Çok hafif pecetee bulaşan bı kanamaeneee gördüm bende
kanama mı kahverengi leke mi
devamı var mı?Çok hafif pecetee bulaşan bı kanama
Beklemedeyim şuan ama ped takılıydi pette bişi yok peçeteye geldi sadceed
devamı var mı?
benimde kahve bi damla gelmişti. yerleşme olabilir
işte belli olmaz canım. hayırlısı olsunBeklemedeyim şuan ama ped takılıydi pette bişi yok peçeteye geldi sadcee
Bence peçete koyun ped içinr çekrse anlamazsınız inşallah yoktur tabi deBeklemedeyim şuan ama ped takılıydi pette bişi yok peçeteye geldi sadcee
+1 doğru söylüyor.Bence peçete koyun ped içinr çekrse anlamazsınız inşallah yoktur tabi de
Nasıl yanı+1 doğru söylüyor.mmatmazellll
İnşallahBence peçete koyun ped içinr çekrse anlamazsınız inşallah yoktur tabi de
bu fikre katılıyorum demek istedimBence peçete koyun ped içinr çekrse anlamazsınız inşallah yoktur tabi de
Nasıl yanı
İnşallah
Tamam sağolunPeçete sarın iç çamaşırınıza pede kan gelse de içine çeker anlamazsınız şayet evde iseniz peçetede takmayın iç çamaşırınızı takip edin
Müjdeli haberlerle gelin inşallah sizin adınıza çok sevindimTamam sağolun
Gebelik var kuzum kan ver kanama varsa 2 gün sonra tekrar ver bakalım yükselicek mi düşücek mi düşerse kimyasal olabilir kanama devam ederse inşallah etmez sağlıklı bi bebektir
İnşallah öyledirGebelik var kuzum kan ver kanama varsa 2 gün sonra tekrar ver bakalım yükselicek mi düşücek mi düşerse kimyasal olabilir kanama devam ederse inşallah etmez sağlıklı bi bebektir
Kan ver bence direk testten betanın düştüğünü sağlıklı arttığını anlayamazsın kuzumİnşallah öyledir
İnşallah sağlıklı bı gebeliktir değilse de vardır Rabbimin bı bildiğiMüjdeli haberlerle gelin inşallah sizin adınıza çok sevindim
Akşam gidicem kan vermeye kanama olunca hiç ümidim yok nedenseKan ver bence direk testten betanın düştüğünü sağlıklı arttığını anlayamazsın kuzum
Hayır yerleşme olabilir kuzum hemen kötü düşünme rengi ne renk ?Akşam gidicem kan vermeye kanama olunca hiç ümidim yok nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?