• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

valla bugun sabahtan beri oyleydi iste 4 kez kaka yapti hepsi mukuslu fotograf icin kusira bakmayin :(
Devam ediyor mu bu şekilde kaka, kaç gün oldu? Bizim kakalar hep böyle. Alerjiye benziyor ama diş veya ağzına aldığı şeylerden de olabilir geçmediyse bi gösterebilirsiniz. Ama alerjiyle ilgili bizim doktorumuz diğer belirtiler şiddetli değilse bunun için diyete gerek yok dedi sadece sütlü tatlı çikolata vs yemiyorum ben. Şiddetli belirtiden kastım da geçmeyen pişik, şiddetli ağlama sürekli ıkınma, hep bi huzursuzluk.. kaç gün oldu ki ben giremedim kav gündür geçmiştir inşallah
Elleri sürekli ağızlarında ve her şeyi ağızlarına götürüyorlar bence ondan enfeksiyon kapmış olabilir. Bazen oğlumun da böyle oluyor ama 4 kere olmadı hiç. 3 en fazla

Gündüz uykularını düzenlersen gece de rahat edersin. Gündüz nasıl uyutuyordum? Kaç kere? Kaç saatte bir?

Benim oğlum da 4 ay 1 hafta olmak üzere 4 parmağını birden ağzına sokuyor kusmaya çalışıyor. Yumruğunu ısırıyor, benim elimi yemeye çalışıyor. Sulu dişilik aldım dolaba koydum soğuyunca veriyorum onunla takılıyor ama hemen çıkmaz gibi
sabahları 9:30 gibi uyanıyor 12:00-12:30 gibi geri uyuyor ortalama 3 saat. Sonrasında saat 16:00 gibi bazen yarım saat ya uyur ya uyumaz ama emzirirken uyukluyor sürekli. Yani öğlen uykusundan sonra düzenli bi uykusu yok bölük bölük hangi emzirmeden sonra uzun uyuyacağı belli olmuyor
Merhaba benim canlarım. Beni hatırlayan olur mu bilmem ama geçen sene beraber yol alıyorduk. Sonra bebeğim gebeliğimin 5.ayımda gitmişti benden. Şimdi yine hamileyim annişler. 2 aylık olduk. Size güzel haberi vermek istedim. 🫠🥹😍
Hatırlamaz mıyımm canım çok güzel haber gerçekten iyi ki yazdın 💕 sağlıkla gelsin minnoşun 🌸🌸💕💕

Back