- 13 Haziran 2012
- 4.233
- 2.998
- 42
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.241
Hayırlı olsun canım aynı şeyler bizde de var aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar
Transfer olan kader arkadaşlarıma bu yolda büyük kolaylıklar diliyorum inşallah bebisleri tutunur ve bir ömür boyu bırakmaz annelerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Bende dün transfer oldum bugün 1. Günüm
Çok su içiyorum wc ye çok çıkıyorum
Arada kasik ağrım oluyor
4. Gün 2. Kalite 1 adet embriyo transferi oldum
İnşallah bebeğim benimledir
3. Gün iyi kalite dendi sadeceKaliteleri neydi acaba
Bende paramediğim nikinizden görünce yazmak istedim sizin nasıldı sürecinizHayırlı olsun canım aynı şeyler bizde de var aramıza hoşgeldin
5. Gün taze transfer oldu canım 8 haziranda çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ama hakkımızda hayırlısı tabiiBende paramediğim nikinizden görünce yazmak istedim sizin nasıldı süreciniz
Amin cümlemizin benimde 5 haziranda 3.gün taze transfer ovitrelle yaptırdı doktorum idrar testi de bakamıyorum çatlamak üzereyim meraktan dün ve bugün regl ağrılarım oldu bel ağrılarım oluyo Allahım hayıra çıkarsın isteyen herkesin kucağını doldursun5. Gün taze transfer oldu canım 8 haziranda çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ama hakkımızda hayırlısı tabii
Erken gebelik test olsa daha koyu olurdu canım ne zaman kan vereceksinKızlar testi tekrarladım. Düne göre biraz koyulaşma bar gibiilk fotoğraftakini az önce yaptım. İkinci fotoğraftaki dünün testi
Amin inşallah aynı ağrılar bende de var canım inşallah pozitifi görürüz gününden önce test yapma boşver gününü bekle
İnşallah yapmayacağımAmin inşallah aynı ağrılar bende de var canım inşallah pozitifi görürüz gününden önce test yapma boşver gününü bekle
15 indeErken gebelik test olsa daha koyu olurdu canım ne zaman kan vereceksin
17 Haziran test günün sanırım 1 gün arayla öğreneceğizİnşallah yapmayacağım
Ooo maşallah canım aynen sabret o güne kadar hadi bakalımmm15 indedaha erken verip iki güne bir hastaneye gitmek istemiyorum
Aynen 18i benimde ama muhtemelen arife günü kan baktırıcam17 Haziran test günün sanırım 1 gün arayla öğreneceğiz
Belirti var mıydı hiç?Lekelenme ,kasik agrisi vsMerhaba kızlar burada yenıyım 3 hazıranda transferım oldu cok dıkkat ettım 5.gun ıyı kalıte dendı , burda ıdrarda poztıf olanları gorunce yapayım dedım bugün 9 gun oldu negatıf cıktı yıkıldım resmen cuma gunu kan testı gunum benım gıbı olup hamıle haberı alan varmı çok uzgunum
Amin inşallah canım hepimiz mutlu sona ulaşanlardan oluruzHayırlı olsun canım aynı şeyler bizde de var aramıza hoşgeldin
Baya belli tutmuş bebeğinKızlar testi tekrarladım. Düne göre biraz koyulaşma bar gibiilk fotoğraftakini az önce yaptım. İkinci fotoğraftaki dünün testi
Transfer olunca kağıt veriyorlar orada yazıyor kaç Embiro hangi kalite olduğu3. Gün iyi kalite dendi sadece
Baktır bakalım bizi de haberdar ettAynen 18i benimde ama muhtemelen arife günü kan baktırıcam
Çifte bayram yapmak nasip olsun inşallah15 indedaha erken verip iki güne bir hastaneye gitmek istemiyorum