- 7 Ekim 2024
- 1.059
- 353
- 38
- 21
İnsallah canmDeğildir canım stres yapma güzel düşünelim bugün adet günün ya belki yerleşmedir
Canım yerleşme kanaması yoğun gelmez az gelir durur bidaha gelmez rengi kahverengi, açık pembe,kırmızı şeklinde de olabilirİnşallah canm
kendini strese sokma sabırlı olmaya çalışBende yaşamadım bilmiyorum ama şuan çok ikilemdeyim var mı yok mu
Şuanlik durum anlattığın gibi inşallah yoğunlaşmazCanım yerleşme kanaması yoğun gelmez az gelir durur bidaha gelmez rengi kahverengi, açık pembe,kırmızı şeklinde de olabilir
Ben netleştirmeden kan verme derim yarın sabah tekrar yap varsa koyulaşacaktırBende yaşamadım bilmiyorum ama şuan çok ikilemdeyim var mı yok mu
bide evet yerleşme az oluyor diye duydum açık pembe veya kahverengiBende yaşamadım bilmiyorum ama şuan çok ikilemdeyim var mı yok mu
Haklısınız şuan ne yapmam gerekiyo devamı gelirse eğer zaten olumsuz oluyo gelmezse ne yapıyım idrar testini mi tekrarlıyımkendini strese sokma sabırlı olmaya çalış
stres şuan önce sana varsa sonra bebeğe en ciddi zarar
Akşam ve sabah testi yenile koyulaşma olursa kan verirsin canım stres sana da bebeğe de iyi değilŞuanlik durum anlattığın gibi inşallah yoğunlaşmaz
Tamam öyle yapıyım eğer varsa hemen bı günde koyulaşır mi kiBen netleştirmeden kan verme derim yarın sabah tekrar yap varsa koyulaşacaktır
Tamam canm çok teşekkür ederimAkşam ve sabah testi yenile koyulaşma olursa kan verirsin canım stres sana da bebeğe de iyi değil
İstersen sabah testi yenile canım koyulaşma olursa fark edersinTamam öyle yapıyım eğer varsa hemen bı günde koyulaşır mi ki
test öyle miydi şöyle miydi diye uğraşmaktansa ben olsam gidip kan veririmHaklısınız şuan ne yapmam gerekiyo devamı gelirse eğer zaten olumsuz oluyo gelmezse ne yapıyım idrar testini mi tekrarlıyım
Evet bir günde koyulaşıyor çünkü beta çok hızlı artıyorTamam öyle yapıyım eğer varsa hemen bı günde koyulaşır mi ki
O daha Garanti ama en azından bı kez daha test yapıyım devamı gelmezse eğer öyle giderimtest öyle miydi şöyle miydi diye uğraşmaktansa ben olsam gidip kan veririm
kanama çoğalmaz ise
Tamam canm tekrarlarım koyulaşma gördüğüm an da kana giderimEvet bir günde koyulaşıyor çünkü beta çok hızlı artıyor
Öyle yapıcam canmİstersen sabah testi yenile canım koyulaşma olursa fark edersin
Pozitif görünüyor kanamanız ne renk yerleşme kanamasıda olabilir bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım ilk başlarda kahverengi lekelenme oldu sonra kırmızıya döndü umarım sizinki sağlıklı bir gebeliktir kan tahlili verip beta takibinizi yaptırabilirsinizKızlar bakarmisiniz testim böyle çıktı çizgi anında belirdi ama hafif peçeteye gelen bı kanamam var ne yapıyım bilemedim
@eva0108 @Merve3553
İnşallah öyle değildir çok sağolunPozitif görünüyor kanamanız ne renk yerleşme kanamasıda olabilir bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım ilk başlarda kahverengi lekelenme oldu sonra kırmızıya döndü umarım sizinki sağlıklı bir gebeliktir kan tahlili verip beta takibinizi yaptırabilirsiniz
İnşallah sağlıklı bir gebelik olurÇok geçmiş olsun inşallah öyle bişi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?