-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.381
Bende folidoce kullanıyorum ama folik asit uzun süreli kullanımda otizm riski yapıyomuş galibakızlar folik asit kullanan var mı, doktorum folbiol yazdı onu kullanıyorum, ama bazı platformlarda doktorlar otizm yaptığını falan diyor, doktorlarınız bu surecte size yazdı mı folik asit
Herkeste aynı olacak diye bir şey yokYaaa bende zor duruyorumdaha 4. Gunum ama bısı hossetmemız gerekıyor mu bende hıc hıs yok
Evet folbiolun miligramı çok fazla. O yüzden doktorlar genelde önermiyor. Ben folidoce kullan
Yaaa bana da doktor yazdı , prof aslında ama bilemedim şimdi ne yapsam , folik degerimi de bilmiyorumBende folidoce kullanıyorum ama folik asit uzun süreli kullanımda otizm riski yapıyomuş galiba
Selam canım senle transfer bilgilerimiz aynı ben de transfer sonrası farklı bi belirti yok , transfer oncesindeki ilacların etkileri devam ediyor sadeceDun ve bugun surekli uyku halindeyim, ufak agrilar oluyor geciyor. Herhalde ilaclar yapiyor.
Sizde de bu sekilde olan var mi ?
Bende onu kullanıyorum o folik asit çok eleştiriliyor gerçektenkızlar folik asit kullanan var mı, doktorum folbiol yazdı onu kullanıyorum, ama bazı platformlarda doktorlar otizm yaptığını falan diyor, doktorlarınız bu surecte size yazdı mı folik asit
şimdi you tubeden bi doktoru izledim, folbiol normal folik asitlerin 12 katı değerdeymiş, ben bıraktım. gebelik kesinleşirse baska markaya gecicemBende onu kullanıyorum o folik asit çok eleştiriliyor gerçekten
Valla kan vermeyi düşünüyorum acikcasi bekleyebilirsem insallahKendın mı yapacaksınnn
Günde 400mg diyorlar ama folbiol 5grşimdi you tubeden bi doktoru izledim, folbiol normal folik asitlerin 12 katı değerdeymiş, ben bıraktım. gebelik kesinleşirse baska markaya gecicem
Uzan dinlen hiç kalkma bol su tüketKızlar tuvalette peçeteye hafif hafif geliyor çok az ama çok gerildim
Bu marka bazi gebelere veriliyor gramaji yüksek olduğu için down sendroma sebep olabiliyor doktora danışmadan kullanmayınızGünde 400mg diyorlar ama folbiol 5gr
Selam canım senle transfer bilgilerimiz aynı ben de transfer sonrası farklı bi belirti yok , transfer oncesindeki ilacların etkileri devam ediyor sadec
Başka bir doktora danış istersen. Benim doktorum colbiol kullanmamı istemediYaaa bana da doktor yazdı , prof aslında ama bilemedim şimdi ne yapsam , folik degerimi de bilmiyorum
Aleykumm selam canim, bende de belirti yokSelam canım senle transfer bilgilerimiz aynı ben de transfer sonrası farklı bi belirti yok , transfer oncesindeki ilacların etkileri devam ediyor sadece
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah. Zorlu bir süreç benim 8. Tedavım. İnşallah bu son olur ve sağlıkla bebegımı kucağıma alırım. Allah ısteyen dileyen herkese ve bana nasip etsin inşallahSelam arkadaşım. Benimde 3 başarısız denemeden sonra haşimato olduğum ortaya çıktı. Acaba neden olmuyor sorusunu kendime sormaktan bıktığım bir anda check-up yaptırdım ve doktorumun aslında ne kadar da umursamaz olduğunu beni önemsemediğini farkettim.
Önce takviyelerle işe başladım. Sonra doktorumu değiştirdim. Şimdi dört gözle randevu günümün gelmesini bekliyorum. Seninle kaderdaş olmamız bu yolda yalnız olmadığımı farkettirdi. Senin için ve kendimle birlikte tüm umut bekleyenler için dua ediyorum.
Şans bizimle olsun tatlım
Konu sahibini etiketlersen görür canım cok fazla msj varBende eklenmel için yazmıstım ama görmediler:)