- 14 Haziran 2024
- 923
- 419
- 26
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.281
Ay bana nasıl umut oldunuz ilk denemem negatif hep negatif olacakmış gibi hissediyorum ve 2.ye denemeye çok korkuyorumHepinize cok tesekkur ederim. Allah isteyen herkeze nasip etsin.. sabahtan beri anca kendime gelebildim napacagimi sasirdim deli gibi telefondayimbekleyen arkadaslarana nacizane tavsiyem negatif girseniz bile donmus yumurtaniz varsa hic vakit kaybetmeden 2. Deneyin.
Martta 5 donmus yumurta mayis ilk transfer negatif. 3 gun sonta adetle 2. Deneme pozitif. Yasimda 41. Asla vazgecmeyin. Hep pozitif olun belirti aramayin
İçini ferah tut. Güzel olur herşey inşallahAy ne güzel maşallah
Size sadece söyleyeceğim dua etmek ve inanmak eğer tutacaksa zaten tutacak ben transfer sürecinde hergün meryem suresi dinledim ve bebeğimle konuştum elimi karnıma koyup tavsiye ederim size deBenimde 6.gün embiriyolarım var tamda böyle bir mesaj arıyordum acaba 6.günler tutar mı diye sevindim sizin için banada umut oldu
Bilmiyorum ki. Uygulamalar farklı farklı şeyler diyor. Bugün doktor söyler herhaldecanımm cok cok dua edeceğim. okurken bile heyecanlanıyorum. herkes guzel haberlerini yazsın da azıcık pozitif ve umut dolu olalım <3 hangi haftadasın canım
Çok teşekkür ederim ilk denemem negatif inşallah ikinci denememde pozitif olurSize sadece söyleyeceğim dua etmek ve inanmak eğer tutacaksa zaten tutacak ben transfer sürecinde hergün meryem suresi dinledim ve bebeğimle konuştum elimi karnıma koyup tavsiye ederim size debenimkilerin kalitesi 4aa idi 6. Güne gelmişti benim gibi tutan birsürü kişi var rahminiz hazır durumdaysa Allahın izniyle sonuçta güzel olur dualarım tüm bebek bekleyen ve isteyen herkesle
Bilmiyorum ki canım. Uygulamalar farklı farklı gösteriyor. 6 haziranda transfer oldumcanım güzel haberlerini bekliyoruz kaçıncı haftadasın?
Stres yapmayın ikinci de olacak Allahın izniyleÇok teşekkür ederim ilk denemem negatif inşallah ikinci denememde pozitif olur
Allah razı olsun güzel dilekleriniz içinStres yapmayın ikinci de olacak Allahın izniyle
Ohhh be içim rahatladı valla. Hayırlı olsun canım428,11 çıktı kızlar şükürler olsun Rabbime daha kan vermiycem 1 hafta sonrası için kese randevusu alın dediler inşallah keseyide görürüm kalp atısınıda
Transfer olduğum gün ve sonrasında ben de oldum canım. Hatta sonra da bir kaç kez olur gibi oldum. Uyandım hemen. Tutunma belirtilerinden bence. Çünkü burda bir kaç kişiden daha duydum bunuKizlar ben bu gece rüyamda orgazm oldum bebeğime bisey olmaz dimi çok yoğun hissettim çünkü.. çok korkuyorum
bir şey olmaz canım korkmaKizlar ben bu gece rüyamda orgazm oldum bebeğime bisey olmaz dimi çok yoğun hissettim çünkü.. çok korkuyorum
İnşallah olmaz sonuçta kasılma yaşanıyor iyi mi kötü mü bilmiyorumDaha önce bu tarz şey başına gelmiş kişiler okudum forumlarda bir şey olmuyormuş merak etmeyin maalesef hormon ilaçları yapabiliyor
Canım 6. Haftamdayim ben geçen gün yaşadım ama bu kadar değildi bide bugun. Bugünkü hissettim bide baya karnım da sertlesti iyice insan ister istemez tedirgin oluyorTransfer olduğum gün ve sonrasında ben de oldum canım. Hatta sonra da bir kaç kez olur gibi oldum. Uyandım hemen. Tutunma belirtilerinden bence. Çünkü burda bir kaç kişiden daha duydum bunu
İnşallah canım ya. Kocamı yanıma bile yaklastirmiyorum normalde de istek yok bişey yok ilaçlar yapıyor galibabir şey olmaz canım korkma
Hormon ilaçları kullanıldığı için bence çoğu kişinin başına geliyor ama özel bir konu olduğu için kimse buraya yazmıyo. Bu kadar küçük şeyden bişey olmaz zaten istem dışı elinde değilİnşallah olmaz sonuçta kasılma yaşanıyor iyi mi kötü mü bilmiyorum
Selam canım bana da olmuştu hem de 2 kez hatta hemşireye dayanamayıp sordum ilaçlardan dolayı oluyor dedi, bir sorun olmuyor merak etme:)Kizlar ben bu gece rüyamda orgazm oldum bebeğime bisey olmaz dimi çok yoğun hissettim çünkü.. çok korkuyorum
Çok kişide oluyor canım korkma.Canım 6. Haftamdayim ben geçen gün yaşadım ama bu kadar değildi bide bugun. Bugünkü hissettim bide baya karnım da sertlesti iyice insan ister istemez tedirgin oluyor
Evet istem dışı gerçekten en ufak biseyi sorun ediyoruz zor bir dönemden geçtiğimiz için.. sanırım doğuma kadar bu sorunlarımız devam edecekHormon ilaçları kullanıldığı için bence çoğu kişinin başına geliyor ama özel bir konu olduğu için kimse buraya yazmıyo. Bu kadar küçük şeyden bişey olmaz zaten istem dışı elinde değil
A.selam canım. İçim rahatladı ya burda çok yaşayan varmış gerçekten iyiki sormusumSelam canım bana da olmuştu hem de 2 kez hatta hemşireye dayanamayıp sordum ilaçlardan dolayı oluyor dedi, bir sorun olmuyor merak etme:)