2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kızlar benim bat bugün regl olmadım ptesi erken gebelik testi yapmıştım negatifti acaba tekrar denesem mi
Bence yapma negatif çıktıysa, insanın adeti de durduk yere gecikebiliyor. Önümüzdeki ay sağlıklı yumurtlamak için spora başla sağlıklı yaşamaya calis kuru yemiş baklagil vs tüket corekotu keten tohumu çemen tohumu olabilir. Öyle motive et kendini. Yumurtlama günlerini de her gün değerlendir olur inşallah. Bu ay olursa da sürpriz olur bayağı.

Tebrik ederim çok sevindim umarım öyle olur tekrar test yapmadım henüz belirtileriniz var mıydı ?
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla sonuçlanır bu sefer evet belirtim vardı vajina dudaklarında yumuşama oldu şu gibi akıntım oluyordu sol kaşığım da belirli bi nokta da ağrım vardı sanki morarmış gibi eti açıyordu içerden

Evet erken davrandım yarın ya da cumartesi sabah düşünüyorum.Belirtiniz falan var mı peki ?
Valla 2 aydır korunmayı bıraktık. 2 aydır da göğüs ağrım ovulasyon itibariyle başlıyor adete kadar devam ediyor. (genelde 1 hafta kala olurdu ve ya olmazdı )Bu ay da aynı. Sadece geçen ay tek göğüsteydi. Bu ay iki taraflı olunca dedim belki farklı belirtidir ne bileyim bide bel karın bacak ağrım çoktu. Dün baya çok ağrıdı, tüm gün neredeyse. Aynı zamanda 2 gündür de sistit oldum karmaşık işte
Sizin peki?

Umarım her şey güzel olur akıntı bende de var yaklaşık 5- 6 gün önce başladı çok fazla değil ama su gibi bazen beyaz . Enfeksiyon dan şüphelenmiştim bende umarım gebelikle sonuçlanır

Benimde 2. Ayım bu ay aynıyız ozaman regl ile hamilelik belirtileri benziyor diyorlar umarım gebelik belirtisidir bunlar benimde akıntım var çok fazla değil ama birde bacak ağrım vardı şuan oda yok

En son ilişki 16 Kasım oldu bugün gecikmenin beşinci günü testler negatif. Adetimin gelmesini sağlayacak bildiğiniz bitkisel birşeyler var mı

A ne güzel , ikimiz de pozitif görsek keşke bu ay aralık için umutluyum neyse ya. Bu döngüde olmasa bile 3cü döngüde olur diye düşünüyorum
Benimde 2. Ayım bu ay aynıyız ozaman regl ile hamilelik belirtileri benziyor diyorlar umarım gebelik belirtisidir bunlar benimde akıntım var çok fazla değil ama birde bacak ağrım vardı şuan oda yok

Umarım her şey güzel olur akıntı bende de var yaklaşık 5- 6 gün önce başladı çok fazla değil ama su gibi bazen beyaz . Enfeksiyon dan şüphelenmiştim bende umarım gebelikle sonuçlanır
Bende enfeksiyon sandım ama koku yok bişey yoktu hamilelikten şüphelendirdi hala geliyor. İnşallah dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…