Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş çıkarmasa bile bu aylarda başliyor canım salya tükürük uyku gerilemesi falanKızlar bebeği diş çıkaran oldumu? Biz daha 3.5aylığız ama dünden beri uyuyamama huzursuzluk herşey var, günlerdir eller ağızda salya akıyordu zaten. Bu akşam bi baktım ki alt damak baya beyazlamış nerdeyse dişler uç verecek. Çok erken değilmi ? Bu kadar erken diş çıkıyormu bilen varmı
Ben canım adet oldum emzirdim de bi sorun olmadı tatlı ihtiyacım çok oldu sadeceKızlar 2.kez reg oldum dogumdan sonra. Bu durum süte olumsuz bir etki eder mi? Emziriyorum korkuyorum o yüzden hem adet görüp hem emziren anneler var mı benim gibi
Amanın ne kadar sürüneceğiz böyle ya keşke 3-5 güne atlatsak kurtulsakDiş çıkarmasa bile bu aylarda başliyor canım salya tükürük uyku gerilemesi falan![]()
Bence de çok iyi oluyor neler yaşayacağımızı ve yaşadıkşarımızın gelişimsel olduğunu anlamış oluyoruzWhatsap grubuna gitmeyenler bebekler hakkında güncel bilgilere devam edebilir mi lütfen . Işık oluyorsunuz. Önümüzü görüyoruz![]()
Kızım da bugün sadece yarım saat uyudu . Sen daha üç aylıksın nasıl yarım saat uyku ile durabilirsin . Anlamıyorum . Hala da uyanık . Ama bilmiyor ki ben çok sabırlıyım . İstersen sabaha kadar uyuma küçük Hanım . Hiç sorun değilBizimki bugün uyumadı kuş uykusu uyudu gündüz yatırıyorım 5 dk 10dk ya uyanıyor. Yanına yattım biraz öyle uyudu. Uyuyamayınca da akşam ağlama huzursuzluk. Emerken de çok hırçın. Yatarak emzirebildim kabul etmiyor emmeyi. Atağı geçen arkadaşlar sizinki ne kadar sürdü? Ne durumdasınız
Sonradan tutması çok zor orucu ama bebişler de çok küçük, bir de benim oğlum emmeye çok geç alıştı hala az da olsa mama veriyorum doktor kontrolündeyiz kilo olarak geriden gidiyor riske atmak istemiyorum. Tutamayacağım ben deOruç tutacak var mi ? Ben tutmayacağım . 7 senedir tutmayan eşimin bu sene oruç tutacağı geldi . Allah affetsin hiç kalkıp ona sahur hazırlayacak halim yok![]()
Bende meme + mama gidiyorum . Sabah akşam veriyorum sadece . 90 ml . Doktor verme gerek yok kes mamayı dedi ama bırakmaya cesaretim yok . Sanki birseyler yolunda gitmeyecek gibi geliyor bana mama vermezsemSonradan tutması çok zor orucu ama bebişler de çok küçük, bir de benim oğlum emmeye çok geç alıştı hala az da olsa mama veriyorum doktor kontrolündeyiz kilo olarak geriden gidiyor riske atmak istemiyorum. Tutamayacağım ben de
Çok şükür 3.gün bende de azalma olmadı korktuğum gibi. Bi hafta öncesi fenaydı benim tatlı ve karbonhidrat kriziBen canım adet oldum emzirdim de bi sorun olmadı tatlı ihtiyacım çok oldu sadece
Diş çıkarmada +\- 6 aylık sapmalar normal kabul edilir canım endişelenecek bir şey yok. Sen ya da eşin de belki erken diş çıkartmışsınızdır. Ama tabi bahsettiğin şeyler 4. ay atağı ile ilgili de olabilir. Benim oğlum 3 aylık onda da başladı salyalar, eller sürekli ağızda ama oral dönem normal bunlar. Dişlerin daha kolay çıkması için diş etine masaj yapabilirsin ellerini güzelce temizledikten sonra.Kızlar bebeği diş çıkaran oldumu? Biz daha 3.5aylığız ama dünden beri uyuyamama huzursuzluk herşey var, günlerdir eller ağızda salya akıyordu zaten. Bu akşam bi baktım ki alt damak baya beyazlamış nerdeyse dişler uç verecek. Çok erken değilmi ? Bu kadar erken diş çıkıyormu bilen varmı
Bestlak bende de çok işe yarıyoraylahl sütün mü az , bestlak denedin mi ? Ben oğlumda da kullandım kızımda da kullanıyorum etkisini hissediyorum . Süt artırıcı çaylar da , promalt lar da o kadar artırmadı bende . Bestlak işe yaradı
İlk 1 sene her ay Bi atak Bi aşı bir diş meselesi var. Sonra yaş yaş sendromlsr var sonra okul dönemi ergenlik derken hiç bitmeyecek ama uyucaz inşa Bi süre sonraDiş çıkarmasa bile bu aylarda başliyor canım salya tükürük uyku gerilemesi falan![]()
Üslubunuz hiç hoş değil. Forumun doğası gereği anonimlikten yanayım burda olmaktan keyif de alıyorum. Kendi adıma bir yere gittiğim yok. Ama sizin bu üslubunuz ve bazı şeyleri gereksiz uzatmanız yüzünden ben de yazmak istemiyorum artık.Böyle birşeye sebebiyet vereceğimi bilmiyordumbenim yüzümden gittiler . Hay Allah . Ne bileyim bu kadar alıngan olacaklarını . Kötü bir zamana denk geldi herhlde . Ben çıkardım ya buradan . siz niye taşındınız
Sütüm az değil ama fazla da değil. Oğlum 46 günden sonra emmeye başladı, karnını doyurabilmeyi 2. aydan sonra öğrendi. Bu süreçte sütümü sağarak vermeye çalıştım ama sağmaya zaman bulamıyprdum. ben de mama vermek ve vermemek arasında kaldım 2 farklı görüşteki doktor arasında kalınca(biri annesütü artı mama dedi daha yeni doğduğunda diğeri mamayı kes yoksa seni emmez dedi) önce mama vermedim ama bu süreçte beslenememiş ilk 1 ayda da şeker düşüklüğü kilo kaybı derken 3800 doğan bebiş sonrasında epey zor toparladı. Şu an 5700 kilosu. Doktorların ikisini de bıraktık başka bir doktorla ilerliyoruz şu an. Bir öğün anne sütü bir öğün anne sütü+mama. Son 20 gündür de mamayı pek içmiyor çok iştahlı bir bebek değil. Kilo alımı alt sınırda ilerliyoruz ama çok şükür kilo dışında sağlıklı bir bebek. Doktor solgarın bira mayası ve b12 tabletini önerdi süt için onu kullanıyorum, hippin çayı var onu içiyorum arada, bestlak denemedim onu da deneyebilirim teşekkür ederimaylahl sütün mü az , bestlak denedin mi ? Ben oğlumda da kullandım kızımda da kullanıyorum etkisini hissediyorum . Süt artırıcı çaylar da , promalt lar da o kadar artırmadı bende . Bestlak işe yaradı