En kısa zamanda alayım ben deBestlak bende de çok işe yarıyor
Bestlak kullanıyorsanız hangi renk acaba . Benim şimdiye kadar aldığım hem sarı renkteydi . Son aldığım açık şeffaf su renginde . Firmayı aradım sorun olmaz parti no ve skt uygun dediler ama benim içime sinmedi . Size hiç açık renk denk geldi miBestlak bende de çok işe yarıyor
Ne cezası anlamadım . Yani son yazdığınız cümleyi anlamadım . Ben sadece bir kişiye yorum yaptım . Sonra da ona , ondan yana adım attım . Toparlamak adına . Etiketlendim galiba ne söylesem ters geliyor artık . 5 senedir kadınlar kulübündeyim . İlk kez böyle birşey görüyorum, yaşıyorum . Sadece 1 şeye yorum yaptım onun dışında sadece bebek gelişimleri ile ilgili katılıyorum . Ve siz benim üslubum yüzünden girmiyormuşsunuz . Ne diyeyim çok şaşkınım . Kim ne ceza aldı kim neye cevap veremiyor onu da bilmiyorum gerçektenÜslubunuz hiç hoş değil. Forumun doğası gereği anonimlikten yanayım burda olmaktan keyif de alıyorum. Kendi adıma bir yere gittiğim yok. Ama sizin bu üslubunuz ve bazı şeyleri gereksiz uzatmanız yüzünden ben de yazmak istemiyorum artık.
Cezalı olduğu için insanların cevap veremeyeceğini biliyorken bu yazdıklarınız da hiç hoş değil.
Belki durdukça rengi değişiyor olabilir mi? Çünkü ben ilk aldığımda açık sarıydı. Ara ara kullanmıştım. Birkaç hafta sonra baktım ki koyu sarı olmuşBestlak kullanıyorsanız hangi renk acaba . Benim şimdiye kadar aldığım hem sarı renkteydi . Son aldığım açık şeffaf su renginde . Firmayı aradım sorun olmaz parti no ve skt uygun dediler ama benim içime sinmedi . Size hiç açık renk denk geldi mi
Bestlak şikayete baktığımda bitkisel içerikli olduğu içni renk değişimi olabldiğini bazılarında beyaz bazılarında sarı olduğunu yazmışlar . Ona dayanarak iade etmedim . Birkaç gün daha kullanayım dediğiniz gibi belki rengi koyulaşır .Belki durdukça rengi değişiyor olabilir mi? Çünkü ben ilk aldığı da açık sarıydı. Ara ara kullanmıştım. Birkaç hafta sonra baktım ki koyu sarı olmuş
Canım istersen tekrar calpol ver huzursuzluğu geçer belki ağrısı vardır. Gece de ölçmüşsündür gerçi ama doktorum bana 2 saatte bir gece kalkıp ölçmemi söylemişti 2.ay aşısındaAşı dün akşam çok huysuzluk yaptı. 37.5 olunca ateşi calpol verdim. Sonra iyi gibiydi. Sabah 38'e çıkmıştı. Bu sefer üstünü çıkardım odayı havalandırdım. Ev zaten sıcak zıbınla duruyor. 37 dolaylarında hala ateşi
İki tane noktacık şeklinde sert beyazlık var eğer bu dişse çok şaşıracağım vallahi.Diş çıkarmada +\- 6 aylık sapmalar normal kabul edilir canım endişelenecek bir şey yok. Sen ya da eşin de belki erken diş çıkartmışsınızdır. Ama tabi bahsettiğin şeyler 4. ay atağı ile ilgili de olabilir. Benim oğlum 3 aylık onda da başladı salyalar, eller sürekli ağızda ama oral dönem normal bunlar. Dişlerin daha kolay çıkması için diş etine masaj yapabilirsin ellerini güzelce temizledikten sonra.
Elinle de kontrol ettin yani sert mi? Ay bakalım diş mi benimkinde de vardı beyazlık ama sert değildi. Diş çıkarsa da endişelenme normal sadece temizlemeyi unutma bebişi besledikten sonraİki tane noktacık şeklinde sert beyazlık var eğer bu dişse çok şaşıracağım vallahi.
Diş çıktığında ısırma durumları olursa zorluyor bebişlerElinle de kontrol ettin yani sert mi? Ay bakalım diş mi benimkinde de vardı beyazlık ama sert değildi. Diş çıkarsa da endişelenme normal sadece temizlemeyi unutma bebişi besledikten sonra
Çay kaşığıyla dokununca tık tık ses geliyorsa diştir diyorlar canım bi bak istersen bizde de nokta var ama diş incisiymiş diş değil henüzİki tane noktacık şeklinde sert beyazlık var eğer bu dişse çok şaşıracağım vallahi.
Kusura bakmayın giremedim yogunluktan. Şimdi okudum. Benimki sarı renkte. Ben eczaneden alıyorum. Eczacım da dedi sakın İnternetten almayın evet buradan ucuz oluyor ama sahte olma olasılığı yüksek diye.Bestlak kullanıyorsanız hangi renk acaba . Benim şimdiye kadar aldığım hem sarı renkteydi . Son aldığım açık şeffaf su renginde . Firmayı aradım sorun olmaz parti no ve skt uygun dediler ama benim içime sinmedi . Size hiç açık renk denk geldi mi
Bunlar karma aşılar mıydı? 10 gün sonra bizimde ya. Arkadaş biri bitiyor biri başlıyorAşı dün akşam çok huysuzluk yaptı. 37.5 olunca ateşi calpol verdim. Sonra iyi gibiydi. Sabah 38'e çıkmıştı. Bu sefer üstünü çıkardım odayı havalandırdım. Ev zaten sıcak zıbınla duruyor. 37 dolaylarında hala ateşi
Bu ay 600 gr almış. Mama+anne sütü beraber ilerliyoruz. Değişen bir durum yok henüzBunlar karma aşılar mıydı? 10 gün sonra bizimde ya. Arkadaş biri bitiyor biri başlıyorbu arada bizim benzer bir emzirme sorunumuz vardı nasıl gidiyor emzirme işi yoksa mamadan mı devam? Kilo alması nasıl bebişin?
Diş çıktığında ısırma durumları olursa zorluyor bebişler
Ek gıdaya erken başlamak istememenin özel bir sebebi var mı? Ben çok hevesliyim ek gıda konusunda ama biraz kafam karışık.Arkadaşlar bu arada kızımıb geçen ay kontrolünde kilo alımı aşırı azdı. Doktor bana, erken dk gıdaya başlayabiliriz dedi. Ben de erken başlamak istemiyorum. Hemen tüm tuşlara bastım önce takviyeleri attırdım sonra diyetisyene gittim özel bir beslenme programı oluşturdum hangisi işe yaradı bilmiyorum ama iki haftada çok şükür 400 gr almış. Sevindim açıkcası. Bide geçen haftadan beri hiç yapmadığım gece sağımına başladım. Gündüz 20,30 cc çıkan memelerinden gece 120,150 ml süt toplamaya başladımgece sağımından memnunum denemek isteyen olursa baya faydası oldu
Ben Osman gönlüal'ın videolarını takip ediyorum. O yüzden desteksiz oturabileceği zamana kadar katı gıda başlamayı düşünmüyorum. Ama buradaki doktor 5. Ayda başlayabiliriz dedi bilemiyorumBenim de en büyük korkum o yabiraz geç çıksın istiyorum hatta dişleri bu sebepten
Ek gıdaya erken başlamak istememenin özel bir sebebi var mı? Ben çok hevesliyim ek gıda konusunda ama biraz kafam karışık.
Kızlar takip ettiğiniz pediatristlerden ek gıda eğitimi falan veren var mı? Bu vesileyle bunu sormuş olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?