- 10 Nisan 2019
- 215
- 199
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.281
İstanbul beylikdüzündeçç çoğu ilacı aynı gün bulabilirsin hiç sorun yaşamadık markacity eczanesi var anında temin ediyorCok teşekkür ederim bende öyle düşündüm önceden almayı çünkü 1 2 ayi buluyor bahcecide yapmayı planlıyorum onlar rahim dinlendirme yapıyor zaten kafadan 2 ay diyelim önceden alayım dedim ilaçları ama heralde en iyisi muayene olup ilaçları alıp tedaviyi 1 ay sonraya falan bırakmak çünkü aynı gün ilaç bulmakta çok zor
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah4 haziranda yumurta toplama oldu uyutarak yapıyorlar. 9haziranda da transfer yapıldı idrara sıkışık gidiyorsun o şekilde Rahime transfer kolay oluyormuş öyle dediler. Ultrason eşliğinde transferi yapıyor doktor. Herhangi bir uyutma olmuyor . Bana 1.kalite tek embriyo transferi yapıldı 10 gün sonra da test yaptıracağım daha bugün 3. Günündeyim heyecanlı bekleyişim sürüyor
Benim dün yumurta toplandı bakalım embriyo oluşursa 3.gun yada 5.gun taze transfer yapılacak hayırlısıyla inşallahİnşallah, benim yumurta toplanmıştı 2 tanesi iyi çıkmadı bakalım yarın embriyo oluşacak mı , oluşursa bnm transfer cuma günü yapılacak. Sizin transfer ne zaman olacak belli mi
inşallah cok istiyorum artık :) inşallahh oluşur allah nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat :)Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahbebim dün yumurta toplama oldu doktor duruma göre taze transfer de yapabiliriz dedi beklemedeyim inşallah embriyo oluşur
Amin inşallah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip olsun banada inşallahinşallah cok istiyorum artık :) inşallahh oluşur allah nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat :)
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahGeçmez denen günler geçti, bugün 12. Gün birazdan test vericemm
İns guzel haberlerle dönersiniz heyecan yaptimGeçmez denen günler geçti, bugün 12. Gün birazdan test vericemm
Dualarım sizinleGeçmez denen günler geçti, bugün 12. Gün birazdan test vericemm
Hadi bakalım beklediğim en heyecanlı bayram olacak. Bizde bayram hediyelerimizi alalımYok benim 2. Denemem ilk denemem mayıs ayıydı. Pozitif sonuç aldım ama kimyasala döndü. Ara vermeden devam ediyoruz
Heyecanla ve iyi dileklerle bekliyoruz sonucunuGeçmez denen günler geçti, bugün 12. Gün birazdan test vericemm
İkinci gün bende de olmuştu. Sonra geçtiGünaydın kızlar transferde 3. Günüm, 2 gecedir uykumda kasılıyorum neden böyle oluyor anlamadım uykumda farkedip hemen kendimi uyandırıyorum bu defa geriye karın ağrısı kalıyor moralim bozuldu çok. Normal mi bu bir tek ben mi böyleyim
MaşallahKızlar bugün 11. Günüm sabah kan verdim 98.97 çıktı sonucum heyacandan titriyorum şuan rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin hepimizin yüzünü güldürsün
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallahKızlar bugün 11. Günüm sabah kan verdim 98.97 çıktı sonucum heyacandan titriyorum şuan rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin hepimizin yüzünü güldürsün
Yerleşme kanamasıdır canım ama istersen tekrar kan ver bugünKızlae bugün transfer dahil 10. Günüm. As önce tuvalette çok hafif bir lekelenme gördüm pembe renk. Sizce yerleşme kanaması mı? Dün değerim 106.4 çıkmıtşı
Maşallah çok iyi değerinKızlar bugün 11. Günüm sabah kan verdim 98.97 çıktı sonucum heyacandan titriyorum şuan rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin hepimizin yüzünü güldürsün
Amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHayırlı uğurlu olsun canım maşallah