2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Beni doktorumuz aile hekiminin verdigi demirle dvit’e baslattirmadi biliyo musunuz

Bana herhangi bisey de baslatmadi. Onlari baslatmadi baska bisey de demedi. Ilginc degil mi
D vitamini hemen başlanıyor ama demir mama içen bebeklerden 6. ayda da başlayan var 8de de. Bize 4te başlattı doktor

Fermix diye bir demir ilacı yazmış Dr. Üstünde 4-10 yas arası için uygundur yazıyor günde 5 damla diyor ben bebeğe nasıl 6 damla dendi onu anlamadım

D vitamini kullaniyorum ama demir vermedi mesela.
Sadece anne sütü müydü? Her doktorun anlayışı farklı gerçekten..
Fermix diye bir demir ilacı yazmış Dr. Üstünde 4-10 yas arası için uygundur yazıyor günde 5 damla diyor ben bebeğe nasıl 6 damla dendi onu anlamadım
Genelde kilo başı 1 damla deniyor. Bebeğin 6 kilo mu

Sadece anne sütü müydü? Her doktorun anlayışı farklı gerçekten..

Arada mama da aliyo bizimkisi. Anlamadim gitti. Gerçekten her doktor farklı. Bi arkadasimin gittigi doktor tadimlara baslaticakmis mesela. Bizim doktor daha yok dedi.

Osman gönülal 3 aylık olunca canlı destekle oturtabilirsiniz diyo. Bizimki 4 aya yaklaştı bayadır oturtuyorum hatta cansız destekle de pturttum kısa süreli

Ekim grubu da böyle olmuştu. Bazıları instagram grubu kurmuştu. Orası da sessizledi. Ben burası iyi herkes dahil oluyor derken burası da dağıldı ikisinden de inatla gitmeyen ben
Evet ben de takip ediyordum, biraz işgüzarlık gibi geliyor açıkçası diren eylül anneleri

ben de ilk hipp kullanıyordum hiç doymuyordu saat bası bir anda bagırıyordu aclıktan. arada başka mama da denedim en son bebelac aldım şuan cok cok iyi oldu 2 saati geciyor bazen oyle acıkıyor. ucuz diye içime sinmiyordu ama daha doyurucu olması beni şaşırttıaynı ilerliyoruz her yonden benim kız da 8 bucık olmuştur bence daja gidemedik

4. ay aşısı ateş veya huzursuzluk yapan var mı? kızım 4 ayı geciyor bugun yaptıracaktım gece eşim yok nöbette olacak ateş vs olursa bugun iptal edeceğim tekim ne olur ne olmaz diye

Ah evet siz söyleyince hatırladım kilo artınca artırırsınız demişti ama 4 yaş üstü uygundur deyince bebeğe uygun bir damla değil mi acaba diye düşündüm bugün başlayım bari aç mı tok mu verilecek peki bilen var mı
4. ay aşısı ateş veya huzursuzluk yapan var mı? kızım 4 ayı geciyor bugun yaptıracaktım gece eşim yok nöbette olacak ateş vs olursa bugun iptal edeceğim tekim ne olur ne olmaz diye
Bizde ateş yapmadı huzursuzluk oldu ertesi gün devam etti ama ateş yapanlar da oluyor hemşire kontrol et evde annesi demişti gece alarm kurup ateşini kontrol edip yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…