- 24 Şubat 2022
- 61
- 59
- 28
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.221
Evet oluyor ben idrar testi yaptım çift çizgi görmüştüm. Meğer iğnenin etkisiymiş olumsuz sonuç almıştım. Tavsiye etmiyorum.Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde çatlatma iğnesinin etkisi ile pozitif çıkma gibi bir durum oluyor muydu?
Ben dün oldumBu hafta transfer olacak olan var mı kızlar :)
Ayni gün olmusuzBen dün oldumçift embriyo
Hayırlı olsun canımKızlar değerim 106.5 çıktı. Asıl test günüm yarındı. Cuma günü yenileyeveğim. Heyecandan bayılmak üzereyim.
Tebrik ederim kuzumHayırlı olsun canım
SonuçKan verdim, bekliyorum. Kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Cok teşekkür ederim bende öyle düşündüm önceden almayı çünkü 1 2 ayi buluyor bahcecide yapmayı planlıyorum onlar rahim dinlendirme yapıyor zaten kafadan 2 ay diyelim önceden alayım dedim ilaçları ama heralde en iyisi muayene olup ilaçları alıp tedaviyi 1 ay sonraya falan bırakmak çünkü aynı gün ilaç bulmakta çok zorherkesin kan değerlerine göre farklı ilaçlar olabiliyor bence şimdiden doktor ile görüşüp bir iki ay sonrasına planlayabilirsin en azından ilaçlarını vs zaten süreç her türlü bir kaç ay uzayabiliyor
Teşekkür ederim beni eklemişsiniz benim doğum günün 07.07 sanirim o tarihta sonucu öğreneceğim şimdi süpriz olduMerhaba benide
Merhaba benide listeye alır mısınız donmus emb transferi 3. Gün 2 tane iyi kalite dediler yaşım 42 transfer günü 25 haziran
Kaliteleri neydi acabaBen dün oldumçift embriyo
Benim bugün yumurta toplama oldu embriyo oluşursa taze transfer yapabiliriz dedi doktorBu hafta transfer olacak olan var mı kızlar :)
Benle aynı durumunuz hayırlı haberler alırız inşallahİnşallah ben varım bugün yumurta toplandı embriyo oluşursa cumartesi günü transferim olacak.
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla ilerler inşallahBen suna inandim Allah ol dedikten sonra olacaktır.
Bu 4. transferimdi benim , bu haric digerlerinde yediklerime ictiklerime her seye ama her seye dikkat ettim kimyasal oldu , bos gebelik oldu ya da hic tutmadi , simdikinde hic bir seye dikkat etmedim.
Rabbim inşallah sizin de sonucunuzu kolaylıkla almanizi nasip eder
İnşallah rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsinBenle aynı durumunuz hayırlı haberler alırız inşallah
Amin inşallah canmİnşallah rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Ben taze oldum opudan sonra 3. Gün embriyosu ise 3. Günde 5. İse 5. Günde idrara sıkışık gidiosun ultrason eşliğinde muayeneye masasında işlem yapıyo bu kadarAranızda taze transfer olan var mı süreç nasıl oluyor bilgi verebilir mi
Bende de haşimato var. 10 senedir uğraşıyorum. 1 düşük 2 kımyasal gebelık yaşadım. Son tedavimde genetik baktırdım. 4 te 3 temiz geldi. Transfer bekliyorum.Şans seninle olsun arkadaşım. Bende ayın 24’üne randevu aldım adet tarihime göre. Bende haşimato ve troid nodülü çıktı. Sanırım bebeğin tutunmasını engelliyormuş. Ayrıca genetiğe bakılmadı şimdiye kadar. Belki de genetik bir sıkıntı olabilir. Kafamda bir sürü soru var anlayacağın. Hayırlısı olsun hepimiz için
Allah razı olsun canımHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla ilerler inşallah