- 13 Haziran 2012
- 4.233
- 2.998
- 42
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.321
Benim oğlumda ki tedavide pozitif haberi aldıktan sonra 2 hafta sonra kanamam olmuştu düşük önleyici tedavi uygulandı gectiPozitif gören arkadaşlardan yerleşme kanaması olan var mıydı
Amin amin amin ecmain inşallahKızlar çok çok teşekkür ederim, darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah. Sağlıkla artsın değerlerimiz
Benim bugün 10. Günüm bugün olduOhhh maşallah kuzum
Ben 21 Haziran senden 1 gün önce yani22 haziran da test yaptıracak var mı
Belki tahriş olmuş olabilirKızlar hemşireye sordum bu sanırım yerleşme kanaması değil. Takip edin kanama olursa prpgestan iğneyi günde 2 ye çıkarın dedi
Ne kadar geldi avuç içi kadar mı çok mu fazlaKızlar hemşireye sordum bu sanırım yerleşme kanaması değil. Takip edin kanama olursa prpgestan iğneyi günde 2 ye çıkarın dedi
Tırnak ucu kadardı . Pembe lekelenme tarzında. Bugün tam 10. Günüm. İnşallah tahriştirNe kadar geldi avuç içi kadar mı çok mu fazla
Endişelenme kötü bir şey değildir çok az kanama olmuş zaten, için rahatlayacak ise bir doktora görün istersenTırnak ucu kadardı . Pembe lekelenme tarzında. Bugün tam 10. Günüm. İnşallah tahriştir
Çok küçükmüş içinizi ferah tutun istirahat edin inşallah önemli bişey değildir stres yapmayın hiçTırnak ucu kadardı . Pembe lekelenme tarzında. Bugün tam 10. Günüm. İnşallah tahriştir
Ben oldum canım, transferden sonra 6. Ve 7. Gün zaman zaman koyu kahve gibi tuvalet kağıdına leke şeklinde geldi. Artık yerleşme kanamasıysa o.Pozitif gören arkadaşlardan yerleşme kanaması olan var mıydı
6. 7. Günde normal sanırım galiba benim gibi 10. Günde olması normal değilBen oldum canım, transferden sonra 6. Ve 7. Gün zaman zaman koyu kahve gibi tuvalet kağıdına leke şeklinde geldi. Artık yerleşme kanamasıysa o.
Hayır hayır öyle düşünme 14.günde olan bile okudum ben artık iyice yerleşiyor gibi düşün6. 7. Günde normal sanırım galiba benim gibi 10. Günde olması normal değil
Ozaman geldiğinde ben panik olup baya araştırmıştım, 6. Gün ile 12 günler görülür yazıyordu. 10 normal bence.6. 7. Günde normal sanırım galiba benim gibi 10. Günde olması normal değil
Yani 6. Gün ve 12. Gün arası sık olur diyordu. Düzgün yazamamışımOzaman geldiğinde ben panik olup baya araştırmıştım, 6. Gün ile 12 günler görülür yazıyordu. 10 normal bence.