• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar ben buay cok belirtti yaşadım 3 gün erken regl oldum biliyorum acaba diyp kendimizi dinliyoruz bnde öyle oldum ama iigercekten belirtilere bakmayın bu belirtiler sonrası ya adet olyoruz yada bebiş oyuzden 12. 14cü günde test yapıp ona göre ilerlemekmiş bunu anladım bu ay kendimizi strese soktukça reglda ya erken oluyor yada geç

Merhaba, 27-28-29 kasımı degerlendirdiyseniz veya ovulasyon takibi yaptiysaniz olur inşallah. Ben geçen ay doğru gunleri degerlendiremedigimi yeni fark ediyorum. Önce olması için doğru koşulları oluşturup gerisini Allaha bırakmak lazım. Her şeyin hayırlısı, tüp bebek de çok iyi, cinsiyeti hastalığı sagligi seçilebiliyor.
Türkiyede cinsiyet seçilemiyor canım

9 aydır deniyoruz biz canım kendimi dinlemek istemesemde dinliyorum açıkcası stres oluyorum rüyamda bile hep gebelik testi falan yapıyordum yani

Eldorin Eldorin canım yumurtam çatladı bugün beklenen âdet tarihim 19 aralık olarak değişti geç yumurtladım inşallah bu ay olumlu sonuçlanır♥️

Kızlar günaydın D denizadamasal Aralık ocak grubunu açmış. Adet görenler bir sonraki aya bırakanlar oradaki listeye kaydolabilir ❤️
Canım benim bat yarın ama şimdiden elendim :( topik haberi için de teşekkür ederim canım. burayıda takipteyim senden feyz aldım belki bana da şans getirir :)

Erken gelmiş baya canım. ❤️ İnşallah topigin sana ve gelen herkese uğurlu gelir. Biz burdan bir sürü gebe uğurladık anne topiklerine 🥰 sizden de agustos annelerine bol.bol.gebe bekliyoruz 🥰

Canım benim bat yarın ama şimdiden elendim :( topik haberi için de teşekkür ederim canım. burayıda takipteyim senden feyz aldım belki bana da şans getirir :)

Aynen ya, keşke silik çıksa da ümitlensem🙄🙄
İşteyim ben, dayanmadım gidip test aldım, yanımda bulunsun 😂 . 3 saat tutup yapsam çıkar mı acaba
Bende işteyim yapmayım diye almadım yanıma 😅 ilk idrarla diyorlar ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama bana kalırsa yarın sabah yap istersen 🙏🙂

Erken gelmiş baya canım. ❤️ İnşallah topigin sana ve gelen herkese uğurlu gelir. Biz burdan bir sürü gebe uğurladık anne topiklerine 🥰 sizden de agustos annelerine bol.bol.gebe bekliyoruz 🥰
Amiiiiiin inşallah canım benim senin pozitifliğin ve güzel dilin buraya üye olmama sebep olmuştu. arkanızdan geliriz bizde inşallah

İşteyim ben, dayanmadım gidip test aldım, yanımda bulunsun 😂 . 3 saat tutup yapsam çıkar mı acaba

Bende işteyim yapmayım diye almadım yanıma 😅 ilk idrarla diyorlar ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama bana kalırsa yarın sabah yap istersen 🙏🙂

banada hep sabahki ilk idrar olmayınca çıkmayacak gibi geliyor. tabi beta çok yüksek olursa çıkarda

banada hep sabahki ilk idrar olmayınca çıkmayacak gibi geliyor. tabi beta çok yüksek olursa çıkarda
Aslında orası doğru evet. Ama ben kafamda hep kuruyorum , ya hcg 7-iyse 10sa 🥹😂😂 yerleşme bugün olduysa ve s. O yüzden düşünüyorum. Sabah çıkmadıysa, akşamına çıkar belki idrarı daha uzun süre tutsam

Aslında orası doğru evet. Ama ben kafamda hep kuruyorum , ya hcg 7-iyse 10sa 🥹😂😂 yerleşme bugün olduysa ve s. O yüzden düşünüyorum. Sabah çıkmadıysa, akşamına çıkar belki idrarı daha uzun süre tutsam
ya onları bende kuruyorum. belki çıkabilir öyle.
bende en azından 2 gün beklemeye çalışıyorum. hani 2 günde 1,5-2 kat artması gerekiyor ya. inşallah çıkar yap yinede

ya onları bende kuruyorum. belki çıkabilir öyle.
bende en azından 2 gün beklemeye çalışıyorum. hani 2 günde 1,5-2 kat artması gerekiyor ya. inşallah çıkar yap yinede
Aynen, hepimiz aynı düşünüyoruz. Kocama belli ettmemeye çalışıyorum bu kadar kafama taktığımı🥹
sende ovudan sonraki kaçıncı gün canım

Varsa ilk idrar olması sart degil her türlü çıkıyor benm oglumda 3gün varken aksam kaset testte ögrenmiştim silkte olsa cıkmıştı 3 test yaptım hepside idrar giderken cıkıyordu

Varsa ilk idrar olması sart degil her türlü çıkıyor benm oglumda 3gün varken aksam kaset testte ögrenmiştim silkte olsa cıkmıştı 3 test yaptım hepside idrar giderken cıkıyordu
Aslında bende 3-4 gün kaldı da , akşam yaparım yine de
Pik 24 kasımdı . Pikten hesapladım

Back