valla aynen öyle. düşündükçe strese giriyor insan. bitkisel bi şey içmeyi bende düşündüm ama acaba dedim geç döllenme mi zararı olur mu. yapmıyorum hiç bi şey , saldımAdetim gelse de rahatlasam en azından yeniden başlarım
Türkiyede cinsiyet seçilemiyor canımMerhaba, 27-28-29 kasımı degerlendirdiyseniz veya ovulasyon takibi yaptiysaniz olur inşallah. Ben geçen ay doğru gunleri degerlendiremedigimi yeni fark ediyorum. Önce olması için doğru koşulları oluşturup gerisini Allaha bırakmak lazım. Her şeyin hayırlısı, tüp bebek de çok iyi, cinsiyeti hastalığı sagligi seçilebiliyor.
Aynen ya, keşke silik çıksa da ümitlensemUmarım pozitif haberleriyle dönüşlerimiz olurerken başlamak yorucu oluyor gerçekten
Akıntı yanlış hatırlamıyorsam 5 6 gün varken başladı adetime bi belirti olucak diye bi durum söz konusu değil ki herkes de bir olucak diye bir durum yokakıntı ne zaman başladı canım senin benim adetime 8 gün kaldı belirti yok yine olmadı
Canım benim bat yarın ama şimdiden elendimAralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸 Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸 Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar günaydın D denizadamasal Aralık ocak grubunu açmış. Adet görenler bir sonraki aya bırakanlar oradaki listeye kaydolabilir
Canım benim bat yarın ama şimdiden elendimtopik haberi için de teşekkür ederim canım. burayıda takipteyim senden feyz aldım belki bana da şans getirir :)
Bende işteyim yapmayım diye almadım yanımaAynen ya, keşke silik çıksa da ümitlensem
İşteyim ben, dayanmadım gidip test aldım, yanımda bulunsun. 3 saat tutup yapsam çıkar mı acaba
öyle tabiki hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımızı doldursun inşallah :)Akıntı yanlış hatırlamıyorsam 5 6 gün varken başladı adetime bi belirti olucak diye bi durum söz konusu değil ki herkes de bir olucak diye bir durum yok
Amiiiiiin inşallah canım benim senin pozitifliğin ve güzel dilin buraya üye olmama sebep olmuştu. arkanızdan geliriz bizde inşallahErken gelmiş baya canım.İnşallah topigin sana ve gelen herkese uğurlu gelir. Biz burdan bir sürü gebe uğurladık anne topiklerine sizden de agustos annelerine bol.bol.gebe bekliyoruz
Aynen ya, keşke silik çıksa da ümitlensem
İşteyim ben, dayanmadım gidip test aldım, yanımda bulunsun. 3 saat tutup yapsam çıkar mı acaba
Bende işteyim yapmayım diye almadım yanımailk idrarla diyorlar ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama bana kalırsa yarın sabah yap istersen
Tamam canım yarın yaparım inşAllah , akşam dayana bilirsem tabiBende işteyim yapmayım diye almadım yanımailk idrarla diyorlar ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama bana kalırsa yarın sabah yap istersen
Aslında orası doğru evet. Ama ben kafamda hep kuruyorum , ya hcg 7-iyse 10sabanada hep sabahki ilk idrar olmayınca çıkmayacak gibi geliyor. tabi beta çok yüksek olursa çıkarda
ya onları bende kuruyorum. belki çıkabilir öyle.Aslında orası doğru evet. Ama ben kafamda hep kuruyorum , ya hcg 7-iyse 10sayerleşme bugün olduysa ve s. O yüzden düşünüyorum. Sabah çıkmadıysa, akşamına çıkar belki idrarı daha uzun süre tutsam
Aynen, hepimiz aynı düşünüyoruz. Kocama belli ettmemeye çalışıyorum bu kadar kafama taktığımıya onları bende kuruyorum. belki çıkabilir öyle.
bende en azından 2 gün beklemeye çalışıyorum. hani 2 günde 1,5-2 kat artması gerekiyor ya. inşallah çıkar yap yinede
Varsa ilk idrar olması sart degil her türlü çıkıyor benm oglumda 3gün varken aksam kaset testte ögrenmiştim silkte olsa cıkmıştı 3 test yaptım hepside idrar giderken cıkıyorduAynen ya, keşke silik çıksa da ümitlensem
Aslında bende 3-4 gün kaldı da , akşam yaparım yine deVarsa ilk idrar olması sart degil her türlü çıkıyor benm oglumda 3gün varken aksam kaset testte ögrenmiştim silkte olsa cıkmıştı 3 test yaptım hepside idrar giderken cıkıyordu
41Ben amh hsg baktırmadım sadece hormon ve troid vs bakıldı hepsi normal çıktı. bakalım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimizesizin yaşınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?