- 20 Mayıs 2023
- 618
- 754
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.301
Saol kuzum benim darısı hepinizin başına insallahMaşallah çok iyi değerin
İnşallah 2 gün sonra değerin artmış olacak
Rabbim sag salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Bayram hediyesi gelmiş bile
İnşallah senden de güzel haberler alırızGeçmez denen günler geçti, bugün 12. Gün birazdan test vericemm
Amin inşallah göreceğiz Allahin izni ileBöyle haberler alınca cok mutlu oluyorum yaaaa inşallah bizlerde görürüz pozitifi :):)))))
Canım yerleşme kanamasıdır muhtemelen ama sen yine de bir doktoruna sorKızlae bugün transfer dahil 10. Günüm. As önce tuvalette çok hafif bir lekelenme gördüm pembe renk. Sizce yerleşme kanaması mı? Dün değerim 106.4 çıkmıtşı
Şişli memorial de grubunda da gördüm siziHeyecanla ve iyi dileklerle bekliyoruz sonucunu
Evet canım ilk transferimi de orda olmuştum. Bir bebeğim var. Şimdi dondurulmuşlardan birini transfer ettirdim. İnşallah gruptaki herkes pozitif haberlerini alırŞişli memorial de grubunda da gördüm sizi
Bende sisli memorial de transfer oldum
İnşallah bende pozitif alırım
Ben de 3 tüp bebek denemesi yaptım ordaEvet canım ilk transferimi de orda olmuştum. Bir bebeğim var. Şimdi dondurulmuşlardan birini transfer ettirdim. İnşallah gruptaki herkes pozitif haberlerini alır
hayırlı olsun çok sevindimKızlar bugün 11. Günüm sabah kan verdim 98.97 çıktı sonucum heyacandan titriyorum şuan rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin hepimizin yüzünü güldürsün
Hayırlı uğurlu olsun inşallah katlanarak artsın değerinizKızlar bugün 11. Günüm sabah kan verdim 98.97 çıktı sonucum heyacandan titriyorum şuan rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin hepimizin yüzünü güldürsün
Gözün aydın çok güzel haber Allah tamamına erdirsinKızlarrr 868 çıktı, Allahım sana şükürler olsunndevamı gelsin allahımm
MaşallahKızlarrr 868 çıktı, Allahım sana şükürler olsunndevamı gelsin allahımm
Ohhh maşallah kuzumKızlarrr 868 çıktı, Allahım sana şükürler olsunndevamı gelsin allahımm
Ben olmadım canımPozitif gören arkadaşlardan yerleşme kanaması olan var mıydı
Cok mutlu oldum sagsalilm kucaklaman dilegiyleeKızlar bugün 11. Günüm sabah kan verdim 98.97 çıktı sonucum heyacandan titriyorum şuan rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin hepimizin yüzünü güldürsün
Ooo maşallah değeriniz çok yüksekKızlarrr 868 çıktı, Allahım sana şükürler olsunndevamı gelsin allahımm
Anladım tamam canım benimde ağrılarım çoktu hiç gelen giden olmadı da sorayım dedimBen olmadım canım