- 2 Haziran 2024
- 93
- 156
- 27
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.261
Maşallah canım inşallah benim ilk transferim bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah pozitifi görürüzAmin inşallah canım hepimiz mutlu sona ulaşanlardan oluruz
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
Benim 4. Tüp bebek
3. Tüp bebek ile oğlum oldu simdi 6 yaşında
Kardeşi olsun istiyoruz
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Benimde 21 inde transferimm :) beraber bekleriz sonucu artık. Çift embriyo dondurulmuş benimmPozitif sonucu gören herkesi tebrik ederim. Allah hayırla, sağlıkla, sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Kızlar bayram sonrası transfer olacak varmı benim gibi. Sanırım 20si transferim. Cuma kontrolüm var kesinleşecek.
Ooo maşallah canım aynen sabret o güne kadar hadi bakalımmm
Kaset testler şu anda kan vermemek için sabretmemi sağlıyorOoo maşallah canım aynen sabret o güne kadar hadi bakalımmm
AminnÇifte bayram yapmak nasip olsun inşallah
İnşallah, benim yumurta toplanmıştı 2 tanesi iyi çıkmadı bakalım yarın embriyo oluşacak mı , oluşursa bnm transfer cuma günü yapılacak. Sizin transfer ne zaman olacak belli miBenle aynı durumunuz hayırlı haberler alırız inşallah
Ben varımBu hafta transfer olacak olan var mı kızlar :)
Lekelenme hıc olmadı ama kasık agrım ılk 5 gun coktu 6 7 den sonra azaldı ama batma seklınde devam edıyor ara ara, cok emek verdım cok korkuyorumBelirti var mıydı hiç?Lekelenme ,kasik agrisi vs
Gözünüz aydın içinizi ferah tutun yeter , önemli olan 2 kat artmasıTest sonucum 2 kat artmış olarak 92 çıktı. Yarın test günümdeğer artışı iyi ama değerim düşük olduğu için endişeliyim. Sizlerin görüşü nedir?
Canım ben de 4 haziranda transfer oldum 5. Gün embriyosuydu yani benim 9. Günüm seninse 10. Günün benim bugün 106.4 çıktı bence değerin gayet iyi. Ama 2 gün sonra yenile mutlaka.Test sonucum 2 kat artmış olarak 92 çıktı. Yarın test günümdeğer artışı iyi ama değerim düşük olduğu için endişeliyim. Sizlerin görüşü nedir? Birde gün hesabına transfer günü dahil ediliyor mu? 5. Gün embriyosu 3 haziranda transfer oldum yani bugün kaçıncı günüm?
Ohss olma ihtimaline karşı hem de rahmi dinlendirmek için bazen 1 bazen 2 adet dönemi bekliyorlar. Ayrıca dondurulmuş embriyolarda şans daha yüksek görülüyorYarın yumurta toplamı işlemi yapılacak lütfen dua edin kızlar dondurmaislemi yapıp diğer adet döneminde yerleştirme işlemi yapacağız dedi doktor sizce sebebi nedir acaba ???
Aranızda taze transfer olan var mı süreç nasıl oluyor bilgi verebilir mi
4 haziranda yumurta toplama oldu uyutarak yapıyorlar. 9haziranda da transfer yapıldı idrara sıkışık gidiyorsun o şekilde Rahime transfer kolay oluyormuş öyle dediler. Ultrason eşliğinde transferi yapıyor doktor. Herhangi bir uyutma olmuyor . Bana 1.kalite tek embriyo transferi yapıldı 10 gün sonra da test yaptıracağım daha bugün 3. Günündeyim heyecanlı bekleyişim sürüyorAranızda taze transfer olan var mı süreç nasıl oluyor bilgi verebilir mi
Bugün 9. Gün ve değeriniz gayet iyiTest sonucum 2 kat artmış olarak 92 çıktı. Yarın test günümdeğer artışı iyi ama değerim düşük olduğu için endişeliyim. Sizlerin görüşü nedir? Birde gün hesabına transfer günü dahil ediliyor mu? 5. Gün embriyosu 3 haziranda transfer oldum yani bugün kaçıncı günüm?
Bugün 9. Gün ve değeriniz gayet iyi
Çokkkkk teşekkür ederim cevaplarınız içinCanım ben de 4 haziranda transfer oldum 5. Gün embriyosuydu yani benim 9. Günüm seninse 10. Günün benim bugün 106.4 çıktı bence değerin gayet iyi. Ama 2 gün sonra yenile mutlaka.
Benim de aynı şekilde canım. Rahim dinlensin diye öyle öneriyor doktorlar ki o şekilde daha sağlıklı olduğu da söyleniyorYarın yumurta toplamı işlemi yapılacak lütfen dua edin kızlar dondurmaislemi yapıp diğer adet döneminde yerleştirme işlemi yapacağız dedi doktor sizce sebebi nedir acaba ???
Yok benim 2. Denemem ilk denemem mayıs ayıydı. Pozitif sonuç aldım ama kimyasala döndü. Ara vermeden devam ediyoruzBenim tek embriyo sanırım. Bekleriz tabiilk denemen mi? Bizde birbirimize güzel haberler veririz inşallah