- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.301
Rahatladım canımÇok kişide oluyor canım korkma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatladım canımÇok kişide oluyor canım korkma.
Yaa umut oldun suan peki adet sancıların var mıydı benim 3. Gün dün çoktu bugün hafiften varBenim 6.gün embriyosu çok şükür hamileyim rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
yani ben dayanamadım yaptım kendim ertesi gün belim ağrıdı ne leke nede bişi olmadı şükür, eşimi ben de yaklaştırmam.İnşallah canım ya. Kocamı yanıma bile yaklastirmiyorum normalde de istek yok bişey yok ilaçlar yapıyor galiba
Valla burda herkes 6.7. Günde sağlıklı bir gebelikse çıkıyo bende ilk idrar baktım sonra kanda maalesef negatif senin kaçıncı günKızlar birşey sorucam en erken ne zaman idrar testinde silikte olsa sonuç gördünüz? Yada hiç idrar de pozitif görmeyip kanda pozitif gören var mı
canım transferin 6.günü erken gebelik testinde predictor early de gördüm aşırı silikti sonradan hergün yaptım kan testine kadar yavaş yavaş koyulaştı baya yavaştı benim idrara çok geç yansıdı.Kızlar birşey sorucam en erken ne zaman idrar testinde silikte olsa sonuç gördünüz? Yada hiç idrar de pozitif görmeyip kanda pozitif gören var mı
Ben gecen hafta öyleydim, hatta dayanamadım hastaneye gittim, serum fln verdiler. Prilama başladım.Kızlar günün 24 saati midem bulamıyor. Kusma öğürme yok ama her şeyden nefret ettim tiksindim. Böyle olan var mı
Canım bende baktım gördüm bunu arastirmaya devamU Umut9692 canım bak ne buldum.
""Cinsel ilişki ve orgazm, düşükle ya da erken doğumla sonuçlanmaz. Düşükler çoğunlukla bebekteki kromozomal bozukluklar sonucu meydana gelmektedir. Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde orgazm, rahim duvarında kasılmalara neden olabilir. Bu kasılmalar doğuma sebep olmaz.""
Hayırlı olsunhayırlı olsun canım
Ben de istek filan hiç yoktu olmasın diye de uzak kaliyodum ne olduysa rüyada oldu kuzum. İstem dışı. Bende de kalktığımda lavaboya gittim baktım hicbisey yoktuyani ben dayanamadım yaptım kendim ertesi gün belim ağrıdı ne leke nede bişi olmadı şükür, eşimi ben de yaklaştırmam.
Canım ben 5. Gün akşam idrarıyla kaset testte pozitif gördüm. Önceki gebeliğimi de 6. Gün kaset test ile öğrenmiştim. Ama burda 6-7. Gün negatif görüp sonra pozitif gören de var. Kişiden kişiye değişiyor yani. Ben “erken olduğunu biliyorum. Negatif çıksa da umudumu kaybetmeyeceğim” deyip test yapmıştım.Kızlar birşey sorucam en erken ne zaman idrar testinde silikte olsa sonuç gördünüz? Yada hiç idrar de pozitif görmeyip kanda pozitif gören var mı
10. Gün 270/ 12. Gün 720/14. Gün 1700küsürdeğerin kaç canım?
Teşekkür ederim peki kaçıncı gün embriyosuyducanım transferin 6.günü erken gebelik testinde predictor early de gördüm aşırı silikti sonradan hergün yaptım kan testine kadar yavaş yavaş koyulaştı baya yavaştı benim idrara çok geç yansıdı.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım seninkiCanım ben 5. Gün akşam idrarıyla kaset testte pozitif gördüm. Önceki gebeliğimi de 6. Gün kaset test ile öğrenmiştim. Ama burda 6-7. Gün negatif görüp sonra pozitif gören de var. Kişiden kişiye değişiyor yani. Ben “erken olduğunu biliyorum. Negatif çıksa da umudumu kaybetmeyeceğim” deyip test yapmıştım.
İkisi de 5. Gün embriyosuyduKaçıncı gün embriyosuydu canım seninki
olmaz canım Allahın iznizle zaten sağlık ise bizimle kalır bebişimiz inşallahBen de istek filan hiç yoktu olmasın diye de uzak kaliyodum ne olduysa rüyada oldu kuzum. İstem dışı. Bende de kalktığımda lavaboya gittim baktım hicbisey yoktu
10 bin küsürde keseyi gördüm canım haftasına göre uyumlu dediler transfere göre 3 gün gerideydi ama sıkıntı yokmuş kese çapı gayet idealmiş bebek görmediler ama yolk sac vardı bence değerin gayet iyi 2. testten 10 gün sonra gidersin kese kontrolüne10. Gün 270/ 12. Gün 720/14. Gün 1700küsür
Salı günü çağırdılar normalde de ben dayanamadım kendi hastanedeki dr a gittim tek merak ettıgım ikisi de tuttu muydu10 bin küsürde keseyi gördüm canım haftasına göre uyumlu dediler transfere göre 3 gün gerideydi ama sıkıntı yokmuş kese çapı gayet idealmiş bebek görmediler ama yolk sac vardı bence değerin gayet iyi 2. testten 10 gün sonra gidersin kese kontrolüne