- 6 Mart 2023
- 174
- 434
- 35
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
burdayımmmm buyrunuzzz güzel hanımlar...:)
ben bu dediklerinizi yapamadım yapmaya çalıştım ama olmadı isteyen kişiye sayfayı deveredebilirim nasıl olacağını söylerseniz seve seve :)Transfer tarihlerimiz, yaşlarımız, transfer edilen embriyo sayılarımız, belki embriyo kaliteleri ve sonuçlarımızın olduğu bir liste yapılsa güzel olurdu.
Hayırlısı olsun kuzum mucezevi bir süreç hergün farklı bişey hissediliyor. Duygular karmakarışıkkızlar merhabalar benim de 05/06/2024 tarıhınde 5A embrıyo transferım oldu . Ilk transferım oldugu ıcın ne hıssetmem gerekıyor bılemıyorum karısık duygular ıcerısındeyım bol bol dua edıyorum.
iyiyim canım teşekkür ederim bu ara yoğun çalışıyorum buraya sadece bakabiliyorum kusura bakmayın sayfayı aktif şekilde kullanamadım baskılayıcı tedavi görüyorum ilaç bitince regl olup tedaviye başlıycam inşallaah...Hu hu Gizemcim iyi misin? Hiç sese seda yok senden merak ettim umarım herşey yolundadır.
Sakin ol canım yerleşme belirtisidirKızlar 6. Günüm bugün, korkunç regl ağrım var ve biraz önce tuvalette peçete çok koyu kahverengi lekelenme geldi. Mutluluktan havaya uçmakla intihar arası gidip geliyorum bişi söyleyin.
Bu baskılayıcı tedavi nedir acaba ?iyiyim canım teşekkür ederim bu ara yoğun çalışıyorum buraya sadece bakabiliyorum kusura bakmayın sayfayı aktif şekilde kullanamadım baskılayıcı tedavi görüyorum ilaç bitince regl olup tedaviye başlıycam inşallaah...
ben bu dediklerinizi yapamadım yapmaya çalıştım ama olmadı isteyen kişiye sayfayı deveredebilirim nasıl olacağını söylerseniz seve seve :)
ben reglimin 3.günü rahim hazırlığı kontrolü için gittiğimde 4 cm lik bir kist olduğu onun için cylo prognova isimli bir ilaçla baskılayıp adet görüp kisti yok edicez dedi doktorum canımBu baskılayıcı tedavi nedir acaba ?
Ne için yapılıyor?
ben bu dediklerinizi yapamadım yapmaya çalıştım ama olmadı isteyen kişiye sayfayı deveredebilirim nasıl olacağını söylerseniz seve seve :)
sağ ol kuzum test tarıhlerımız bırbırne cok yakınHayırlısı olsun kuzum mucezevi bir süreç hergün farklı bişey hissediliyor. Duygular karmakarışıkzaman geçmiyor bende 13 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlısı olsun hakkında hakkımızda. İnşallah en doğru zamanda en güzel şekilde Rabbim bizlerede anneliği nasip eder.Olmadi kuzum negatif
canım ben ofisteki pc den bile yapamadım tam bir teknoloji gurusu:)edahandro söylemisti yanlıs hatırlamıyorsam telefondan olmuyor laptondan liste yapılabiliyordu.
Bi kan mı versen acaba veya test mi yapsan yerleşme kanamasıdır inşallah çünkü ilaclar kullanırken regl olunmuyor diye biliyorum. Ve benim doktorum bi paylasım yapmıstı sabırsız anne adayımız dayanamamıs 6. Gün test vermis diye pozitifti inşallah pozitiftirKızlar 6. Günüm bugün, korkunç regl ağrım var ve biraz önce tuvalette peçete çok koyu kahverengi lekelenme geldi. Mutluluktan havaya uçmakla intihar arası gidip geliyorum bişi söyleyin.
Canım sayfanın sol alttında bize ulaşın kısmı var oradan yetkililere ulaşıp devretmek istediğin kişiyi söyleyebilirsin. Kesinlikle ilk sayfada tablo önemli. Birbirinizi oradan daha iyi takip edersiniz. Nisan ayı tüp bebek grubunda güzel bir tablomuz vardı.ben bu dediklerinizi yapamadım yapmaya çalıştım ama olmadı isteyen kişiye sayfayı deveredebilirim nasıl olacağını söylerseniz seve seve :)
canım ben ofisteki pc den bile yapamadım tam bir teknoloji gurusu:)
Bu üçüncü deneme benim. Bu sefer kendime söz verdim, 12 den önce yapmayacağım, stres olmayacağım diye. Aslında çok güzel rahat devam ediodum ama şu leke işi bozduBi kan mı versen acaba veya test mi yapsan yerleşme kanamasıdır inşallah çünkü ilaclar kullanırken regl olunmuyor diye biliyorum. Ve benim doktorum bi paylasım yapmıstı sabırsız anne adayımız dayanamamıs 6. Gün test vermis diye pozitifti inşallah pozitiftir
Amin canım inşallahHayırlısı olsun hakkında hakkımızda. İnşallah en doğru zamanda en güzel şekilde Rabbim bizlerede anneliği nasip eder.