- 3 Nisan 2019
- 989
- 379
- 103
- 38
canım geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlı olabı yazsın inşAllahAmin inşallah Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlı olabı yazsın inşAllahAmin inşallah Allah razı olsun
Amin canım inşallah Allah razı olsuncanım geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlı olabı yazsın inşAllah
Çok geçmiş olsun en azından içiniz rahat olacak. Yeni umutlar içinde...İnsallah canm
Merhaba innovita gebelik testi önermişsiniz. Ben adete 3 gün kala yaptım sizce negatif mine kötü ya bütün testler resmen pozitif göstermiş şaka gibi ama her zaman konularda söylüyorum yanlış anlamazsanız sizede söyleyim 3 test dışında başka marka almam önermem de laboquıck surelab innovita ve bide ovula var bunlar yalancı pozitif çıkarmaz asla ve erken gebelik kadar hassaslar ben laboquıckte oğlumda 6 iken değerim silik çizgi gördüm onun öncesinde çok kez kullandım asla pozitif sonuç vermedi diğer yazdığım markalarda aynı
Bugün doktora gittim ben canım sağda kaliteli yumurtan var 11.günden ilişki yaşa 17.güne kdar 5 ay deneme veriyorum ben 1 ay gitti 4 ay sonra bu şekilde gebelik olmazda gel tekrar bakıcam eşinle sana dedi o testi alma dedi banaCanm sen ovülasyon Testini naptın
Var gibi sizde yarın sabah tekrarlayın benceMerhaba innovita gebelik testi önermişsiniz. Ben adete 3 gün kala yaptım sizce negatif mi Eki Görüntüle 3516370
bu test pozitif hemenmi çıktı bu çizgi ?Merhaba innovita gebelik testi önermişsiniz. Ben adete 3 gün kala yaptım sizce negatif mi Eki Görüntüle 3516370
Merhaba innovita gebelik testi önermişsiniz. Ben adete 3 gün kala yaptım sizce negatif mine kötü ya bütün testler resmen pozitif göstermiş şaka gibi ama her zaman konularda söylüyorum yanlış anlamazsanız sizede söyleyim 3 test dışında başka marka almam önermem de laboquıck surelab innovita ve bide ovula var bunlar yalancı pozitif çıkarmaz asla ve erken gebelik kadar hassaslar ben laboquıckte oğlumda 6 iken değerim silik çizgi gördüm onun öncesinde çok kez kullandım asla pozitif sonuç vermedi diğer yazdığım markalarda aynı
5 ya da en fazla 10 dakika içinde çıktıbu test pozitif hemenmi çıktı bu çizgi ?
Hatta 5 dakika içinde diyebilirim yani yaptım koydum döndüm arkamı 3 4 dakika başka birşeyle uğraştım sonra baktığımda böyleydiMerhaba innovita gebelik testi önermişsiniz. Ben adete 3 gün kala yaptım sizce negatif mi
5 ya da en fazla 10 dakika içinde çıktı
Hatta 5 dakika içinde diyebilirim yani yaptım koydum döndüm arkamı 3 4 dakika başka birşeyle uğraştım sonra baktığımMerhaba innovita gebelik testi önermişsiniz. Ben adete 3 gün kala yaptım sizce negatif mi
5 ya da en fazla 10 dakika içinde çıktı
Var gibi sizde yarın sabah tekrarlayın bence
Ben testin instagram sayfasına sordum bana negatif dediler ama pazar adet dünüm gelmezse kan vereceğimVar gibi sizde yarın sabah tekrarlayın bence
Sen bu ay innovıta mı kullanmıştınCanm sen ovülasyon Testini naptın
Yeni diye silik çıkmış olabilir olmayadabilir tabi oyüzden testi tekrardan yarın yapın derim bir daha çıkarsa vardır birşeylerHatta 5 dakika içinde diyebilirim yani yaptım koydum döndüm arkamı 3 4 dakika başka birşeyle uğraştım sonra baktığım
Ben testin instagram sayfasına sordum bana negatif dediler ama pazar adet dünüm gelmezse kan vereceğim
Bende o yüzden şüphelendim . Elimde bir kaset test var ama kaset testler genelde gecikmeden sonra daha iyi sonuç veriyor diye 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum umarım pozitiftirYeni diye silik çıkmış olabilir olmayadabilir tabi oyüzden testi tekrardan yarın yapın derim bir daha çıkarsa vardır birşeyler
Cnm varsa cıksr illaki silikte olsa benm 3 gün öncesinde kaset testle öğrenmiştim oğlumda çstlamanın kaçıncı gnündesinBende o yüzden şüphelendim . Elimde bir kaset test var ama kaset testler genelde gecikmeden sonra daha iyi sonuç veriyor diye 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum umarım pozitiftir
Bugün 13. Gün canımCnm varsa cıksr illaki silikte olsa benm 3 gün öncesinde kaset testle öğrenmiştim oğlumda çstlamanın kaçıncı gnündesin
Bence kesin var birşeyler 14.günde braz daha belli çıkar mutlaka yapın derimBugün 13. Gün canım
Yarın yaparım o zaman ay inşallah dediğiniz gibidirBence kesin var birşeyler 14.günde braz daha belli çıkar mutlaka yapın derim
Hadi inşallah bebişin seninledir sabah ilk idrarla deneyinYarın yaparım o zaman ay inşallah dediğiniz gibidir
Bu arada bu testi ilk defa mı kullandınız memnun kaldınızmıYarın yaparım o zaman ay inşallah dediğiniz gibidir