- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.261
Ben valla saati saatine bile almadım bir şey olmadıKizlar fitil ve estrofemi saati saatinemi aliyorsunuz arada yarim saat falan oynasa bi sorun olurmu sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben valla saati saatine bile almadım bir şey olmadıKizlar fitil ve estrofemi saati saatinemi aliyorsunuz arada yarim saat falan oynasa bi sorun olurmu sizce ?
Ben ilk gunden beri saati saatine iciyorum ilaclarimi simdi saatlerinde biraz kayma oluyo o yuzden sordum bisi olmaz o zaman cokta kaydirmayayim da :))Ben valla saati saatine bile almadım bir şey olmadı
Yani ben çok direkt saatine hiç uymadım akşam 10 buçukta yatağa geçtiysem o zaman içtim 12 de geçtiysem o zaman içtim yani her gün düzenli olmadıBen ilk gunden beri saati saatine iciyorum ilaclarimi simdi saatlerinde biraz kayma oluyo o yuzden sordum bisi olmaz o zaman cokta kaydirmayayim da :))
Hepinize cok tesekkur ederim. Allah isteyen herkeze nasip etsin.. sabahtan beri anca kendime gelebildim napacagimi sasirdim deli gibi telefondayim bekleyen arkadaslarana nacizane tavsiyem negatif girseniz bile donmus yumurtaniz varsa hic vakit kaybetmeden 2. Deneyin.hayırlı olsun canım
gerçekten çok zormuş canım şimdi o yaşadıklarını mukafatını alıyorsun rabbim kucağına da almayı nasip etsinBenim de güya yumurta sayımda sıkıntı yoktu ama 11 yumurta toplandı 9’u işleme alındı 2 tane embriyo oluşmuştu sadece sorun olsaydı bide ne olurdu allah bilir gerçekten çok zor işler ben 22 yaşında başladım yeni 23 oldum çok şükür ilkinde tuttu herkes yumurta toplamada güle oynaya çıktı ben anesteziden ağrı ile uyandım öyle bağırarak ağladım ki iğne yaptılar geçmedi serum taktılar öyle rahatladım hastaneden çıktım aç olduğumdan kahvaltı yapmaya gittik tam bitti kahvaltı kalkıcaz bacağım kilitlendi aynı ağrı tekrar başladı yerimden kalkamadım felç oldum sandım ayağımı oynatamıyodum aracımız olmasına rağmen yerimden kıpırdayamadım ambulans çağırdık sağlık ekipleri geldiğinde yediğim ne varsa çıkardım 9-10 kişi taşıdı birden beni ambulansa öyle zordu ambulans içinde haykırışlarımı hiç bir zaman unutmayacam allahım ben ne işe kalkıştım diye bağırarak ağlıyodum yazarken bile o anları yaşadım şimdi nerdeyse tedaviden vazgeçiyodum öyle kötüydü allah kimseye benim ki gibi yaşatmasın kaç kız benden önce çıktı hepsi güle oynaya uyanır uyanmaz konuşmaya gülüşmeye başlamışlardı ben kabusa uyanmıştım
çok değişik gerçekten ayırt etmesi zor gerçi ben adette bunları yaşamazdım da herkes ne yaşıyorsa hepsini yaşadım bu gebelikteOluyor gerçekten hamile olsam da aynı devam ediyor öyle belirtiler
Canım senle mi konuşmuştuk dün, doktor bana tam 6 hafta gözüküyor bugün dedi uygulamada da 6 yazıyorBen ilk gunden beri saati saatine iciyorum ilaclarimi simdi saatlerinde biraz kayma oluyo o yuzden sordum bisi olmaz o zaman cokta kaydirmayayim da :))
Hayırlı olsunnnn sağlıklı ilerlesin inşallahKizlar 81.29 betam. Pozitiffffff
Hmm seninki haftasiyla uyumlu ozaman canım ben yarin gittigimde tekrar soracağım doktor yogundu asistan dr bakti farazi de soylemis olabilir diye düşünüyorumCanım senle mi konuşmuştuk dün, doktor bana tam 6 hafta gözüküyor bugün dedi uygulamada da 6 yazıyor
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahCanlarım benim artışım cok iyi degil. cumartesi minnoşa son bir sans verelim dedi hocam. guzel dileklerinizi bekliyorum.
Benim 6.gün embriyosu çok şükür hamileyim rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllahKızlar 6. Gün embriyosuyla gebe kaldınız mı var mı aranızda
Daha önce bu tarz şey başına gelmiş kişiler okudum forumlarda bir şey olmuyormuş merak etmeyin maalesef hormon ilaçları yapabiliyorKizlar ben bu gece rüyamda orgazm oldum bebeğime bisey olmaz dimi çok yoğun hissettim çünkü.. çok korkuyorum
Benimde 6.gün embiriyolarım var tamda böyle bir mesaj arıyordum acaba 6.günler tutar mı diye sevindim sizin için banada umut olduBenim 6.gün embriyosu çok şükür hamileyim rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Benim oğlum 6. Gün embriyosuydu. 5 yaşında şuanBenimde 6.gün embiriyolarım var tamda böyle bir mesaj arıyordum acaba 6.günler tutar mı diye sevindim sizin için banada umut oldu
Ay ne güzel maşallahBenim oğlum 6. Gün embriyosuydu. 5 yaşında şuan