahYok canım Days Doktor ne kadar güvenilir bilmiyorum
İnnovitanın da aşırı hassaslığı yüzünden çok koyu ile koyuyu ayırt edemez olmuştum, öylesi de sıkıntı ben de pco mu var niye böyle diye diye kafayı yiyecektim.aslında laboquıck koyuda gösteriyo ama bazı testleri silik çıkıyo hatalı sanırım bende o yüzden bu ay innıvitaya geçtim onda daha net gözüküyo
Şuanda evde değilim canım, days doctorada yalancı pozitif diyorlarhadi hayırlısı canım at bakalım fotosunu