• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bizim sağlık sigortamız yok ben her türlü ücretle alcam ama ne almalıyım bilmiyorım
Ozel sağlık sigortası değil öğretmen olduğunuz için veya eşiniz çalıştığı için zorunlu olarak sahip olunan sigortadan bahsediyorum. Calismiyorsaniz bile aylik 200-300 gibi bir tutar GSS borç olarak yazılır, onu düzenli ödemeniz gerekir bebek vs olursa çok daha önemli tabii.

Gecikmesine gecikebilir tabi ki, saat değil sonuçta ama bu ay hiç olmayan şeyler bir arada oldu hala kasığımda sancı var her gün, göğüslerime dokunamıyorum bile saçma sapan şeyler. Olsam da rahatlasam diye bekliyorum ne gelen var ne giden.
Bana da öyle oldu ya her gün kasıgima agrı göğüs yanlarında hassasiyet ağrı... bunlar normalde yaşamadığım şeyler. Ben de 5,5 yıldır ilk kez deniyorum ve bu hisleri de yaşayınca tamam dedim bu sefer bir gariplik var. Adetime 1 saat kala test yaptım pozitif çıkacağını dusunuyordum ki negatifi gördüm ve ardından adet oldum. Belki de beynimiz düşüncelerimiz hormonları etkiliyor bunları yaşıyoruz

Kızlar bugün regl günüm test anında böyle çıktı ama tuvelette peçeteye hafif kan bulaştı anlamadım ben 🤷🤦

Eklentiler

• IMG_20241206_120949.jpg
    IMG_20241206_120949.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 75
İnşallah ped var ama temiz o peçeteye bulaştı sadece inşallah artmaz Kimyasal nasıl oluyo tam olarak
Kimyasal gebelikte döllenme oluyor beta da yükseliyor ama çok değil tutunma olmadan regl ile beraber atılıyor aslında çoğu kadın bir çok defa kimyasal gebel yaşar reglle atıldığı için farkına dahi varmaz ama sizin ki inşallah öyle değildir yerleşme kanaması nasıl oluyor tam bilmiyorum hiç yaşamadım

Kimyasal gebelikte döllenme oluyor beta da yükseliyor ama çok değil tutunma olmadan regl ile beraber atılıyor aslında çoğu kadın bir çok defa kimyasal gebel yaşar reglle atıldığı için farkına dahi varmaz ama sizin ki inşallah öyle değildir yerleşme kanaması nasıl oluyor tam bilmiyorum hiç yaşamadım
Bende yaşamadım bilmiyorum ama şuan çok ikilemdeyim var mı yok mu 🤷

Back