Ben dün ebebek ten aldım sahte olamaz heralde ilk defa kullnıcamKusura bakmayın giremedim yogunluktan. Şimdi okudum. Benimki sarı renkte. Ben eczaneden alıyorum. Eczacım da dedi sakın İnternetten almayın evet buradan ucuz oluyor ama sahte olma olasılığı yüksek diye.
Ya benimki üç aylık baya hevesli oturmaya destekli ufak ufak kucağımda da oturtuyorum 5-5,5 civarı doktor başla derse başlamayı istiyorum. En azından tadımlarla başlarım bir öğün bile olsa beni bi rahatlatır diye düşünüyorumBen Osman gönlüal'ın videolarını takip ediyorum. O yüzden desteksiz oturabileceği zamana kadar katı gıda başlamayı düşünmüyorum. Ama buradaki doktor 5. Ayda başlayabiliriz dedi bilemiyorum
canim ben iki kez aldim ikisire acik renkti bir sure sonra sarilasti bende bozulmustur diyop kullanmadimBestlak kullanıyorsanız hangi renk acaba . Benim şimdiye kadar aldığım hem sarı renkteydi . Son aldığım açık şeffaf su renginde . Firmayı aradım sorun olmaz parti no ve skt uygun dediler ama benim içime sinmedi . Size hiç açık renk denk geldi mi
ikisinden toplam 120/150 mi geliyor tek göğüsten miArkadaşlar bu arada kızımıb geçen ay kontrolünde kilo alımı aşırı azdı. Doktor bana, erken dk gıdaya başlayabiliriz dedi. Ben de erken başlamak istemiyorum. Hemen tüm tuşlara bastım önce takviyeleri attırdım sonra diyetisyene gittim özel bir beslenme programı oluşturdum hangisi işe yaradı bilmiyorum ama iki haftada çok şükür 400 gr almış. Sevindim açıkcası. Bide geçen haftadan beri hiç yapmadığım gece sağımına başladım. Gündüz 20,30 cc çıkan memelerinden gece 120,150 ml süt toplamaya başladımgece sağımından memnunum denemek isteyen olursa baya faydası oldu
Ben birazdan e bebek e gidip iade edeceğim . Onlar firmaya gönderecek sorun var mi diye incelenecek . Resmen parfüm gibi kokuyor sanki parfüm içiyorum . 500 tl ye alıyorum buradan . Yenisini alacağım mecbur .Ben dün ebebek ten aldım sahte olamaz heralde ilk defa kullnıcam
Bende kaç gündür bekliyorm hala sarılaşmadı . Üstelik kızımın kakası yeşil gelmeye devam edince bu kutuyu kullanmayı bıraktımcanim ben iki kez aldim ikisire acik renkti bir sure sonra sarilasti bende bozulmustur diyop kullanmadim
Sabah 20 akşam 20 kullanıyorum.Kızlar bestlak damlayı 20 damla olacak şekilde mi kullanıyorsunuz
Bizim doktorumuz da 5.ay için başlayabiliriz dedi üstelik bebeğimin kilosu çok fazla. Ama ben de erken başlamak istemiyorum. Beni ne kadar yorsa da anne sütünü maksimum alsın istiyorum.Ben Osman gönlüal'ın videolarını takip ediyorum. O yüzden desteksiz oturabileceği zamana kadar katı gıda başlamayı düşünmüyorum. Ama buradaki doktor 5. Ayda başlayabiliriz dedi bilemiyorum
Yok yok tek nerde ee. Ben buna bile seviniyorum iki erimeden bazen farklı saatlerde iki sağımdan. Ama benim 40ml üstüne hiç çıkmıyorduikisinden toplam 120/150 mi geliyor tek göğüsten mitekse şaşıracağım çünkü bebişe bol bol süt olsun yarasın
Ya haklısınız reddetmesi de iyi bişey değil fakat dünya sağlık örgütü 6 ay sadece anne sütü diyip dururken erkenden ek gıda yapmak mantıklı mı diye de düşünüyorum. Kafalar karışık tabi. İnsan her şeyi düşünüyorBenim kızım 7 yaşında şuan doktor 4 aylıkken ek gıdaya başlayalım yavaştan demişti ama ben dinlemedim 6. aya kadar bekledim. Sonrası çok sıkıntılı oldu kızım ek gıdayı kabul etmedi 1 yaşına kadar bişey yemek istemedi kilo alımı yavaştı sütle doyamadığı için de gece sürekli uyanıyordu. Keşke başlasaydım en azından yoğurt falan yerken doyardı. Patates kabak havuç bunları kabul etmedi heralde tadı tuzu olmadığından. Tabi ki her bebek farklı kararı siz verin doktor tavsiyesi mantığınıza yattığı sürece çok teorik davranmak iyi olmayabiliyor. Benim oğlanın da kilo alımı düşük bakalım bu doktor ne diyecek ek gida için. Başla derse 6. Aydan önce Ben başlamayı düşünüyorum
600 kötü değil ki.Bu ay 600 gr almış. Mama+anne sütü beraber ilerliyoruz. Değişen bir durum yok henüzümidim de kalmadı zaten. 6 aya yaklaştık öyle böyle de 9u görürsek katı gıdayla makası kapatırız gibi geliyor.
Bu arada ben ilk reglimi oldum. Ancak 4 ay dayanabildikinşallah süt azalmaz
Evet canım baya sert. Bildiğin iki diş yeri belli olmuş baya yukarıya gelmiş yakında patlar ben de şaşırdım yarın çocuk doktoruna randevumuz var bir de o kontrol etsin bakalım ne diyecekElinle de kontrol ettin yani sert mi? Ay bakalım diş mi benimkinde de vardı beyazlık ama sert değildi. Diş çıkarsa da endişelenme normal sadece temizlemeyi unutma bebişi besledikten sonra
yaa yeni gordum mesajınızı.gercektrn aynı cocuk olabilirlerSizinle aynı çocuğu büyütüyoruz galiba :) 1 hafta sonra 4 aylık olacak benim oğlum ve çok iştahlı. Sadece mama ile besleniyor, kilosu da baya iyi. Doktor bu kadarlık bebeğe diyet mi yaptıracaksınız hareketlenince kilolar gider diyor .Ben de fazla mı besliyorum diye endişeleniyorum ama istiyor yapacak bi şey yok.
Nesneleri tutma konusunda da bence erken. 4.5 ayı bulurmuş tam olarak tutması ve hareket ettirmesi. Oğlum tutuyor ama elleri henüz çok kuvvetli olmadığından bırakıyor hemen. Ben de sürekli oyuncakları verip çekerek alıştırmaya çalışıyorum oyun halısında. Bir de baş tutma tam olarak gelişmedi hafif düşüyor hala. O yüzden destekli otırtuken korkuyorum ama kendisi sürekli oturmak, hatta kalkmak ayakta durmak istiyor. Kucağımda gezdirmekten bel fıtığı olmam çok yakın.
normal bence. arkadasım bebegi de 3.5 aylıkken diş cıkardı. aramızda 20 gün var bi baktım diş buğdayı yapmış şok oldumEvet canım baya sert. Bildiğin iki diş yeri belli olmuş baya yukarıya gelmiş yakında patlar ben de şaşırdım yarın çocuk doktoruna randevumuz var bir de o kontrol etsin bakalım ne diyecek
Ayy o bizde de var canım bugün iyice baktım var nokta kadar beyaz eli sürekli agzındaİki tane noktacık şeklinde sert beyazlık var eğer bu dişse çok şaşıracağım vallahi.
Ben bi gün dekavit bi gün imom latte kullanıyorum. D vit kabızlık yapmaz. Aile hekimliğinden tahlil yaptırıp ihtiyaca göre de kullanabilirsin. Belki demir depoları yeterlidirkizlar dogumdam sonra kullandiginiz bir multi vitamin varmi? magnezyum kullamiyordum bitti simdi tekrar almak yerine boyle ortaya karisik bomba guc vercek bisey ariyorummm cunku d vitaminini icemiyorum kabizlik cektigim icin demie olacini da icemiyorum depolar boşaldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?