- 14 Kasım 2024
- 1.427
- 488
- 38
- 30
Malesef canım oyuzden ovulasyon günlerinde ilişki yasayıp beklmekten baska caremiz yok bekliycez bakalımEvet ya o da belli belirsiz bir belirti zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canım oyuzden ovulasyon günlerinde ilişki yasayıp beklmekten baska caremiz yok bekliycez bakalımEvet ya o da belli belirsiz bir belirti zaten
internetten mi aldınız eczanedenmiOvülasyon testi yanlış heralde diye düşünürken, kan testi onu doğruladı. Markası artımed ti.
Bırakmamam mıKesinlikle stres cok etkiliyor bende stresten erken oldum ama folik asiti bırakmam gerekiyor bebekmiçin cok önemli bu
Ben öğrendiğim gün 29 kasımda 11.97 çıkmıştı 2 gün sonra 65 çıktı yarın da doktora randevum var bi daha kan vermedimAyyyy çok sevindim seninle yumurtlama tarıhlerimiz aynıydı beta bugün verdim 102 sen verdin mi kan hayırlı olsun sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Bizim sağlık sigortamız yok ben her türlü ücretle alcam ama ne almalıyım bilmiyorımCocuk düşünüyorsan folik asiti bırakmamalısın bence. Bir de günlük 400-500 microgram folik asit ihtiyacı var. Folbiol hapında 5 miligram bulunuyor. 4e 5e bölerek içiyorum ben. Sigorta karşılıyor diye o haptan yazabiliyorlar, olması gereken dozdan çok daha fazla maalesef. Fazlası idrarla atılıyor ama merak etmeyin. Uygun dozdaki ilaç 300 küsür lira diye almadım ama hamilelik olursa uygun dozdaki ilaca geçeceğim ben de.
Belirtin var mıydı canım?Günaydın kızlar. Benim ovulasyonun 11ci günüydü bugün sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Negatif.. bilmiyorum acaba erken mi , umut var mı
Silik çizgi aramaktan gözlerim şaşı oldu valla
Belirtim var ama adetle aynl galibaBelirtin var mıydı canım?
Bana doktor folidoce yazmıştı, hep ondan alıyorum günde 1 hap.Bizim sağlık sigortamız yok ben her türlü ücretle alcam ama ne almalıyım bilmiyorım
Hayır prodoctor tamamen ayrı. Predictor bir kere fiyatıyla fark ediyor, bir tane test neredeyse 250-270 TL civarında. Prodoctor erken gebelik testi 5lisini ben internetten 200 küsüre almıştım.kızlar prodoctor olan predictor değil
prodoctor gerçekten erken test mi ?
Sağ olunBana doktor folidoce yazmıştı, hep ondan alıyorum günde 1 hap.
Canm gecikmenin mi üçüncü gunundesinbenimde yok hala gelen giden. dün negatifti testim.3 gün filan oldu
Bir şeyler hissediyorum ancak bunlar gebelik belirtisi olmayabilir, kendimizi fazla dinliyoruz böylr zamanlardaAynı yaştayız bat aynı bakalım nolcak bir belirti var mı sizde?
evet bat 2 aralık tı. yok hala. ama ben düşük yaptım, düşükten sonraki ilk reglim olacakCanm gecikmenin mi üçüncü gunundesin
Eczaneden aldım, bence doğru ölçtü.internetten mi aldınız eczanedenmi
Döngünün 10'nunda 11:30 daki testte ilk silinmeyi gördüm. 10'u akşam ve 11'i değerlendirebildik fakat çok ihtimal vermiyorum, belki de yumurta en fazla 12 saat kaldı ve gitti. nasip tabi, yapacak bir şey yok.Merhaba bildiğim kadarıyla cevaplayayım. lh hormonunun yükselmesi yumurtanın atılmasını tetikliyor o yüzden pik gördükten sonra genelde yumurta salınıyor ve lh düşmeye başlıyor. Yumurta da çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyor yani hala doğurganlık devam ediyor. O yüzden pik öncesi 3-4 gün ve pik sonrası 1-2 gün doğurgan dönem sayılıyor. 11.günü hemen değerlendirseydiniz geçmediyse belki tutardı