-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.401
Bende dun oldum transferi daha 1.gun diyorum kendimeMerhaba, öncelikle inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bana da dün transfer yapıldı nasıl geçecek 10 gün diye kara kara düşünüyorum. Sizin nasıl geçiyor süreçleriniz
Bence erken gebelik testi yapip kendini strese sokma derim kuzumm ama yinede sen bilirsin tabii :))Bende 8 Haziran’da 5.gün donmuş transfer oldum 1 Haziran da ovitralle vuruldum
21 Haziran test günüm heyecan var bi ses erken gebelik testi yap diyor bi ses de bekle diyor kafam karıştı
Belim ağrıyor adet olacak gibi ara ara karnım ağrıyor
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Kizlar ovitrelle ne icin vuruluyor ?Bende 8 Haziran’da 5.gün donmuş transfer oldum 1 Haziran da ovitralle vuruldum
21 Haziran test günüm heyecan var bi ses erken gebelik testi yap diyor bi ses de bekle diyor kafam karıştı
Canım benim doktorum verdi bu ilacı ama kullanmayı kesicemBu marka bazi gebelere veriliyor gramaji yüksek olduğu için down sendroma sebep olabiliyor doktora danışmadan kullanmayınız
Transferimiz aynı gün canım inşallah pozitifi görürüzBende 8 Haziran’da 5.gün donmuş transfer oldum 1 Haziran da ovitralle vuruldum
3 günde 1 progestan hariç tedavimiz ayni canımGaliba bir kac kisi ayni gun transfer olmusuz, 10 haziran gunu.
Progestan igne 3 gunde bir, progestan fitil, protulex igne, estrofem kullanmaya devam edecegim test gunune kadar. Sizlerde de ayni mi tedavi
Yumurtaların kendiliğinden çatlamasını engellemek için diye biliyorumKizlar ovitrelle ne icin vuruluyor ?
Benim de 5 . Gun embriyo test gununu 12 gun sonraya verdi, ama ben tabi en fazla 10. Gunde yaptırcamKızlar 5. Gün embriyosu için normalde test günü 9. Gün değil mi? Her merkez farklı gün veriyor sanırım. Ben 6 haziranda transfer oldum test günüm 15 Haziran. Ama 12-13 gün sonraya veren merkezler var. Neye göre belirleniyor bu acaba?
Progestan iğneyi bana hergün verdi doktorumGaliba bir kac kisi ayni gun transfer olmusuz, 10 haziran gunu.
Progestan igne 3 gunde bir, progestan fitil, protulex igne, estrofem kullanmaya devam edecegim test gunune kadar. Sizlerde de ayni mi tedavi
Transferden önce yapılanlar bu yuzden mi yapiliyorYumurtaların kendiliğinden çatlamasını engellemek için diye biliyorum
Hayırlı olsunBende dun oldum transferi daha 1.gun diyorum kendime
Evet canım. Kontrollü olsun diye. Zaten transferden 6-7 gün önce yapılıyor.Transferden önce yapılanlar bu yuzden mi yapiliyor
Test gününde idrar testi yapıcam bi öyle gidicem kan testine, en azından psikolojimi hazırlamış olurum diye düşünüyorumYaa yapacaksın yanibende kan testını bekleyım dıyorum cunku olumsuz bısı cıkarsa cok moralımız bozulur
Ben de dün oldum transferi, aynı durumdayızMerhaba, öncelikle inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bana da dün transfer yapıldı nasıl geçecek 10 gün diye kara kara düşünüyorum. Sizin nasıl geçiyor süreçleriniz
Bence de 5. Gün için 12 gün çok geç. Zaten en geç adet döngüsünün ilk günü test yapılıyor normaldeBenim de 5 . Gun embriyo test gununu 12 gun sonraya verdi, ama ben tabi en fazla 10. Gunde yaptırcam
Dondurulmuş transfer için mi yoksa taze transfer için mi ovitrelle kullanılıyorEvet canım. Kontrollü olsun diye. Zaten transferden 6-7 gün önce yapılıyor.