- 14 Kasım 2024
- 1.430
- 489
- 38
- 30
Pikten sonraki günden itibaren 12. 14 günde vsrsa çıkıyor bence testte varsa eğer inşallah bebişin seninledir,Aslında bende 3-4 gün kaldı da , akşam yaparım yine de
Pik 24 kasımdı . Pikten hesapladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pikten sonraki günden itibaren 12. 14 günde vsrsa çıkıyor bence testte varsa eğer inşallah bebişin seninledir,Aslında bende 3-4 gün kaldı da , akşam yaparım yine de
Pik 24 kasımdı . Pikten hesapladım
Merhaba, 27-28-29 kasımı degerlendirdiyseniz veya ovulasyon takibi yaptiysaniz olur inşallah. Ben geçen ay doğru gunleri degerlendiremedigimi yeni fark ediyorum. Önce olması için doğru koşulları oluşturup gerisini Allaha bırakmak lazım. Her şeyin hayırlısı, tüp bebek de çok iyi, cinsiyeti hastalığı sagligi seçilebiliyor.
Merhaba, ben 27 ve 29 u değerlendirebildim, iş yoğunluğu vb derken. Aslında öncesi ve sonrası daha çok denemek gerekirdi. Tüp bebek evet çok çok iyi bir seçenek, ben cesaret edemiyorum sanırım, hiç çocuğum olmasa kesinlikle düşünmeden girerdim sürece. Takvimi ve vücudumu takip ederek ilerledim bu ay. Ovülasyon testleri daha önce hiç kullanmamıştım, belki önümüzdeki ay denerim. Sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallahMerhaba, 27-28-29 kasımı degerlendirdiyseniz veya ovulasyon takibi yaptiysaniz olur inşallah. Ben geçen ay doğru gunleri degerlendiremedigimi yeni fark ediyorum. Önce olması için doğru koşulları oluşturup gerisini Allaha bırakmak lazım. Her şeyin hayırlısı, tüp bebek de çok iyi, cinsiyeti hastalığı sagligi seçilebiliyor.
İnşAllah vardır , çok istiyorumPikten sonraki günden itibaren 12. 14 günde vsrsa çıkıyor bence testte varsa eğer inşallah bebişin seninledir,
Göğüs ağrım azalmadı daha, inşAllah artar daha daPikten sonraki günden itibaren 12. 14 günde vsrsa çıkıyor bence testte varsa eğer inşallah bebişin seninledir,
benim biraz karıştı. geçen ay düşük yaptım. normalde normalde 13-14 olması lazım ama hala regl olmadım. acaba 20 si mi oldu diye düşünüyorm. çünkü o ara inanılmaz karın ağrısı, yumurta akı,uzayan akıntım olmuştu. dün test yaptım negatif. ama regl de olmadm. 14 üne kadar bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorumAynen, hepimiz aynı düşünüyoruz. Kocama belli ettmemeye çalışıyorum bu kadar kafama taktığımı
sende ovudan sonraki kaçıncı gün canım
Bence bir kadın doğumcuya gitmen lazım kist vs. Mi olmus ne olmus ona göre tarlusal felan verir belkiKızlar övü testi için regl olmam lazım ama günüm geçti hala regl olmadım bir öneriniz var mı
Geçen hafta gittim bir şey yok dedi brn bu ay çok strest yaptım beslenemedim folik asit kullanıyordum onu bıraktımBence bir kadın doğumcuya gitmen lazım kist vs. Mi olmus ne olmus ona göre tarlusal felan verir belki
Ozaman bekleyin biraz daha olmadı doktora tekrar gidersiniz kadın vücudu böyle ara ara düzen şaşabilir stres yaparsanız hıc gelmez bir hafta daha bekleyip ona göre tekrar gidersiniz doktoraGeçen hafta gittim bir şey yok dedi brn bu ay çok strest yaptım beslenemedim folik asit kullanıyordum onu bıraktım
Benim buay cok agrıdı şişti halada öyle ona cok takılma sen yinedeGöğüs ağrım azalmadı daha, inşAllah artar daha da
Adete yakın hep azalır çünkü
Silik oldugu gün çatlamış oluyor yani pik günü ve ardından 2günü degerlendrmek gerekiyor dogruymuş yani ovulasyonnun hangi markaydıMerhaba, ben de hsg sonrası dün kontrole gittim, yumurta büyümüşse de ilişki planlayalım diye. Fakat üç gün önce yani döngünün 9. Gününde ovülasyon testinde pik gördüm, ertesi gün silikleşti. Şaşırdım, döngünün 9 veya 10. Günü çatlar mı diye. Hsg sonrası Dr 5 gün bekle demişti ve 5. Gün döngünün 11. Günü olacaktı normalde. Neyse 11. Gün Dr a gittim ultrasonda solda bir yumurtanın söndüğünü muhtemelen ovüle olduğunu söyledi, kan ver lh 10' un östrojen 100 ve üzerinde ise çatlamıştır dedi. Ve test sonucu lh 13 östrojen 100 çıktı. Yani ben 9. Veya 10. Gün çatlama yaşadım. Çok şaşırdım ve bu ay da böyle nasip değilmiş dedim... Şunu merak ediyorum, silik görünce o gün çatladı mı demek? Yoksa ertesi güne de kalır mı mesela? Nereden bileceksiniz tabi ama merak işte
Anladım canım. Geçmiş olsun, gönlünce olur inşAllah bu defa. Ama bence de uZayan akıntıdan baz alarak hesabını tut , ola bilir geç olmuş yumurtlamabenim biraz karıştı. geçen ay düşük yaptım. normalde normalde 13-14 olması lazım ama hala regl olmadım. acaba 20 si mi oldu diye düşünüyorm. çünkü o ara inanılmaz karın ağrısı, yumurta akı,uzayan akıntım olmuştu. dün test yaptım negatif. ama regl de olmadm. 14 üne kadar bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum
regl olsam ovülasyon yapıcam. testlerim evde hazır :)
Kesinlikle stres cok etkiliyor bende stresten erken oldum ama folik asiti bırakmam gerekiyor bebekmiçin cok önemli buGeçen hafta gittim bir şey yok dedi brn bu ay çok strest yaptım beslenemedim folik asit kullanıyordum onu bıraktım
Evet ya o da belli belirsiz bir belirti zatenBenim buay cok agrıdı şişti halada öyle ona cok takılma sen yinede
Ovülasyon testi yanlış heralde diye düşünürken, kan testi onu doğruladı. Markası artımed ti.Silik oldugu gün çatlamış oluyor yani pik günü ve ardından 2günü degerlendrmek gerekiyor dogruymuş yani ovulasyonnun hangi markaydı
Merhaba bildiğim kadarıyla cevaplayayım. lh hormonunun yükselmesi yumurtanın atılmasını tetikliyor o yüzden pik gördükten sonra genelde yumurta salınıyor ve lh düşmeye başlıyor. Yumurta da çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyor yani hala doğurganlık devam ediyor. O yüzden pik öncesi 3-4 gün ve pik sonrası 1-2 gün doğurgan dönem sayılıyor. 11.günü hemen değerlendirseydiniz geçmediyse belki tutardıMerhaba, ben de hsg sonrası dün kontrole gittim, yumurta büyümüşse de ilişki planlayalım diye. Fakat üç gün önce yani döngünün 9. Gününde ovülasyon testinde pik gördüm, ertesi gün silikleşti. Şaşırdım, döngünün 9 veya 10. Günü çatlar mı diye. Hsg sonrası Dr 5 gün bekle demişti ve 5. Gün döngünün 11. Günü olacaktı normalde. Neyse 11. Gün Dr a gittim ultrasonda solda bir yumurtanın söndüğünü muhtemelen ovüle olduğunu söyledi, kan ver lh 10' un östrojen 100 ve üzerinde ise çatlamıştır dedi. Ve test sonucu lh 13 östrojen 100 çıktı. Yani ben 9. Veya 10. Gün çatlama yaşadım. Çok şaşırdım ve bu ay da böyle nasip değilmiş dedim... Şunu merak ediyorum, silik görünce o gün çatladı mı demek? Yoksa ertesi güne de kalır mı mesela? Nereden bileceksiniz tabi ama merak işte
Cocuk düşünüyorsan folik asiti bırakmamalısın bence. Bir de günlük 400-500 microgram folik asit ihtiyacı var. Folbiol hapında 5 miligram bulunuyor. 4e 5e bölerek içiyorum ben. Sigorta karşılıyor diye o haptan yazabiliyorlar, olması gereken dozdan çok daha fazla maalesef. Fazlası idrarla atılıyor ama merak etmeyin. Uygun dozdaki ilaç 300 küsür lira diye almadım ama hamilelik olursa uygun dozdaki ilaca geçeceğim ben de.Geçen hafta gittim bir şey yok dedi brn bu ay çok strest yaptım beslenemedim folik asit kullanıyordum onu bıraktım