24 kasımda gördüm sanki yayaa daha önce bu ay pik gördünmü ovuda ?
Çok sevindim canım konuşmuştuk seninle hayırlı olsun şimdiden sanırım iğneyi hangi tarafa yaptığın farketmiyor ama benim soldaydı yumurta sola yaptım sen de nasıl iyi hissediyorsan öyle yapEldorin cnm cuma günü aşılama yapicam listeye eklersin bide arkadaşlar 1 saat sonra çatlatma iğnesini yapicamda yumurtam sağ tarafta gelişti 1 tane var iğneyi hangi tarafa yapmamın bı önemi var mı sizce yada doğrusu hangi tarafa yapmak
Yaptım şükür sağa yaptımÇok sevindim canım konuşmuştuk seninle hayırlı olsun şimdiden sanırım iğneyi hangi tarafa yaptığın farketmiyor ama benim soldaydı yumurta sola yaptım sen de nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
Belli olmaz hiç kaç haftalıktı? Çok geçmiş olsun canım bilirim o acıyı ben 15. Haftada kaybettimYaptırmadım canım geçen ay gebeliğimi öğrendim ertesi günü kaybettim büyük ihtimal hatta düzensizlik olacak galiba
Merhaba benimde bat 12 aralık benimde yaşım çok genç değil ve bende takvimle takip ederek denedimHerkese merhaba, uzun zamandır sessizce grubu okuyorum ve neden ben de yazmayayım diye düşündüm. Grubun enerjisi çok çok güzel. Benim sat 14 kasım-bat 12 aralıkEldorin . Tamamen takvim yöntemiyle denedik bu ay, bakalım neler olacak. Yaşım artık çok genç olmadığı için beklentimi biraz düşük tutuyorum. 10 yaşında bir oğlum var ve bence bir kardeşi hak ediyor . Çift çizgi görenleri heyecanla okudum, bu ay çift çizgi göremeyenlere de iyi dileklerimi gönderiyorum
Canım benim yeniydi 3 haftalık olmak üzereydi. Geçmiş olsun canım benim inşallah yeniden sağlıkli gebelik yaşar gebelik haberi alırsınBelli olmaz hiç kaç haftalıktı? Çok geçmiş olsun canım bilirim o acıyı ben 15. Haftada kaybettim
Sağol canım ama üzerinden 14 yıl geçti 2 kızım var şimdi çok şükürCanım benim yeniydi 3 haftalık olmak üzereydi. Geçmiş olsun canım benim inşallah yeniden sağlıkli gebelik yaşar gebelik haberi alırsın
Amin canımSağol canım ama üzerinden 14 yıl geçti 2 kızım var şimdi çok şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
12 Aralık güzel haberlerinizi bekliyorumMerhaba benimde bat 12 aralık benimde yaşım çok genç değil ve bende takvimle takip ederek denedimkızlarım 12 ve 9 yasında bakalım bu ay ne olacak onca aradan sonra.. Dr yaşın genç değil tüp bebek olur dedi ama Allah'tan ümit kesilmez
Ben amh hsg baktırmadım sadece hormon ve troid vs bakıldı hepsi normal çıktı. bakalım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize12 Aralık güzel haberlerinizi bekliyorumBana da öncelikle denememizi, olmazsa iğne, o da olmazsa tüp bebek dedi ancak ben tüp bebek aşamasına gitmeyi düşünmüyorum. Hsg sonuçlarım da iyi çıktı, amh düşük ancak buna rağmen doğal yollarla gebe kalan çok kadın var.
14. günü yap bence canımGünaydın kızlar. Benim ovulasyonun 11ci günüydü bugün sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Negatif..bilmiyorum acaba erken mi , umut var mı
Silik çizgi aramaktan gözlerim şaşı oldu valla
Merhaba, 27-28-29 kasımı degerlendirdiyseniz veya ovulasyon takibi yaptiysaniz olur inşallah. Ben geçen ay doğru gunleri degerlendiremedigimi yeni fark ediyorum. Önce olması için doğru koşulları oluşturup gerisini Allaha bırakmak lazım. Her şeyin hayırlısı, tüp bebek de çok iyi, cinsiyeti hastalığı sagligi seçilebiliyor.12 Aralık güzel haberlerinizi bekliyorumBana da öncelikle denememizi, olmazsa iğne, o da olmazsa tüp bebek dedi ancak ben tüp bebek aşamasına gitmeyi düşünmüyorum. Hsg sonuçlarım da iyi çıktı, amh düşük ancak buna rağmen doğal yollarla gebe kalan çok kadın var.
Tamam canım inşAllah , hayırlısı bakalım14. günü yap bence canım
GünaydınGünaydın kızlar. Benim ovulasyonun 11ci günüydü bugün sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Negatif..bilmiyorum acaba erken mi , umut var mı
Silik çizgi aramaktan gözlerim şaşı oldu valla
9cu günde hiç çıkmaz ki bence , çok erkenGünaydınBenimde 11 . Gün bugün , bende 2 gün önce yapmıştım negatifti
Canım benimde 9 gün negatifti 11 gün pozitif olduGünaydınBenimde 11 . Gün bugün , bende 2 gün önce yapmıştım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?