-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.361
Çoook heyecanlıMerhaba, benim test günüm 22si
Kendın mı yapacaksınnn21 haziran da ben yapacagim :)
Yaaa bende zor duruyorumBen 21 Haziran senden 1 gün önce yani
Ama erken de yapabilirim benim işim belli olmaz
İdrarda yapacam önce
benimde 4.günümmmm 19 haziran test günümYaaa bende zor duruyorumdaha 4. Gunum ama bısı hossetmemız gerekıyor mu bende hıc hıs yok
evet ben de çatlatma iğnesi yaptım, geçen sefer testi bir gün önce kendim yapmıştım negaifti, bu sefer tam gününde eşimle birlikte yapmayı düşünüyoruz..beklemesi zor gerçektenÇoook heyecanlınasıl dayanacağız bilmiyorum bana yumurta çatlatma aşısı da yaptılar bu yüzden testı kendımde yapamıyorum yapmamada yanıltmasın
Senin 5. Gun embrıyosu mu cnmbenimde 4.günümmmm 19 haziran test günüm
Hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallahMerhaba 25 haziran benim transferin var 2 tane 3. Gün embriyosu iyi kalite
EVET 5. GÜN embriyosu :)Senin 5. Gun embrıyosu mu cnm
5. Gün embroyolarının şanso daha yüksek diyorlar benim 3. Gün bakalım inş bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız. Arkadasım 5.-6. Günde hafıf agrılar hıssedıyordu kasıklarında ve sonuc pozıtıf olmustu bende daha bır hıs yokEVET 5. GÜN embriyosu :)
Bende eklenmel için yazmıstım ama görmediler:)selam kızlar sayfayı takip ediyordum yeni üye oldum yazmak istedim. Bol sans diliyorum hepimize, insallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza :) ben de 10 haziranda 2 tane transfer oldum, 5. gün embroyoları, ilgili arkadas listeye beni de eklerse memnun olurum :))
inşalllahhhh pozitifi görürüzzz içini ferah tut5. Gün embroyolarının şanso daha yüksek diyorlar benim 3. Gün bakalım inş bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız. Arkadasım 5.-6. Günde hafıf agrılar hıssedıyordu kasıklarında ve sonuc pozıtıf olmustu bende daha bır hıs yok
Yaa yapacaksın yanievet ben de çatlatma iğnesi yaptım, geçen sefer testi bir gün önce kendim yapmıştım negaifti, bu sefer tam gününde eşimle birlikte yapmayı düşünüyoruz..beklemesi zor gerçekten
sağlıkla güzel sonuç alalım da eklenmesek de olur :))Bende eklenmel için yazmıstım ama görmediler:)
İnşşş bol su avocado ceviz anı hızlı sert hareketten kacınma ılacları duzenli ıcme hersey okey yanı:) fitil verdi mi dr un?inşalllahhhh pozitifi görürüzzz içini ferah tut
Aaaa orası ayrııı ınss saglıkla kucagımıza alalım dasağlıkla güzel sonuç alalım da eklenmesek de olur :))
verdi canım progestab verdi günde 3 tane coraspin günde 1 bi de duphaston verdiİnşşş bol su avocado ceviz anı hızlı sert hareketten kacınma ılacları duzenli ıcme hersey okey yanı:) fitil verdi mi dr un?
sizin transfer ne zamandıBende eklenmel için yazmıstım ama görmediler:)
Evet folbiolun miligramı çok fazla. O yüzden doktorlar genelde önermiyor. Ben folidoce kullanıyorumkızlar folik asit kullanan var mı, doktorum folbiol yazdı onu kullanıyorum, ama bazı platformlarda doktorlar otizm yaptığını falan diyor, doktorlarınız bu surecte size yazdı mı folik asit