- 7 Ekim 2024
- 1.054
- 351
- 38
- 21
İnşallah öyledir rengi KırmızıHayır yerleşme olabilir kuzum hemen kötü düşünme rengi ne renk ?
Canm sen hangi markanın ovulasyon testini kullandınHayır yerleşme olabilir kuzum hemen kötü düşünme rengi ne renk ?
İnnovata canımCanm sen hangi markanın ovulasyon testini kullandın
Tamam canm teşekkür ederimİnnovata canım
Bu ay mi kullandın sadeceİnnovata canım
Evet bu ay kullandım canımBu ay mi kullandın sadece
Yumurtlama günü birliktelik olsa bile gebelik olmama ihtimali var mıEvet bu ay kullandım canım
Öyle bir ihtimal olmasaydı hepimiz gebeydik ilk aylardan :)Yumurtlama günü birliktelik olsa bile gebelik olmama ihtimali var mı
Yani olmama ihtimali tabi varYumurtlama günü birliktelik olsa bile gebelik olmama ihtimali var mı
Ne durumda kanama devam ediyor mu ?Anladım canım
canım kanaman devam ediyomu yoksa sadece bir kere peçeteyemi geldi ?Anladım canım
maydanoz cayı ve papatya adacayı diye biliyorumKızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay bat 1 hafta gecikti. Son ilişki 16 Kasım bat ise 1 Aralık 6 günlük bir gecikme var testler negatif. Âdeti söktürecek bitkisel çay var mı bildiğiniz
Ne durumda kanama devam ediyor mu ?
Evet devam ediyor hatta arttı olmadı bencecanım kanaman devam ediyomu yoksa sadece bir kere peçeteyemi geldi ?
mmatmazellll testin şimdi resmini çekip atsana
Kimyasal gebelik oldu sanırım o zaman kuzum üzülme diğer ay daha iyi olucak kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor şans daha yüksek diyebiliyorumEvet devam ediyor hatta arttı olmadı bence
İnşallah ya hayırlısı olsun demekki hakkımda böylesi hayirliymis rabbim nasip etmediyse vardır bı bildiğiKimyasal gebelik oldu sanırım o zaman kuzum üzülme diğer ay daha iyi olucak kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor şans daha yüksek diyebiliyorum
Sen yarın tekrarla kuzum yinede eğer kesilirse kanamaİnşallah ya hayırlısı olsun demekki hakkımda böylesi hayirliymis rabbim nasip etmediyse vardır bı bildiği
Bence kesilmez regle dönüyo ama kesilirse tekrarlarımSen yarın tekrarla kuzum yinede eğer kesilirse kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?