- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
- Konu Sahibi Gizemm3606
Kızlar saat 17.00 da transferim var. Bana da dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok heycanlı ve çok güzel tam o saatte dua edicem canım. İşin rast gitsinKızlar saat 17.00 da transferim var. Bana da dua edin
Allahim saglikla devamını getirsin kucagina almayı da nasip etsin inşallah.Kızlar saat 17.00 da transferim var. Bana da dua edin
Merhaba canım benim eşim yapıyor göbekten ben korktuğum için yapamıyorumKızlar iyi akşamlar göbekten olan iğnelerini kendinizmi yapıyorsunuz.
Aynen koekuyirum eşim yapıyor banaCesaret edemiyorum bir türlü
Allah kolaylaştırsın ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar saat 17.00 da transferim var. Bana da dua edin
Amin canım inşallahCanım kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Allah hiç birimizin duasını geri çevirmesin
Hayırlısı olsun inşallah umarım güzel sonuçlar alırızMerhaba kizlarrr Allah nasip ederse benimde 11 haziranda transferim olacak rabbim hepimize hayirli haberler nasip etsin insallah
Aminn insallah sizi mayıs topiginde de gormustum sanirim transfer olmusmuydunuz ?Hayırlısı olsun inşallah umarım güzel sonuçlar alırız
İnsallah sağlıkla tutunurlar kuzucum hic strese girme zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayni ayirt edemiyoruz ki keske ayirt etmenin bi yolu olsa dedigin gibi bizde liste yapsak cok iyi olur bencedeMerhaba kızlar bende 3 haziranda çift embriyo transferi oldum. Belirti aramayayım diyorum ama regli olacakmışım gibi hissediyorum modum baya düştü. Transfer günü ve dün tüm gün evde dinlendim ufak ufak ev içinde yürüyüş yaptım. Keşke tutunması için bir şeyler yapabilsek. 13 hazirana kadar moralimi yüksek tutmak istiyorum ama olumsuz denemelerim yüzünden kaygıyı aklımdan yer yer çıkaramıyorum. Sürekli kendimle mücadele halindeyim. İnşallah haziran ayı hepimize uğur getirir. 4 Haziran doğum günümdü inşallah bebeklerim bana hediye olur sağlıkla hepimize nasip olsun. Liste oluşturmayacak mıyız?
Evet canım doğru 27 Mayıs'ta transfer oldumAminn insallah sizi mayıs topiginde de gormustum sanirim transfer olmusmuydunuz ?
Yaa sonuc bekliyosun yani şimdiEvet canım doğru 27 Mayıs'ta transfer oldum
Evet canım İnşallah yarın test günüm 7 Haziran'da umarım pozitif sonuç alırız inşallah Dün 10 gunumdu evde sabah test yaptım idrar negatif çıktı moralim biraz bozuldu açıkçası ne bilim olumsuz gibi geldi olmadı heralde dedim ne bilim hayırlısı olsun inşallahYaa sonuc bekliyosun yani şimdi
En net kan sonucu askım hic canini sikma hayirlisiyla pozitif gorursun inşallah ben o idrar testlerine tovbeliyim kac kez yaniltti beni cift cizgiyle okadar sevincim umudum yarida kaldi o yüzden güvenmiyorum idrar testlerineEvet canım İnşallah yarın test günüm 7 Haziran'da umarım pozitif sonuç alırız inşallah Dün 10 gunumdu evde sabah test yaptım idrar negatif çıktı moralim biraz bozuldu açıkçası ne bilim olumsuz gibi geldi olmadı heralde dedim ne bilim hayırlısı olsun inşallah
İyiyim şükür canim. Sen nasılsın ne durumdasın ?Safransari arkadaşım merhaba nasılsın?
Çok doğru canım bide her ay çıkan yumurta sayısı kalitesi farklı oluyorCanım biz istemedik çünkü embriyo havuzuna karar verdik bu adetten sonra ki olmadım daha araya bayram da girdiği için 2.adette yeniden başlıyoruz. Hatta iki kez yumurta toplama yaptıralım diye karar verdik.